- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
neeee nasıl yanıııı
hadi ya isminden nasıl bulmuş seni :)) benimki her yerde aynı rumuzu kullandıgımdan biliyor üye adımı diğer alışveriş sitelerinede aynı isimle üyeyim çünkügörmedim canım hiç seni sevi yide görmedim ben bi kaç kez ekledim ezberlemişsinizdir artık sonra silememe krizlerim tutuyo benimde
yok kız çok tatlı oluyo koca kafalı bebekler :)))))
ben badenin halaaa koca kafasından öperim hızımı alamayıp:)))
senin kontroller 15 de 1 e inmiştir dimi??
haa bu arada...merve bugünde kocasını kandıramadı heralde
yok kız wallahi ben hiç sancısız doğurdum 2 sinideinşallah buda öyle olur,
ben çocuklarıma bile hiç bi konuda yalan söylemem, yalan söylemektense hiç yorum yapmam, ama inan o doğuma giderken içtiğim 3 pirinçtenmi nedir kolay oldu işte....
3 taneye 3 er tane canım toplamda 9 oluyo...
bade de sancıyı 2 ay ağır ilaçlarla kestiler, içince zangır zangır titretiyodu o kadar yani, ama dayanılmıycak bi ağrı değil inanki....
9 ay hamilelik daha zor doğum hemen gelip geçiyo....
bu arada öykümm hoş geldin...
haklısın da bacım olsa dükkan senin, dur yarın fırsatım olursa bi bakiim
merve gibi gelin resimlerimi eklemem korkmayın
yaaaa yine suyum geldi
ne yapacam ben yaaaaaaaa
az ama çok korkuyorummm:18:
doktorunumu arasanki :26: tekrar suyun gelirse ne yapmanı söylemişti doktorun ? eminmisin amnion sıvısı olduguna belki başka bir sıvıdır :26:yaaaa yine suyum geldi
ne yapacam ben yaaaaaaaa
az ama çok korkuyorummm:18:
yok kız çok tatlı oluyo koca kafalı bebekler :)))))
ben badenin halaaa koca kafasından öperim hızımı alamayıp:)))
senin kontroller 15 de 1 e inmiştir dimi??
haa bu arada...merve bugünde kocasını kandıramadı heralde
yok kız wallahi ben hiç sancısız doğurdum 2 sinideinşallah buda öyle olur,
ben çocuklarıma bile hiç bi konuda yalan söylemem, yalan söylemektense hiç yorum yapmam, ama inan o doğuma giderken içtiğim 3 pirinçtenmi nedir kolay oldu işte....
3 taneye 3 er tane canım toplamda 9 oluyo...
bade de sancıyı 2 ay ağır ilaçlarla kestiler, içince zangır zangır titretiyodu o kadar yani, ama dayanılmıycak bi ağrı değil inanki....
9 ay hamilelik daha zor doğum hemen gelip geçiyo....
bu arada öykümm hoş geldin...
haklısın da bacım olsa dükkan senin, dur yarın fırsatım olursa bi bakiim
merve gibi gelin resimlerimi eklemem korkmayın
zaten 29 dan sonra gelmişti
10 gün hastanede yattım
rapor falan izindeyim şimdi
az önce yine geldi azcık
ne zamandır yoktu hiç bişeyde yapmadım yatıyom ya niye niye.......
ağladım ağlıycam...
dur hemen panık yapma beeeeeee ara su dr unu :18:
eminim kokusundan ve renginden anlıyorum artık
fazla gelirse ve devam ederse gel demişti dr
offfffffffffff
ilk deil ki acemiliğim geçti valla
eminim kokusundan ve renginden anlıyorum artık
offfffffffffff
canım, ara hemen doktorunu bence. şu anda en iyi o rahatlatır seni. yarın da gidersin sabahtan.eminim kokusundan ve renginden anlıyorum artık
offfffffffffff
neyse ben kaçayımcanım, ara hemen doktorunu bence. şu anda en iyi o rahatlatır seni. yarın da gidersin sabahtan.
neyse ben kaçayım
yarın görş.
iyi geceler dua edin bana.....
kızlar merak etmişti ben de face.ten bakın diye adımı soyadımı yazmıştım buraya saf gibi. bazen goole.da adımı yazarım ben de neler çıkacak diye. bana da çıkmıştı burdaki sayfa ama silemedim tabii. dün de eşim öylesine yazmış. burayı görmüş, algılayamamış önce bune diye:)) çok kötü aslında tanıdıklardan biri yazsa yandım( sizin silememe krizleriniz yüzünden orkuyorum zaten ben eklemeye:))
kızlar merak etmişti ben de face.ten bakın diye adımı soyadımı yazmıştım buraya saf gibi. bazen goole.da adımı yazarım ben de neler çıkacak diye. bana da çıkmıştı burdaki sayfa ama silemedim tabii. dün de eşim öylesine yazmış. burayı görmüş, algılayamamış önce bune diye:)) çok kötü aslında tanıdıklardan biri yazsa yandım( sizin silememe krizleriniz yüzünden orkuyorum zaten ben eklemeye:))
Allahtan unutup yazmamışım ismimi filan doğru söylüyosun yazıp aratan herkes görür burdaki tüm yazıştıklarımı, durup dururken afişe etmiyim kendimi :))
geç oldu bu arada kızlar ben kaçar yarın görüşürüz erken uyumayı planlıyodum ama çene yapmaya daldım yine görüşürüz öpüldünüss
bende yatimmmmm iyi geceler kızlaaar..
tamam cnmmm su ıznın bır gelseydı senınde yaaaaaaaaa kacmaktan kurtulurdunnn sıteden bılıom gıtmek ıstemıon ama omuyor ısteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?