evet bu dördüncü girişim haftada bir giriyorum nst biraz formalite gibi geliyor bana ama hayırlısı sağol canım inşallah
geçen bende gittiğimde nst ye bağlicanı bilmiyodum bende biraz açtım ama benim bi problem çıkmadı bakalım 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman da bağlar mı yaa artık her gittiğimde bağlicak mı acep
Ben erken doğum sancısı yaşamadım canım sadece dikişli olduğumdan baştan beri hep erken doğurma riski vardı ama çok şükür atlattık açılma yok şimdilik sorun yok zaten sonlara geldik inşaallah :))))))
benim yemek yiyeli 2 saat olmuştu.... bana da 2 hafta sonra gel dedi... yani 37.haftamızda gitcez inş... bundan sonra hep bağlayacaklarmış... sonra da haftada bi gidecekmişiz.....
evet bu dördüncü girişim haftada bir giriyorum nst biraz formalite gibi geliyor bana ama hayırlısı sağol canım inşallah
benim kayınvalidem 12 tane dogurmş aynen çamaşır bulaşık birde hayvancılık yapıorlarmış..düşünemiyorum
hmmmm ok... hadi hayırlısı.. senin de 35.haftan mıydı
oku oku bitiremedim geçmişiiiiibi yandan da kahvaltı yaptım ve bi ara hiç doymıycam sandım
selamlar bu arada bal bebeklerin şeker anneleriiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sandıkılıyım eşim osmaniyeli,
hadi canımneresinden merkezden mi
evet merkezden, sen?
ohh yaaa akeyfe bak
anammm nefesim kesiliyo fatmaaaaaaaaaaaaaaa, bebikim sağ kaburgama bi yerini dayadı( sanırım rahat geldi), çekilmiyo, oturamıyorum batıyo yaaaa, neresi burasııııııııııııııııııııııııı:84::84:
bizde merkezde oturuyoruz yani ailem oturuyo ben ardahan dayım ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?