2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Öykümm çok sevindimm güzel haberlerine :))
Hadi gözünaydın inşallah böyle gider hamileliğinin sonuna kadar

tebrik ederim maşallah güzel bakmışsın bebişine
geçmiş olsun, ikiniz de Allaha emanet olun
saolasın canım güzel dileklerin için...

Öykümm çok sevindimm güzel haberlerine :))
Hadi gözünaydın inşallah böyle gider hamileliğinin sonuna kadar

Canım çok teşekkür ederim doktorda çok rahatlamıştı artık, bundan sonra ,iş gün almaya bakar dedi.. Havalarda düzeldi, moralim tavan yaptı valla.. Hafta sonu da kocama yazlıkları falan çıkarttım, yarın halıları yıkamaya vercem.. Sinekliklerimi değiştircem bu hafta... Ohhhhhh mis bahar temizliği var yarın evde.. Çok güzel herşey Allah a şükür.. Sizden naber ... Karakanı gördüm bir ara ben yazan akadar kaçmış..

o zaman karyola al canım madem yerin müsaitse...ben de uzun bi süre ayrılamayacağım bebişimden gibi duruyo şimdiden hayaller kuruyorum ama uykusuz gecelerin sonunda ne hale gelirim bilmiyorum benim hayaller hooop suya..:))

slm kıslar

banadamızı yaptık baha r temizliği yapıldı yazlık kışlıkları değiştireceğim birde bebişin eşyaşarını yıkayacağım o 2 si kaldı öldüm yorgunluktan ama
nasıl ya ne çabuk
bende boya bitti bu gece gidip ortadaki eşyaları düzenliycez yarın kadın gelecek ama çok iş var evde.sen hızlı çıktın maşallahh güle güle otur cnm

öyküm maşallah 4 den aşşa doğmaz kız idil hanım ..baya kilo almış.
Ben anca 2 yapabildim. Hadi gözünaydın güzel haberler getidin bize...

o zaman karyola al canım madem yerin müsaitse...ben de uzun bi süre ayrılamayacağım bebişimden gibi duruyo şimdiden hayaller kuruyorum ama uykusuz gecelerin sonunda ne hale gelirim bilmiyorum benim hayaller hooop suya..:))

evet uykusuz geceler bizleri bekliyor. ama inan zaten şuan dan itibaren geceleri sürekli kalkıyorum malum tuvalet ihtiyacı. şimdiden uykusuzumm sonrasını düşünemiyorum bileee ama bebeğimin o güzel yüzünü görünce sanırım bütün uykusuzluk biter .... ay yine gözlerim doldu noluyo bana yaaa

Yok be ben ultrason ölçümlerine pek inanmıyom, Aslı da da öyle dedi doktor ama o kadar da kilolu doğmadı.. Aslında her işte hayır var derler ya, şu şeker olayı bşraz bebeğe de yaradı.. Çok sağlıklı beslendim, ondan herhalde.. Sadece ona yarıycak şeyler yedim.. Bana da yaradı çok kilo almadım..

Sen naptın badana çok yordu dimi.. Neyse izinde yavaş yavaş halledersin artık.. Çokta yorma kendini, zamanla halledersin..

Kızlar bu havalar da yazlık kışlık nasıl yapacaz. Ben gardrop temizlemem lazım yazlıkları çıkarsam soğuk kışlıklar kalsa iki iş. çok kalınları kaldırsam daahamı mantıklı

maşallah cnm çok sevinidm senin adına.b3nim bebişte küçük nasıl beslendin peki bende uygulayımm:2:

bende de son zamanlarda başladı uykusuzluk halbuki çok yoruluyorum gündüzleri sanki 24 saat uyuyacakmışım gibi hissediyorum ama yatağa girince gözlerim açlılıyo tam uykuya dalmışken de bu sefer tuvalet ihtiyacım oluyo haydaaa sil baştan ben bu haldeyken de eşimin yanımda horul horul uyumasına sinir oluyorum resmen

ne güzel baya bitirmişsin delimavi.havalar ısınınca daha pozitip olunuyor ya bide işler bititkçe son günler hatalr gezeriz daha iyi dinleriz.işler oldumu ne tam dinlenilıyor ne tam işler bitimiş oluyor

Kızlar bu havalar da yazlık kışlık nasıl yapacaz. Ben gardrop temizlemem lazım yazlıkları çıkarsam soğuk kışlıklar kalsa iki iş. çok kalınları kaldırsam daahamı mantıklı

Ben çoğu şeyi kaldırdım.. Zaten ben kışlıkları pek giymemiştim öylece kaldırdım.. Aslı'da zaten hayatta kazak giymez genelde t-shirt giyer, 3-5 uzun kollu t-shirt ayırdım ona gerisini kaldırdım.. Sadece birer tane mont kaldı , onları da sonra yıkar koyarım dedim.. Bence kaldırabilirsin heps,ni, 1 hafta daha serin olcakmış havalar, sonra açıyormuş..

Ohhh okurken benim de içim açıldı walla :)
bi de havalar tam düzelse de moralimiz tam olsaaaa :)

biraz daha bekle Ege bence, birden sıcaklar bastırınca hepsini birden değişirsin
bu halimizle 100 kere iş yapma şimdi

evet cnm perhiz işe yaradı sanırım. Maşallah inşallah sağlıklı doğarlar hepside..

Valla öyküm badana beni daha yormadı annemde kaldık gayet mutlu mesuttuk deli gibi baktılar bize sağolsunlar. Bugun akşam gidip bütün eşyalar ortada üzerleri kapalı duruyor. Onları yayıcazki kadın yarın temizlik yapsın. Sonrada yıkama yerleştrme var. Ama bidaha yapmam badana.. Yeter..

3 günüm kaldı benimde cuma son pazartesi raporumu getircem inşallah kısmetse sonra evdeyiz bakalım hayırlısıyla..

maşallah cnm çok sevinidm senin adına.b3nim bebişte küçük nasıl beslendin peki bende uygulayımm:2:

Ya benim rejimde zaten 3 araöğün var , her araöğünde 1 er bardak light süt ve 1-2 porsiyon meyve var.. Birde her sabah yumurta, bol et, hergün iki tane kivi yedim.. Kivi inanılmaz fark ettiriyor.. Birde kivi ödem atmana yarıyor, ben daha hiç ödem olmadım.. Ama hergün kivi yedim başından beri..

analdım cnm.bi ara bende sürekli kivi yiyordum günde kaç gündür kesmiştim tekrar başlayım o zaman

Ay izne az kaldı desene, süper evde dinlenirsin artık, Gerçi çok işin var dinlenmen birz zor olcak ama.. Temizlikten sonra hallolur hepsi.. Ben severim çamaşır ütü işini.. Ütü çok yorar ama mis gibi ütü sonrası onları yerleştirmek falan çok güzel olur.. Ne güzel valla anacığın yapar zaten merak etme sen.. Olmadı ütü içinde yarım gün falan tekrar alırsın kadın.. Bende perdeleri falan yıkıycam .. Haftaya da onları hallederim.. Bebeğin herşeyi hazır zaten, onun ütüsü falan kalmadı ama dün evde baya bir ütü yaprım sonra resmen bacaklarım tutuldu, fazla yormadan yapın derim.. Sonra çıkıyor acısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…