oykummm canım cok sevındım ya senden boyle guzel haberler duymak ne kadar guzell:) ama sen zaten kızı buyutmussun cnm yaa bundan sonra bak korkacak bısı yokmus valla sana cok sevındımmm
kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
çok şaşırdım gözün aydın canım inşallah sağlığı sıhhati yerindedir
Valla bak doğurur doğurmaz haber ver ha.. Benim eşim bile senin doğumunu bekliyor he, o kadar bahsetmişim ki adama
suziiiiiiiiii ayyyyy inanmıyorum çok heyecanlandım
ege aradı sağolsun hemen koptum geldim.
iyimi oğluşun sen iyimisin çabuk anlattttt...
Çok sağol canım benim böyle güzel haberleri özlemişim..
biz senden beklerken suziden aldık ilk doğum haberini
ilk bebişimiz yaman hoşgeldin aramıza
Valla kız bende ilk doğuracam diyodum millet (eş dost)sıkılmaya başladı artık bu dikille 41 re kadar gidermişim artık çocuk çıkınca direk kreşe faslan yazdırırım
ayy hepimixz nasıl heyecanlandık ya birdenn
Ya ben şu an kirpi gibi tüyler havada cevap bekliyorum fena oldum bu suzide cee dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?