Karakan naber, bende seni merak ettim, haber var mı? Modem arızaya geçiyor zaman zaman fazla giremedim dün..
Bu arada ben,m bugün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda dedi doktor.. Şeker , tansiyon iyi, hatta tansiyon ilacını 3 e indirdik.. Toplam 12 kilo almışım.. Çok sevindim ya.. Bebiş çok büyümüş dedi kızdı bana, ben napabilirim ki.. 2550 gr.olmuş kuzucuk, 47 cm.. teyzeleri.. Doktor artık rahatla dedi, bundan sonra bişey olsa da seni doğurtsak bile bebek sağlıklı sıkıntısız doğar dedi.. Çok mutlu oldum... Artık yürüyüş falan yap sürekli yatmana gerek yok dedi.. Ayyyyyyy çok çok mutlu oldum ya... Duruma göre belki 38 haftayı bile bekleyebiliriz dedi..
Karakan naber, bende seni merak ettim, haber var mı? Modem arızaya geçiyor zaman zaman fazla giremedim dün..
Bu arada ben,m bugün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda dedi doktor.. Şeker , tansiyon iyi, hatta tansiyon ilacını 3 e indirdik.. Toplam 12 kilo almışım.. Çok sevindim ya.. Bebiş çok büyümüş dedi kızdı bana, ben napabilirim ki.. 2550 gr.olmuş kuzucuk, 47 cm.. teyzeleri.. Doktor artık rahatla dedi, bundan sonra bişey olsa da seni doğurtsak bile bebek sağlıklı sıkıntısız doğar dedi.. Çok mutlu oldum... Artık yürüyüş falan yap sürekli yatmana gerek yok dedi.. Ayyyyyyy çok çok mutlu oldum ya... Duruma göre belki 38 haftayı bile bekleyebiliriz dedi..
saolasın canım güzel dileklerin için...geçmiş olsun, ikiniz de Allaha emanet olun
Öykümm çok sevindimm güzel haberlerine :))
Hadi gözünaydın inşallah böyle gider hamileliğinin sonuna kadar
yatak odamda yerim müsait ama olmasada bir şekilde bebeğimle aynı odada yatmak isterim. bilmiyorum da bence ayrı odalar için biraz beklemek lazım. gece emmeleri azalana veya bitene kadar. çünkü onun bana ihtiyacı var ve gece onu hissederek daha rahat uyurum heralde diye düşünüyorum
tebrik ederim maşallah güzel bakmışsın bebişine
saolasın canım güzel dileklerin için...
nasıl ya ne çabukslm kıslar
banadamızı yaptık baha r temizliği yapıldı yazlık kışlıkları değiştireceğim birde bebişin eşyaşarını yıkayacağım o 2 si kaldı öldüm yorgunluktan ama
öyküm maşallah 4 den aşşa doğmaz kız idil hanım ..baya kilo almış.karakan naber, bende seni merak ettim, haber var mı? Modem arızaya geçiyor zaman zaman fazla giremedim dün..
Bu arada ben,m bugün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda dedi doktor.. şeker , tansiyon iyi, hatta tansiyon ilacını 3 e indirdik.. Toplam 12 kilo almışım.. çok sevindim ya.. Bebiş çok büyümüş dedi kızdı bana, ben napabilirim ki.. 2550 gr.olmuş kuzucuk, 47 cm.. Teyzeleri.. Doktor artık rahatla dedi, bundan sonra bişey olsa da seni doğurtsak bile bebek sağlıklı sıkıntısız doğar dedi.. çok mutlu oldum... Artık yürüyüş falan yap sürekli yatmana gerek yok dedi.. Ayyyyyyy çok çok mutlu oldum ya... Duruma göre belki 38 haftayı bile bekleyebiliriz dedi..
o zaman karyola al canım madem yerin müsaitse...ben de uzun bi süre ayrılamayacağım bebişimden gibi duruyo şimdiden hayaller kuruyorum ama uykusuz gecelerin sonunda ne hale gelirim bilmiyorumbenim hayaller hooop suya..:))
nasıl ya ne çabuk
bende boya bitti bu gece gidip ortadaki eşyaları düzenliycez yarın kadın gelecek ama çok iş var evde.sen hızlı çıktın maşallahh güle güle otur cnm
öyküm maşallah 4 den aşşa doğmaz kız idil hanım ..baya kilo almış.
Ben anca 2 yapabildim. Hadi gözünaydın güzel haberler getidin bize...
Yok be ben ultrason ölçümlerine pek inanmıyom, Aslı da da öyle dedi doktor ama o kadar da kilolu doğmadı.. Aslında her işte hayır var derler ya, şu şeker olayı bşraz bebeğe de yaradı.. Çok sağlıklı beslendim, ondan herhalde.. Sadece ona yarıycak şeyler yedim.. Bana da yaradı çok kilo almadım..
Sen naptın badana çok yordu dimi.. Neyse izinde yavaş yavaş halledersin artık.. Çokta yorma kendini, zamanla halledersin..
evet uykusuz geceler bizleri bekliyor. ama inan zaten şuan dan itibaren geceleri sürekli kalkıyorum malum tuvalet ihtiyacı. şimdiden uykusuzumm sonrasını düşünemiyorum bileeeama bebeğimin o güzel yüzünü görünce sanırım bütün uykusuzluk biter .... ay yine gözlerim doldu noluyo bana yaaa
Kızlar bu havalar da yazlık kışlık nasıl yapacaz. Ben gardrop temizlemem lazım yazlıkları çıkarsam soğuk kışlıklar kalsa iki iş. çok kalınları kaldırsam daahamı mantıklı
Canım çok teşekkür ederim doktorda çok rahatlamıştı artık, bundan sonra ,iş gün almaya bakar dedi.. Havalarda düzeldi, moralim tavan yaptı valla.. Hafta sonu da kocama yazlıkları falan çıkarttım, yarın halıları yıkamaya vercem.. Sinekliklerimi değiştircem bu hafta... Ohhhhhh mis bahar temizliği var yarın evde.. Çok güzel herşey Allah a şükür.. Sizden naber ... Karakanı gördüm bir ara ben yazan akadar kaçmış..
Kızlar bu havalar da yazlık kışlık nasıl yapacaz. Ben gardrop temizlemem lazım yazlıkları çıkarsam soğuk kışlıklar kalsa iki iş. çok kalınları kaldırsam daahamı mantıklı
yok be ben ultrason ölçümlerine pek inanmıyom, aslı da da öyle dedi doktor ama o kadar da kilolu doğmadı.. Aslında her işte hayır var derler ya, şu şeker olayı bşraz bebeğe de yaradı.. çok sağlıklı beslendim, ondan herhalde.. Sadece ona yarıycak şeyler yedim.. Bana da yaradı çok kilo almadım..
Sen naptın badana çok yordu dimi.. Neyse izinde yavaş yavaş halledersin artık.. çokta yorma kendini, zamanla halledersin..
maşallah cnm çok sevinidm senin adına.b3nim bebişte küçük nasıl beslendin peki bende uygulayımm:2:
Ya benim rejimde zaten 3 araöğün var , her araöğünde 1 er bardak light süt ve 1-2 porsiyon meyve var.. Birde her sabah yumurta, bol et, hergün iki tane kivi yedim.. Kivi inanılmaz fark ettiriyor.. Birde kivi ödem atmana yarıyor, ben daha hiç ödem olmadım.. Ama hergün kivi yedim başından beri..
evet cnm perhiz işe yaradı sanırım. Maşallah inşallah sağlıklı doğarlar hepside..
Valla öyküm badana beni daha yormadı annemde kaldık gayet mutlu mesuttuk deli gibi baktılar bize sağolsunlar. Bugun akşam gidip bütün eşyalar ortada üzerleri kapalı duruyor. Onları yayıcazki kadın yarın temizlik yapsın. Sonrada yıkama yerleştrme var. Ama bidaha yapmam badana.. Yeter..
3 günüm kaldı benimde cuma son pazartesi raporumu getircem inşallah kısmetse sonra evdeyiz bakalım hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?