sirke sıktın şimdi içine mis gibi dalin kokar neden sirke anlamadım..günaydın... ben de ilk postayı attım makinaya... yıkanıyo şimdi... beyaz ve renkliler diye ayırdım... bi de dalanın bbebekler için toz deterjanından kattım.. bi dee azcık yumuşatıcı gözüne sirke kattım... 30 derecede ilave suyla yıkatıyorum... iyi yapmış mıyım :26:
egee ne yapıyorsun yaa bı kavusamadık kac haftadır..
23 nısanınız nasıl gectı?varsa foto eylulun koyda gorelımmm
benimde başım geçti valla iyiki burdayız.
bende çıkıyorum kızlar işlerim var millet kızıyor hadi seni belliyoruz diye
ayy ne catlak ınsanlar varr sanane be adam elın hamılesının rahmınden:))
benım kayınpederımde catlakların gerılmelerın basladı mı kızım dıye sormustu agzımdakı lokmayı cıkarayım mı yutayım mı bılemedım:))))
günaydın... ben de ilk postayı attım makinaya... yıkanıyo şimdi... beyaz ve renkliler diye ayırdım... bi de dalanın bbebekler için toz deterjanından kattım.. bi dee azcık yumuşatıcı gözüne sirke kattım... 30 derecede ilave suyla yıkatıyorum... iyi yapmış mıyım :26:
evet bende gece okumustum ne yaptı acaba?en son doktorunu arayacaktı
sirke sıktın şimdi içine mis gibi dalin kokar neden sirke anlamadım..
kk.da okumuştum... daha doğal olsun diye yumuşatıcı yerine sirke koyuyorlarmış... ay inş iyi çıkarlar....
tövbe tövbeeeee
pek bir ilgili alakalıymış senin kayınpeder:26:
sirke sıktın şimdi içine mis gibi dalin kokar neden sirke anlamadım..
kk.da okumuştum... daha doğal olsun diye yumuşatıcı yerine sirke koyuyorlarmış... ay inş iyi çıkarlar....
canım sen 35 demisin ne güzel az kalmış sana
ayy evet yaa one öyle çatlakların başladımı lafa bak tövbe tövbe benim kayınpeder allahtan sormuyo sorsa yerin dibine girerim heralde
İNŞ BİŞEY OLMAMIŞTIR CANIM YA çok streslanmişti bende gece çok stresliydim idrar yollarımı üşütmüşüm adet sancısıyla karışık sancılandım hep korktum ya parol yuttum biraz geçirdi ama ben adet sancısına bile dayanamazdım nasıl doğurucam korktum açıkcası:26:
kızlar ya galiba 2 haftaya kadar doğum sesleri yükselecek topiğimizde korkuyorum ya erken olmasın
canım sen 35 demisin ne güzel az kalmış sana
evet benim 2 haziran beklenen doğum tarihim... perşembe 36. haftaya gircez inş....
Selam Kızlar Biz geldik nasılsınız
Misafirlerim vardı yoğun bir haftaydı bugün doktor muayenem var bakalım kuzey paşamız ne kadar oldu akşam 17:30 nst 18:00 utrason :))))))))))))
benim de adet sancım kuvvetli olurdu... ben de napcağımı merak ediyorum doğum sancılarım geldiğinde.... gece dişlerim ağrıdı... nasıl bişeyse.... daha önce sol tarafıma aynısı olmuştu... kulağıma beynime kadar gidiyo ağrısı... uyuş uyuş oluyo... bu sefer de sağ tarafa oldu... bi yandan ağırlık sıkıntısı... sağıma yatıyom oğlum dürtüyo, soluma yatıyom gene dürtüyo... düz yatıyom nefes alamıyom... ooooy ooooyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?