2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sirke sıktın şimdi içine mis gibi dalin kokar neden sirke anlamadım..

egee ne yapıyorsun yaa bı kavusamadık kac haftadır..
23 nısanınız nasıl gectı?varsa foto eylulun koyda gorelımmm

valla yelkovan bi konuşamadık canım. iyiyiz badana bitti temizlik var bakalım yarın 23 nisan güzel duyguluydu kızım harikaydı teyzesi. foto ben çekemedim ama alıcaz okul dan çektiler koyarım face.

tövbe tövbeeeee
pek bir ilgili alakalıymış senin kayınpeder:26:

iyi yapmışın bende dalan roxy matik almıştım onunla yıkayacağım

evet bende gece okumustum ne yaptı acaba?en son doktorunu arayacaktı

İNŞ BİŞEY OLMAMIŞTIR CANIM YA çok streslanmişti bende gece çok stresliydim idrar yollarımı üşütmüşüm adet sancısıyla karışık sancılandım hep korktum ya parol yuttum biraz geçirdi ama ben adet sancısına bile dayanamazdım nasıl doğurucam korktum açıkcası:26:

evet fatma dun gece okudum bende en son doktorunu ara dedıler kızlar oyle yapacaktı..daha oncede suyu gelmıstı evde dınlenıyordu

ayy evet yaa one öyle çatlakların başladımı lafa bak tövbe tövbe benim kayınpeder allahtan sormuyo sorsa yerin dibine girerim heralde

benimki kızım ayağına terlik giy üşütme kendine dikkat et ve canım bişey istiyomu der sadece sağolsun
ayıp kıııı ne o çatlağın başladımı
utandırıyo kızı durduk yerde

benim de adet sancım kuvvetli olurdu... ben de napcağımı merak ediyorum doğum sancılarım geldiğinde.... gece dişlerim ağrıdı... nasıl bişeyse.... daha önce sol tarafıma aynısı olmuştu... kulağıma beynime kadar gidiyo ağrısı... uyuş uyuş oluyo... bu sefer de sağ tarafa oldu... bi yandan ağırlık sıkıntısı... sağıma yatıyom oğlum dürtüyo, soluma yatıyom gene dürtüyo... düz yatıyom nefes alamıyom... ooooy ooooyyy

Selam Kızlar Biz geldik nasılsınız

Misafirlerim vardı yoğun bir haftaydı bugün doktor muayenem var bakalım kuzey paşamız ne kadar oldu akşam 17:30 nst 18:00 utrason :))))))))))))

Selam Kızlar Biz geldik nasılsınız

Misafirlerim vardı yoğun bir haftaydı bugün doktor muayenem var bakalım kuzey paşamız ne kadar oldu akşam 17:30 nst 18:00 utrason :))))))))))))

ooo hadi bakalım hayılrı haberlerle gel inş.

amaan annelik çok zormuş annemin kıymetini anladım anne olunca anlarsın derlerdi ya hep öyleymiş gerçekten bi günümüz bi günümüze uymuyoki artık doğurana kadar böyle olucaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…