olur canım benimde oluyo bazen kemiklerimiz sürtülüyo giibi hissediyorum
bilmem ki aslen yavaşlar kasabasındanız biz.. nerde otuyorsunuz. benim baba öğretmenayy kimlerdensiniz,:82: belki tanışıyorlardır bizimkilerle sizinkiler
kemiğimin üstüne mi oturdu ne yaptı sıpa
bilmem ki aslen yavaşlar kasabasındanız biz.. nerde otuyorsunuz. benim baba öğretmenBiz de İstanbulda yaşıyoruz Sandıklıdaki evimiz çakır mahallesinde ama
bilmem ki aslen yavaşlar kasabasındanız biz.. nerde otuyorsunuz. benim baba öğretmenBiz de İstanbulda yaşıyoruz Sandıklıdaki evimiz çakır mahallesinde ama
ha gayret; şimdi akraba çıkacaksınız
selammm kızlarrr
selam hoşgeldinnn, kimsecikler yok , tek başıma 32. haftamınn bitişini kutluyorumselammm kızlarrr
selam hoşgeldinnn, kimsecikler yok , tek başıma 32. haftamınn bitişini kutluyorum
slm; bişey sorucam sizlere. ben bebeğim ilk doğduğunda kullanmak için sepet aldım. hem süslü mevlütde filan hemde taşıması kolay diye onu kullanıcam. ama sonbahara doğruda kendi yatak odama sadece bebek karyolası (beşiği) almayı planlıyorum.ama şu yeni çıkan katlamalı oyunparkı ve beşik olarak kullanılan aparatif bir yatak var. son dönemlerde bu yatak revajda. çocuk büyüsün katlar koyarsın kenara diyolar. bende diyorumki bebek karyolasına 5 yaşına kadar yatabilir. zaten ozamana kadar kardeşide düşünürüz :) kardeşine karyolayı devreder onada genç odası alırız diye bayağı ileriye dönük hayal kuruyorum. sizce düşüncelerim mantıklımı :) önerileriniz ne siz ne planlıyosunuz
slm kızlar geçende buraya kanamam olduğunu yazmıştım ya hastanede yattım 2 gece doktor tedbir amaçlı yatıralım dedi...
çok korktum ama başta lekelenme gibiydi sonra birden bi kanamam oldu hemen açıklık var mı diye baktılar bebişin kalp atışlarına falan baktılar 2 gün boyunca da nstyle kontrol ettiler şükür ikimiz de iyiyiz...ama neden olduğunu biliyorum yorgunluktan ve stresten oldu kesinlikle siz kendinize dikkat edin kızlar hayatta hiç bişey bebişlerden önemli değil ben son haftalara kadar çalışmayı düşünüyodum ama şu son olaydan sonra son 1 ay evde istirahat edeceğim inşallah...
tatlım bence yerin müsaitse karyola alabilirsin görünüş itibariyle daha hoş duruyolar ama park yataklar da yeri olmayanlar için oldukça kullanışlı ben de ilk ayları sepette geçirmeyi düşünüyorum belki o zamana kadar yeni bi eve çıkarız da bebek odası yaparım bebişime aksi halde ben park yatak almak durumundayım çünkü evimiz küçük ve 2 oda 1 salon yani yatak odasında kalacak oğluşumuz bizimle mecburen...
çokkk geçmiş olsun. şükür ki hiç bişey olmamışş. evet çok dikkat etmemiz lazım bebeklerimiz çok hassaslar artık. inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini
selam hoşgeldinnn, kimsecikler yok , tek başıma 32. haftamınn bitişini kutluyorum
slm kıslar
banadamızı yaptık baha r temizliği yapıldı yazlık kışlıkları değiştireceğim birde bebişin eşyaşarını yıkayacağım o 2 si kaldı öldüm yorgunluktan ama
allahhh kolaylık versin inş tek değilsiydin zor işler bunlar destek lazımmm
slm kızlar geçende buraya kanamam olduğunu yazmıştım ya hastanede yattım 2 gece doktor tedbir amaçlı yatıralım dedi...
çok korktum ama başta lekelenme gibiydi sonra birden bi kanamam oldu hemen açıklık var mı diye baktılar bebişin kalp atışlarına falan baktılar 2 gün boyunca da nstyle kontrol ettiler şükür ikimiz de iyiyiz...ama neden olduğunu biliyorum yorgunluktan ve stresten oldu kesinlikle siz kendinize dikkat edin kızlar hayatta hiç bişey bebişlerden önemli değil ben son haftalara kadar çalışmayı düşünüyodum ama şu son olaydan sonra son 1 ay evde istirahat edeceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?