2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslar

banadamızı yaptık baha r temizliği yapıldı yazlık kışlıkları değiştireceğim birde bebişin eşyaşarını yıkayacağım o 2 si kaldı öldüm yorgunluktan ama

Ne güzel mis gibi olmustur aman dikkat et yavas yavas yap yormadan kendini

Bende seni merak ettim oy maaşallah kuzucuğuma aman doktor çok biliyor kızmasın büyüyecekler tabi napalım :)))))) canım tansiyon şeker herşey yolunda çok sevindim benim bu akşam randevum bende hazırlık yapıyodum şimdi bir banyom kaldı doktorun belli olmuyor muayene şekli o yüzden her defasında temkinli gitmek lazım ....annem yanımdaya çok sık giremiyom artık hayırlısı ikimiz hazırız doğurmayı bekliyoz artık :)))))

aa süper bende öyle düşünmüştüm . Eylüle bi kaç uzun kollu koyarım zaten okulda tüm gün ok sağol cnm

ya öyküm akıl akıldan üstünmüş bişey sorcam sana.
Ben bebişe tulum alıcamda penye uzun kollu 2-3 tane alsam yeter dimi . Birde hazır yorgan yapmıştı kaynanam eylüle onu yıkıycam yorganda yatsın diye ama hafif kalın yorgan değil. Sen neyde yatırcan

Senden haber alamayınca korkuyorum bu kız doğurdu da heberimiz olmadı sanıyorum.. Malum rahim dikişli falan olunca.. Çok güzel haberlerle gel inşallah.. Ben çok mutlu oldum bugün seninde güzel haberlerini alırız bugün inşallah..

ama bende seni özledim nasılsınnn annen gelmiş hadi gözünaydın cnm

Kızlar bu havalar da yazlık kışlık nasıl yapacaz. Ben gardrop temizlemem lazım yazlıkları çıkarsam soğuk kışlıklar kalsa iki iş. çok kalınları kaldırsam daahamı mantıklı

Egeeee bittimi işlerin ne alemdesin kolayladınmı bence yazlıklar ve ince iki üç triko türü şeyler kalsın biz öyle yaptık

Valla bende 2-3 tulum aldım ama ben gerçekten herşeyden çok minimum aldım.. Zamanla alırım diye çünkü Aslı çok uzun doğdu ayaklı tulumları giyemedi.. Herşeyden çok az var yani.. Battaniye örterim herhalde, yorgan ben Aslı da da kullanmadım ama sen daha önce rahat ettim demiştin onla yatırırsın bence daha rahat olur zaten havalar sıcak olur gerek olmaz herhalde şimdilik diye düşünüyorum.. Ben birde ince kapitoneden beşik için korumalık yapmıştım onun parçasından battaniye gibi bişey yaptırdım, yorgan battaniye arası bişey ince onu da kullanabilirim..

Canım benim şimdi okudukça güldüm ya ben açıyomya laptopu sonra işte yatınca bakıyom kalkıyom annem bişeyler diyo yanına gidiyom derken görmüyom doğurunca anons yaptıracam kız haberin olur şaka bir yana dün cezairden eşimin akrabası arıyor sorun yok doğacak demi diye ..canım ya keyfinin yerinde olması beni çok mutlu etti ama dediğim gibi şu satten sonra hiç korkmuyorum ben 20 haftalık bebeklerimi bile yaşayacak diye doğurmustum şimdi allahın izniyle hiçbirimize bişey olmaz..:))))

Öyküm bugün bakalım ne diyecek doktor dikiş tutuyor maaşallah öyle bir dikiş atmışki adam tosuncuk delemedi baksana rahim tamamen açık aslında ne diyecek bende merak ediyorum sezaryan günü verecekmiki

kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..

Bence kalabildiği kadar kalsın der gibi geliyor ama meraktayım bende , haberleri acilen ulaştır ama bak..

Nasıl ya şoktayım ben..

egeeee bittimi işlerin ne alemdesin kolayladınmı bence yazlıklar ve ince iki üç triko türü şeyler kalsın biz öyle yaptık
bende öyle üdşündüm çok kalınları kaldırırım olur biter

peluş battaniyeler varya onunlada yatabilirler aslında bakarız duruma göre. Bende fazla bişey almadım body çok aldım ayaklı alt aldım bay onlara ihtiyaç oluyor çünkü.
Zamanla da alırız daha iyi olur önümüz yaz mini mini giyerler

cnm hadi bakalım güzel haber ver bize:))) maşallah gemici düğümü atmış adam açılmasın kız beklesin oğluş biraz daha

ama bende seni özledim nasılsınnn annen gelmiş hadi gözünaydın cnm

Sağol bitanem bende seni özledim bu hafta böyle ablam geldi abim geldi annem gelmişti derken havada doğum kokuları esmeye başladı dünde annem abime gelmişken bebek çikolatalarını aldırdı şu süslü olanlardan ohhh bebek şekeride hazır zaten ohhh doğurabilirim artıkın

hadi ya gözünüz aydın.nasıl bebek kilosu sağlığı yerindedir inş.

neeeeeeeeeeeeeeeeeee
suzııııı şakamııııııııııııııııııııı???????????

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ciddi mi kkıııızzz ayy ne heyecan bastı kızz nasılsınız peki naptınız nasıl oldu kızz ne dicemi bilemedim

Valla bak doğurur doğurmaz haber ver ha.. Benim eşim bile senin doğumunu bekliyor he, o kadar bahsetmişim ki adama

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok şok iyimi şimdi detay ver fena oldumm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun canım yaaa 32 haftalık mı doğdu yani...:)kaç kilo nasıl ay heyecanlandım birden ben ilk sen doğurdun yani bu topikten ayyy normal mi nasıl oldu anlatabilirsen çok sevinirim...bebiş çok tatlıdır eminim küveze felan gerek oldu mu

Bence kalabildiği kadar kalsın der gibi geliyor ama meraktayım bende , haberleri acilen ulaştır ama bak..

Nasıl ya şoktayım ben..

oykummm canım cok sevındım ya senden boyle guzel haberler duymak ne kadar guzell:) ama sen zaten kızı buyutmussun cnm yaa bundan sonra bak korkacak bısı yokmus valla sana cok sevındımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…