kızlar ben biraz çıkıyorum belimağrıdı uzanayım azcık, gelebilirsem gelirim geri. gelemezsem hepinize iyi geceler tatlı ve mutlu rüyalar ...
ben nasıl doğurcam kendimde merak ediyorum cidden :)) eninde sonunda bu bebek oran çıkmıycak olsa kimse beni hastaneye filan götüremez o kadar tırsıyorum şu doğumdan
valla zaman yaklastıkca bazen aglıcak gıbı olyorum korkudannn amelıyathaneye yada dogumhaneye gırerken dusunemıyorum kendımı :44::44::44:
aşermek çok acaip bişeymiş yaaaaaaaaaaaaa,hiçbu kadar canım çeke çeke şapur şupur bişeyler yediğimi bilmezdim
iyi akşamlar...
bol sohbetler kızlar....keyifler iyidir inşallahhh.....
valla evde tek degilim esimin hem kiz kardesi hem erkek kardesi var mecbur hergun yemek yapiyorum
yarasın kızlarımıza :)) daha bugün diyordum eşime çilek yiye yiye çilek gibi bi kız olacak diye gülüyo odadoğsalarda fotolarınıda eklesek herkesin bebeğini çok merak ediyorum vallahi ben
yok doğurmam inş. :))))
evet yaaa, böle mini mini burunları olan,kimi kel kimi saçlı, yumoş yumoş gözlerrrrrrrrrrr oyyyyyyyyyyyy ne güzel olcaklarr
bakalım ya prof olacak bizimkiler ya da okula gitmek istemeyeceklerne okuyorsun??
aklımda hiç yokken dolaptan karpuz alıp yemeye başladım ben de burda okuyunca:)) zaten kim ne yedim yazsa kalkıp ben de yiyorum. topik yüzünden aldım kilolarımın yarısını
evet ya hele ben en büyüklerini seçiyodum çok iştah açıcı görünüyolardı, en çok hormonu benim kız aldı galiba :))
bende öyle tahmin ediyorum ya memedeyken ders çalışacam yada onu uyutmaya çalışırken gözüm kitapta olacak başka yolu yok gibi
valla zaman yaklastıkca bazen aglıcak gıbı olyorum korkudannn amelıyathaneye yada dogumhaneye gırerken dusunemıyorum kendımı :44::44::44:
senden çok ben tırsıyorum kafayı yersem ben yiycem şu doğum korkusundandogumdan korkuyorum korkuyorumda korkuyorum hemde tırsıyorum tırsıyorumda tırsıyorummm ben kafayı yedımmm
ye bacım afiyet olsun
biz iyiyizz sen nasılsın???
şimdi bişi diycem töbe yarabbi yaa
onlar yapsınlar sen ye bide hizmetmi bekliyolar
ayyy yakamozzzzzz ben hepimizin bebeğini öpüyorum hayalimde 1 haftadır,
ayyy birbirimize msn lerimizi falanmı versekde kamerada bari olsun sevsek yaaaaa
içim gidiyo nası güzeller kimbilir
benimki ultrasonlarda gülüyo bide eşek sıpası:))))
sus kızzz bebek aşermem tutacak
zengin olcan, kafanda götürcek 6-7 tane yapcan
karpuzlar daha olmamıştır diye daha almadık biz,
ama sayenizde yarın gidip aldırcam kocemee
bu sıralar mevlanayla şems'i anlatan aşkın gözyaşlarını okuyorum bircecim,
2.cilt bitmek üzere, yarın başka kitaplarada bakarım artık, eşimin hafta tatili beni çıkarır dışarı gezeriz biraz...
benim kuzenim karnı burnunda mali müşavirliğin staj sınavına gitmişti istanbula,
memede de çok ders çalıştığı oldu, ayağında sallarkende.....
bunlar şaka diiiil kızlar hazırllıklı olun
ben geçen oturup ağladım zaten napıcam ben diye kafam çok karışıktı sinirlerim bozuldu sezeryen desem olmuyo normal desem sancısına nasıl dayanacam saatlerce bilmiyorum karnım ağrısa bile ağrısı fazla gelir bana kimbilir doğum sancısı nasıldır adet sancım bile olmaz benim nasıl çekecemki o kadar sancıyı ben yaepidural azaltıyomuş ama hastanede hemşireye sordum dayanılmıycak kadar kötü bi sancımı diye epidurale bile dudak ısırdı dayanabilirmiyim sizce dedim inşallah ama açık konuşayım kolay bişey değil doğum kendini hazırla dedi şimdilerde düşünmemeye çalışıyorum ama doğum anı napacam bende merak ediyorum, ne var sancısız doğuverseler ya :26:
karpuzlar daha olmamıştır diye daha almadık biz,
ama sayenizde yarın gidip aldırcam kocemee
bu sıralar mevlanayla şems'i anlatan aşkın gözyaşlarını okuyorum bircecim,
2.cilt bitmek üzere, yarın başka kitaplarada bakarım artık, eşimin hafta tatili beni çıkarır dışarı gezeriz biraz...
:13: aynen:)) geçen arkadaşla yazışıyorduk, normal doğumun faydalarını anlattı epey, ikna etmeye çalıştı en son neyse serpil bence sen sezaryanla doğur dedi:))
kızlar ben biraz çıkıyorum belimağrıdı uzanayım azcık, gelebilirsem gelirim geri. gelemezsem hepinize iyi geceler tatlı ve mutlu rüyalar ...
ben nasıl doğuracamı kendimde merak ediyorum cidden :)) eninde sonunda bu bebek ordan çıkmıycak olsa kimse beni hastaneye filan götüremez o kadar tırsıyorum şu doğumdan
ayyyyyyyyyyyy bende tırstım şimdi
umarım hepimiz pırrtttttt diye doğururuz...
dogumdan korkuyorum korkuyorumda korkuyorum hemde tırsıyorum tırsıyorumda tırsıyorummm ben kafayı yedımmm
ben geçen oturup ağladım zaten napıcam ben diye kafam çok karışıktı sinirlerim bozuldu sezeryen desem olmuyo normal desem sancısına nasıl dayanacam saatlerce bilmiyorum karnım ağrısa bile ağrısı fazla gelir bana kimbilir doğum sancısı nasıldır adet sancım bile olmaz benim nasıl çekecemki o kadar sancıyı ben yaepidural azaltıyomuş ama hastanede hemşireye sordum dayanılmıycak kadar kötü bi sancımı diye epidurale bile dudak ısırdı dayanabilirmiyim sizce dedim inşallah ama açık konuşayım kolay bişey değil doğum kendini hazırla dedi şimdilerde düşünmemeye çalışıyorum ama doğum anı napacam bende merak ediyorum, ne var sancısız doğuverseler ya :26:
neden öyle düşünüyorsun canım, bende sizin gibi düşünüyodum bi zamanlar eşim beni sezeryanden korkutmak için elinden geleni yaptı, başarılı da oldu....
ama o bıçağın altına yatmaya hiiiç değmezmiş
aman bi kolay doğurdummamandaaa bi kolay doğurdum
tamam canım kendine iyi bak
3 pirince 3 er tane yasin okudunuz mu kızlar???
ben bunu size söyleyeli 1 ay oldu,
kolay olacakkkkk hemde çooooook kolay olacakkkk
ameliyathane falan demeyin şimdi akşam akşam,
bende tırsıyorum ordan
aminnnnnnnnnnn
he heee :)))) delüü karı
varya o hemşirenin....töbe yarabbi yaaa
aldırma yakamoz kimileri korkutmayı çok sever,
ne zevk alıyosa öküzler
şöle düşün, çok kötü olsa bizler 2.yi 3.yü yaparmıydık????
ben dişçiden daha çok korkuyorum normal doğum şahaneee bişeyy
bacım ben adet sancısında hasteneye gıder ıgne yemeden gelmesdım eve annem artık ısyan moduna gırmıstııı allahtannn evlendım hemen hamıle kaldımmm o sorunum bıttıııama soyle dusunmuyorda degılm normal yapsam 9 aylık adet sancısının kat kat mıslısını cekınce ne yapacammm :44::26::26:
benim oğluşumun son halleri. gerçi tarayıcıdan olmadığı için çok net değil, makineyle çektim. eklenmiştir inşallah
biz de almıyorduk o yüzden, ilk kez bu hafta aldık, tatlıydı hatta içi geçmişti şimdiden, bir de diyarbakırdan aldık:))
benim elimdeki kitap da süründü, annelik akademisinden gelen kitaba başladım bugün, iyice kalır diğeri:))
neden öyle düşünüyorsun canım, bende sizin gibi düşünüyodum bi zamanlar eşim beni sezeryanden korkutmak için elinden geleni yaptı, başarılı da oldu....
ama o bıçağın altına yatmaya hiiiç değmezmiş
aman bi kolay doğurdummamandaaa bi kolay doğurdum
degılmı bacım haklısın 2yı 3 de yapacaz yerı gelecek amannnnnnnnnnnnnnn catır catır dogurruz ınsallah kızlar cevız gıbı karnımda bıseler dayanıo kafası cevızden buyuk olduguna gore elı felanmı kı ayyy yerım ben mınnak mınnak ellerını
benim oğluşumun son halleri. gerçi tarayıcıdan olmadığı için çok net değil, makineyle çektim. eklenmiştir inşallah
benim eşim de baştan normal yapsan falan diyordu. geçen doktora ne fark var diye sordu, doktor da bebek açısından yok, anne normal doğumda daha çabuk toparlanıyor dedi. hııı tamam o zaman sezaryan yapsın diyor uyuz:)) bir de benim doktor diyarbakırda ya ben ya yetişemezsem normalle dedim birkaç kere, onun korkusu sardı. burda devlet hastanesinde yapmak zorunda kalırız diye korkuyoruz ikimiz de.
aminn canım. çok sağol. parmaklarını yiyip duruyordu yavrum, aç bıraktım herhalde:))allahım ıcımımı okudun bırceee bende avatarda gorunce koyarmısın dıcektım ay yerım ellerını allahım allahım ne tatlı allahım subhanallah nazarlardan esırgesın cumlemızın yavrusunu
walla şu sıralar karpuzun pek tadı olduğunu düşünmüyorum,
yoksa çok pis boğazım bu aralar
benimde ilk 2 kitabı 2-3 günde bi hevesle bitirdim 3.yü bilerek süründürdüm çooook zevkliydi tadını çıkardım biraz...
ben anneliği kitaptakilerden çok farklı ve yaşayarak öğrenileceğini düşünüyorum, herkes ilk bebekte bi heves bulduğu bütün annelik kitaplarını okuyo ama bebek doğunca bütün tezler çürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?