2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahaha nasıl ortalığı karıştırdım fmg de kuzuda geldi topiğe:))))))))))))

suzi anam cevap yazıyonda önce iyiyiz de sonra detay ver geberdik burda

aboo kzılar ilk doğum haberinde böyle oldum.birkça hafta sonra heeycandan gideriz herlade doğum haberleri çoğalınca.25 haziran benim gerçi günüde olursa hepiniz haberini alıp öyle gidecem heralde

Ayyyy, suzii o kadar heyecanlandım ki...
İyi misiniz, yaman nasıl...Aceleci duramadı yerinde...
İnan ağlıyorum ya, çok heyecanlandım....
Koştura koştura ofise geldim..İnşallah çok iyi haberler vereceksin bize..

Anammmmmmmm ilk bebeğimiz gelmişşşşşşşşşşş
Hayırlı olsun Suziiii iyisiniz di mi???????
çok fena oldum ben yaa ağlıycam şimdi
Yaman'ın çok mutlu, sağlıklı bir hayatı olsun inşallah....

Bence kalabildiği kadar kalsın der gibi geliyor ama meraktayım bende , haberleri acilen ulaştır ama bak..

Nasıl ya şoktayım ben..

hadi ya gözünüz aydın.nasıl bebek kilosu sağlığı yerindedir inş.

neeeeeeeeeeeeeeeeeee
suzııııı şakamııııııııııııııııııııı???????????

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ciddi mi kkıııızzz ayy ne heyecan bastı kızz nasılsınız peki naptınız nasıl oldu kızz ne dicemi bilemedim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok şok iyimi şimdi detay ver fena oldumm

suziiiii heecanla cevap bekliyossss:)

Çok şaşırdım gözün aydın canım inşallah sağlığı sıhhati yerindedir

kızlarr şaka felan deil doğurdum .. kendim bile inanamıyorum ki cuma günü bebişin odası gelmişti, eşimde yetişti montajına erken.. matkapla bişiler deldiler bende dedim halı yok bişi yok süpüriyim de hemen halısına bakayım yakısıcakmı diye.. e. süpürgesini çıkardım ama kaldırmadım hiç.. bişi oldu su geldi sanki derken bi adım sonra bidaha su derken dahada su geldi.. eşime dedim dr u ara .. kızlar dr un numarasını muhakkak elinizin altında olsun biz bulamadık heyecandan sonra bulamayınca noyu suda geliyodu ara ara giyinelim de dr a gidelim iş ciddi haralde dedik .. üstümü giyerken şaldır diye suyum geldi.. ama nasıl su sanki idrar.. eşim şok ben şok çığlık atıyorum bağırıyorm ağlıyorum .. eşim serin kanlı davranmaya calışıyo am nerdeee o da baya panikti.. acile gittik hemen.. sancın varmı dediler bende yok dedim nst ye bağlandım...meğer sancım varmış ben hissetmemeişim..derken doğuma aldılar acil sezeryana aldılar..bebişim iyi Rabbime şükürler olsun ama tabi küvezde 1560 gr doğdu ben dün çıktm hastaneden yeditepede doğdu şimdide orda . çok küçük ama çok tatlı pamuk gibi teni varr.. anlatılmaz bbi duygu ne bilim..
kızlar süt sağıyorm şu anda tek elle yazıyorm

çok güzelllllllllll ağlayarak okudum rabbim sana bağışlasın yamanı. Hayırlı evlat olsun. Inşallah tez vakitte toparlar. Dr ne diyor ne kadar kalacakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…