2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu dördüncü girişim haftada bir giriyorum nst biraz formalite gibi geliyor bana ama hayırlısı sağol canım inşallah[/QUOTE]

karakan..... canım sendin dimi erken doğum sancısı yaşayan... nasıl geçti son zamanların.... açılma vardı diye hatırlıyorum...

Son düzenleme:
evet bu dördüncü girişim haftada bir giriyorum nst biraz formalite gibi geliyor bana ama hayırlısı sağol canım inşallah

canım sendin dimi erken doğum sancısı yaşayan... nasıl geçti son zamanların.... açılma vardı diye hatırlıyorum...[/QUOTE]

Ben erken doğum sancısı yaşamadım canım sadece dikişli olduğumdan baştan beri hep erken doğurma riski vardı ama çok şükür atlattık açılma yok şimdilik sorun yok zaten sonlara geldik inşaallah :))))))

geçen bende gittiğimde nst ye bağlicanı bilmiyodum bende biraz açtım ama benim bi problem çıkmadı bakalım 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman da bağlar mı yaa artık her gittiğimde bağlicak mı acep

benim yemek yiyeli 2 saat olmuştu.... bana da 2 hafta sonra gel dedi... yani 37.haftamızda gitcez inş... bundan sonra hep bağlayacaklarmış... sonra da haftada bi gidecekmişiz.....

hmmmm ok... hadi hayırlısı.. senin de 35.haftan mıydı

benim yemek yiyeli 2 saat olmuştu.... bana da 2 hafta sonra gel dedi... yani 37.haftamızda gitcez inş... bundan sonra hep bağlayacaklarmış... sonra da haftada bi gidecekmişiz.....

hmm benim dr da bağlar heralde zaten git gide gıcık oldum kadına uyuz yaa

evet bu dördüncü girişim haftada bir giriyorum nst biraz formalite gibi geliyor bana ama hayırlısı sağol canım inşallah

benim kayınvalidem 12 tane dogurmş aynen çamaşır bulaşık birde hayvancılık yapıorlarmış..düşünemiyorum[/QUOTE]

Fatma sen nerelisin geçen gün bi Sandıklı kelimesi görür gibi oldum da

benim kayınvalidem 12 tane dogurmş aynen çamaşır bulaşık birde hayvancılık yapıorlarmış..düşünemiyorum

Fatma sen nerelisin geçen gün bi Sandıklı kelimesi görür gibi oldum da[/QUOTE]

ben sandıkılıyım eşim osmaniyeli,

oku oku bitiremedim geçmişiiiii bi yandan da kahvaltı yaptım ve bi ara hiç doymıycam sandım
selamlar bu arada bal bebeklerin şeker anneleriiiiiiiiiiiiiiiiii

olur canım benimde oluyo bazen kemiklerimiz sürtülüyo giibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…