Selam Kızlar Biz geldik nasılsınız
Misafirlerim vardı yoğun bir haftaydı bugün doktor muayenem var bakalım kuzey paşamız ne kadar oldu akşam 17:30 nst 18:00 utrason :))))))))))))
evet benim 2 haziran beklenen doğum tarihim... perşembe 36. haftaya gircez inş....
vaaaaaaaaaaaav ee sezeraynmı normalmi az kaldı kız sana sezeryansa ilklerdensin o zaman benmde son gün 9 haziran ama ben mayısda doğurucam normal inş ama ben öyle hissediyorum
benimki kızım ayağına terlik giy üşütme kendine dikkat et ve canım bişey istiyomu der sadece sağolsun
ayıp kıııı ne o çatlağın başladımı
utandırıyo kızı durduk yerde
9.ayımıza da girdik bugün... sat 26 ağustos- bugün 26 nisan....
amaan annelik çok zormuş annemin kıymetini anladım anne olunca anlarsın derlerdi ya hep öyleymiş gerçekten bi günümüz bi günümüze uymuyoki artık doğurana kadar böyle olucaz galiba
ooo hadi bakalım hayılrı haberlerle gel inş.
çok güzelmiş oğlunun ismi :81:
inşallah güzel haberler alırsın
Sağol fatmacığım İnşallah ...bakalım sezaryan günü verecekmi bugün
Teşekkürler İnşaallah canım
he ya bakalım aslında geri sayım bölümü açsak ya bu işle kim ilgilenirki36.haftayı atlattıktan sonra erken sayılmıyo doktorlar için aslında
o haftaya kadar sıkabilsek hıııımmmmmm ne desem dişimizi
walla bi çocuğu olanlar için bile hayat zor... iki çocuğu olan arkadaşlar zaten perişan.... benim anamın boy boy 4 çocuğu varmış... sobalı, bulaşık makinesiz hatta çamaşır makinesiz bi evde.... onlar da çok zorlanmışlardır ama bizim de çok zor işimiz... gurbet ellerde bi başımızayız... eşim bazı akşamlar bile geç geliyo... bi evin içine kapanıyoz çocukla... bi nefes alamıyoz... arkadaşlardan böyle gördüm...
aynen kıı benim kayınpeder de öyle cumartesi onların yanındaydık ben biraz üşütmüşüm heralde orda oda dün aramış ben çarşıdaydım eve geldiğimde aradım diyoki nasılsın kızım nasıl oldun iyileştin mi diyo sağolsun
kız haftaya göre hesaplarsan 9 bitecek sende 36 hafta 9 ay ediyo ki
verirler herhalde.. karakan benim veletde dönmemiş biliyon mu
vaaaaaaaaaaaav ee sezeraynmı normalmi az kaldı kız sana sezeryansa ilklerdensin o zaman benmde son gün 9 haziran ama ben mayısda doğurucam normal inş ama ben öyle hissediyorum
bişey demedi henüz doktorum.... herşey normal çıkıyo ama çok şükür.... inş hayırlısıyla normal olur...
bu arada geçenlerde gittim kontrole... nst.ye bağlayacaklarını bilmiyodum... tok gitmek gerekiyomuş... ben biraz açtım, iyi sonuç alamadı... yemeğe gönderdi.... tost çay, çikolata yedim, tatlı da ye demişti... sonra oldu.... haberi olmayanlara söyliyeyim dedim....
Benimkide ama sorun değil benim kesin sezaryan olduğu için ama fatma seninki daha döner 38.e kadar dönmesini bekliyorlar zaten ondan sonra karar veriyolar , hem seninki son dakkada dönmeye alışık :)))))))))))
maşallah diyelim biz bizimkilere
1 ay=4hafta+2 gün olduğuna göre aslında 36 hafta 9 ay değil 8,5 ay ediyo
40 hafta=9ay+10 gün ediyo diye biliyorum
oyyy oy nst ye de giriyosunuz demek inş güzel haberlerle gelirsin cnmhe ya bakalım aslında geri sayım bölümü açsak ya bu işle kim ilgilenirki
Misafirlerim vardı yoğun bir haftaydı bugün doktor muayenem var bakalım kuzey paşamız ne kadar oldu akşam 17:30 nst 18:00 utrason :))))))))))))
maşallah diyelim biz bizimkilere
1 ay=4hafta+2 gün olduğuna göre aslında 36 hafta 9 ay değil 8,5 ay ediyo
40 hafta=9ay+10 gün ediyo diye biliyorum
oyyy oy nst ye de giriyosunuz demek inş güzel haberlerle gelirsin cnm
ahhhhh ahhhh annemin çektiklerini çekebilirmiydim bilemiyorum bezler bulaşıklar makina çok yaygın değilmiş 4 çocuk çok zor ya aslında bizler akıllıuız bir çocuğu bile düşünüyoruz nasıl büyütücez diye
bişey demedi henüz doktorum.... herşey normal çıkıyo ama çok şükür.... inş hayırlısıyla normal olur...
bu arada geçenlerde gittim kontrole... nst.ye bağlayacaklarını bilmiyodum... tok gitmek gerekiyomuş... ben biraz açtım, iyi sonuç alamadı... yemeğe gönderdi.... tost çay, çikolata yedim, tatlı da ye demişti... sonra oldu.... haberi olmayanlara söyliyeyim dedim....
geçen bende gittiğimde nst ye bağlicanı bilmiyodum bende biraz açtım ama benim bi problem çıkmadı bakalım 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman da bağlar mı yaa artık her gittiğimde bağlicak mı acep
kocişim gelir yemeğe gideyim gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?