2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ye teyzesi:))
kendi arabamızla 1 saatte gidiyoruz ama sancı olursa eşim o panikle nereye götürür bizi bilmem tek neden bu değil zaten canım. hem ben psikolojikman hiç hazır değilim normal doğuma hem de benim hamileliğim de öncesi de çok zordu %1 risk bile korkutuyor açıkçası beni.
Eki Görüntüle 184453 buda benımkının son halıııı kurban olur annesı onaaa ya benımkıde elı agzındaydıııEki Görüntüle 184454

oyyy çok tatlıııı bizimki yüzünü tam dönmüyor hiç, hep yandan görüyoruz. belli oldu ağır abi olacak diyor doktor:) bir de parmağını emenlere çok özeniyordum, giderken keşke öyle görsek diye geçirmiştim içimden. ama bizimk tek elle de yetinmiyormuş, bütün parmaklarını sokmaya çalışıyordu

evet evet cnmmm parmak emen bebeklere cok zekı olcak dıo doktorlarrrr anne karnında onu yapmayı bılyosa masallah dedı dr ummm
kız sevıbadeee gormedınmı bacımmmm benıııı al neyse son kez koyayım resmımı eklentı yapmayınnn sılecemmm

Son düzenleme:

anladım canım hayırlısı...
benimkide ultrasona yüzünü dönüp hemen gülmeye başlıyor,
daha 4 aylıkken de yapmıştı sıpa,
ayrıntılıda tam 4 kez gittik göstermedi başka dr a kendini
kendi dr umuza gidincede gülücükler saçıyo

owwwwwwwwwwww
bu ne güzelliktir kıss, ama üzgünüm kızın sanırım koca kafalı kocana benzicekk
benim bade de koca kafa aynı babası gibi,
twety diye seviyorum ben onu onunda kafa kocaman ya

bi dahaki kontrol 33.haftamda olacak yani daha 2 hafta var, offf sıkıldım bitse şu hazırlıklar hemen doğurasım var hem bebek severiz ne güzel

sevi hele bi doğumdan sonra size cesaret vermek için öyle diyodum tabiki zor normal doğum filan de bak nasıl İZmire kadar geliyorum senin yanına senden başka kolay diyen yok valla bende sevi konuşsada moral verse diye geçiriyorum içimden bi yandanda çokmu acı çekiliyo diye düşünmekten kendini alamıyo insan :26: Allah kolaylık versin hepimize canım her pirinç tanesine 3 tanemi okuyoruz yasini yoksa 3 prince 3 tanemi :44:

oda kendını bıldıgınden sana benzesın dıooooo sanırım babaya benzıcek bızımde bu cmrtesı kontrol bakalım benım koca kafalı kızımmmmm nasıl bır pozla karsımıza cıkacakkk

hadi biz koydukda fotomuzu birce ve sevi hiç eklemediler ses var görüntü yok poyrazı biliyorum sizde koyunda gözümde bişyler canlansın konuşurken

sevii, senin badeyi çok merak ediyorum, koysana foto.sunu:))

baktım canım ama maalesef bu pc deki bütün resimleri boşaltmış eşim...
olsa kendi resmimide koyardım görürdünüz bu çirkin kadını :)))

cd ye aktarılan resimlerden atayım uygun bi zamanda bu pc ye..

hadi biz koydukda fotomuzu birce ve sevi hiç eklemediler ses var görüntü yok poyrazı biliyorum sizde koyunda gözümde bişyler canlansın konuşurken

buraya eklemeye korkuyorum ya silemem falan:)) Face.mi vermiştim ama birara görmedin mi o zaman? hatta eşim dün google'da adımı aratmış yazdığım yer çıkmış, bugün gelmiş birce35 napıyorsun diyor? nasıl kıvıracağımı bilemedim:)))

hadi ya isminden nasıl bulmuş seni :)) benimki her yerde aynı rumuzu kullandıgımdan biliyor üye adımı diğer alışveriş sitelerinede aynı isimle üyeyim çünkü görmedim canım hiç seni sevi yide görmedim ben bi kaç kez ekledim ezberlemişsinizdir artık sonra silememe krizlerim tutuyo benimde

yaaaa yine suyum geldi
ne yapacam ben yaaaaaaaa
az ama çok korkuyorummm:18:

oda kendını bıldıgınden sana benzesın dıooooo sanırım babaya benzıcek bızımde bu cmrtesı kontrol bakalım benım koca kafalı kızımmmmm nasıl bır pozla karsımıza cıkacakkk

yok kız çok tatlı oluyo koca kafalı bebekler :)))))
ben badenin halaaa koca kafasından öperim hızımı alamayıp:)))
senin kontroller 15 de 1 e inmiştir dimi??

haa bu arada...merve bugünde kocasını kandıramadı heralde

yok kız wallahi ben hiç sancısız doğurdum 2 sinide inşallah buda öyle olur,
ben çocuklarıma bile hiç bi konuda yalan söylemem, yalan söylemektense hiç yorum yapmam, ama inan o doğuma giderken içtiğim 3 pirinçtenmi nedir kolay oldu işte....
3 taneye 3 er tane canım toplamda 9 oluyo...
bade de sancıyı 2 ay ağır ilaçlarla kestiler, içince zangır zangır titretiyodu o kadar yani, ama dayanılmıycak bi ağrı değil inanki....
9 ay hamilelik daha zor doğum hemen gelip geçiyo....

bu arada öykümm hoş geldin...

haklısın da bacım olsa dükkan senin, dur yarın fırsatım olursa bi bakiim
merve gibi gelin resimlerimi eklemem korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…