2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merak etmişti ben de face.ten bakın diye adımı soyadımı yazmıştım buraya saf gibi. bazen goole.da adımı yazarım ben de neler çıkacak diye. bana da çıkmıştı burdaki sayfa ama silemedim tabii. dün de eşim öylesine yazmış. burayı görmüş, algılayamamış önce bune diye:)) çok kötü aslında tanıdıklardan biri yazsa yandım( sizin silememe krizleriniz yüzünden orkuyorum zaten ben eklemeye:))

yok cnmm gecen ay gıttım daha 29 haftalıkken yaaa sanırım bundan sonra 15 gune bır alırrr merveeee merveeeeeeeeee

yaaaa yine suyum geldi
ne yapacam ben yaaaaaaaa
az ama çok korkuyorummm:18:
doktorunumu arasanki :26: tekrar suyun gelirse ne yapmanı söylemişti doktorun ? eminmisin amnion sıvısı olduguna belki başka bir sıvıdır :26:

inşallah bizimde öyle olur canım mutlaka okuycam yasini şu doğumu kolaylıkla atlatim başka bişy istemiyorum ...

zaten 29 dan sonra gelmişti
10 gün hastanede yattım
rapor falan izindeyim şimdi
az önce yine geldi azcık
ne zamandır yoktu hiç bişeyde yapmadım yatıyom ya niye niye.......
ağladım ağlıycam...

dur hemen panık yapma beeeeeee ara su dr unu nasıl anladın bacımmm yaaa su oldugunu belkı baska bısedırrr :18:

Son düzenleme:

Allahtan unutup yazmamışım ismimi filan doğru söylüyosun yazıp aratan herkes görür burdaki tüm yazıştıklarımı, durup dururken afişe etmiyim kendimi :))
geç oldu bu arada kızlar ben kaçar yarın görüşürüz erken uyumayı planlıyodum ama çene yapmaya daldım yine görüşürüz öpüldünüss

Allahtan unutup yazmamışım ismimi filan doğru söylüyosun yazıp aratan herkes görür burdaki tüm yazıştıklarımı, durup dururken afişe etmiyim kendimi :))
geç oldu bu arada kızlar ben kaçar yarın görüşürüz erken uyumayı planlıyodum ama çene yapmaya daldım yine görüşürüz öpüldünüss

tamam cnmmm su ıznın bır gelseydı senınde yaaaaaaaaa kacmaktan kurtulurdunnn sıteden bılıom gıtmek ıstemıon ama omuyor ısteee

tamam cnmmm su ıznın bır gelseydı senınde yaaaaaaaaa kacmaktan kurtulurdunnn sıteden bılıom gıtmek ıstemıon ama omuyor ısteee

ay evet ya iple çekiyorum valla izni cuma son Allahtan kurtuluyorum erken kalkmaktan :)) gözümden uyku akıyo sabahın köründe kalkınca, sizide bırakıp gidemiyorum meraktan çatlıyorum sonra acaba ne konuştular diye girer girmez geçmişe dalıyorum :) hadi öptüm hepinizi yarın görüşürüz benimde son 4 günüm sonra bol bol sohbet ederiz :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…