Eki Görüntüle 184453 buda benımkının son halıııı kurban olur annesı onaaa ya benımkıde elı agzındaydıııEki Görüntüle 184454
ayyy inanmıyorum yaa
resmen başparmağını emiyo
topacık yüzü var kime benzemiş bu esraaa
bılmem kı esım koca kafalııı benıde gordunuz ısteee
ye teyzesi:))i
ayyy yerim ben onu yaa ellerini ağzınamı sokmuş bidee
diyarbakır kaç saatki oraya????
zaten son haftalarda çatı muayenesi ve nst olayı var bircecim,
doğum başladığı anda dr anlıyor işi şansa bırakmıyolar yanii,
arabanız varsa korkma yetişirsin öyle hemen çıkmıyo yanii
Eki Görüntüle 184453 buda benımkının son halıııı kurban olur annesı onaaa ya benımkıde elı agzındaydıııEki Görüntüle 184454
ye teyzesi:))
kendi arabamızla 1 saatte gidiyoruz ama sancı olursa eşim o panikle nereye götürür bizi bilmemtek neden bu değil zaten canım. hem ben psikolojikman hiç hazır değilim normal doğuma hem de benim hamileliğim de öncesi de çok zordu %1 risk bile korkutuyor açıkçası beni.
oyyy çok tatlııııbizimki yüzünü tam dönmüyor hiç, hep yandan görüyoruz. belli oldu ağır abi olacak diyor doktor:) bir de parmağını emenlere çok özeniyordum, giderken keşke öyle görsek diye geçirmiştim içimden. ama bizimk tek elle de yetinmiyormuş, bütün parmaklarını sokmaya çalışıyordu
ye teyzesi:))
kendi arabamızla 1 saatte gidiyoruz ama sancı olursa eşim o panikle nereye götürür bizi bilmemtek neden bu değil zaten canım. hem ben psikolojikman hiç hazır değilim normal doğuma hem de benim hamileliğim de öncesi de çok zordu %1 risk bile korkutuyor açıkçası beni.
oyyy çok tatlııııbizimki yüzünü tam dönmüyor hiç, hep yandan görüyoruz. belli oldu ağır abi olacak diyor doktor:) bir de parmağını emenlere çok özeniyordum, giderken keşke öyle görsek diye geçirmiştim içimden. ama bizimk tek elle de yetinmiyormuş, bütün parmaklarını sokmaya çalışıyordu
neden öyle düşünüyorsun canım, bende sizin gibi düşünüyodum bi zamanlar eşim beni sezeryanden korkutmak için elinden geleni yaptı, başarılı da oldu....
ama o bıçağın altına yatmaya hiiiç değmezmiş
aman bi kolay doğurdummamandaaa bi kolay doğurdum
tamam canım kendine iyi bak
3 pirince 3 er tane yasin okudunuz mu kızlar???
ben bunu size söyleyeli 1 ay oldu,
kolay olacakkkkk hemde çooooook kolay olacakkkk
ameliyathane falan demeyin şimdi akşam akşam,
bende tırsıyorum ordan
aminnnnnnnnnnn
he heee :)))) delüü karı
varya o hemşirenin....töbe yarabbi yaaa
aldırma yakamoz kimileri korkutmayı çok sever,
ne zevk alıyosa öküzler
şöle düşün, çok kötü olsa bizler 2.yi 3.yü yaparmıydık????
ben dişçiden daha çok korkuyorum normal doğum şahaneee bişeyy
owwwwwwwwwwww
bu ne güzelliktir kıss, ama üzgünüm kızın sanırım koca kafalı kocana benzicekk
benim bade de koca kafa aynı babası gibi,
twety diye seviyorum ben onu onunda kafa kocaman ya
bi dahaki kontrol 33.haftamda olacak yani daha 2 hafta var, offf sıkıldım bitse şu hazırlıklar hemen doğurasım var hem bebek severiz ne güzel
sevii, senin badeyi çok merak ediyorum, koysana foto.sunu:))
hadi biz koydukda fotomuzu birce ve sevi hiç eklemediler ses var görüntü yok poyrazı biliyorum sizde koyunda gözümde bişyler canlansın konuşurken
buraya eklemeye korkuyorum ya silemem falan:)) Face.mi vermiştim ama birara görmedin mi o zaman? hatta eşim dün google'da adımı aratmış yazdığım yer çıkmış, bugün gelmiş birce35 napıyorsun diyor? nasıl kıvıracağımı bilemedim:)))
buraya eklemeye korkuyorum ya silemem falan:)) Face.mi vermiştim ama birara görmedin mi o zaman? hatta eşim dün google'da adımı aratmış yazdığım yer çıkmış, bugün gelmiş birce35 napıyorsun diyor? nasıl kıvıracağımı bilemedim:)))
oda kendını bıldıgınden sana benzesın dıooooo sanırım babaya benzıcek bızımde bu cmrtesı kontrol bakalım benım koca kafalı kızımmmmm nasıl bır pozla karsımıza cıkacakkk
sevi hele bi doğumdan sonra size cesaret vermek için öyle diyodum tabiki zor normal doğum filan de bak nasıl İZmire kadar geliyorum senin yanınasenden başka kolay diyen yok valla bende sevi konuşsada moral verse diye geçiriyorum içimden bi yandanda çokmu acı çekiliyo diye düşünmekten kendini alamıyo insan :26: Allah kolaylık versin hepimize canım her pirinç tanesine 3 tanemi okuyoruz yasini yoksa 3 prince 3 tanemi :44:
hadi biz koydukda fotomuzu birce ve sevi hiç eklemediler ses var görüntü yok poyrazı biliyorum sizde koyunda gözümde bişyler canlansın konuşurken
yaaaa yine suyum geldi
ne yapacam ben yaaaaaaaa
az ama çok korkuyorummm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?