2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kuzucuklar kıyamam sizee yazacak kelime bulamıyom bogazım düğümlendi rabbim korusun ikinizide yamana slm söle bizden de varmı resmi falan

ayyyyy inanamadım yaaa hayırlı olsun vay beeee...ultrasonda söledikleri kiloya yakın mı çıktı canım..gerçi tek elle zor yazarsın ama...merak işte napalım

Oyyyy kuzu inşallah en kısa zamanda kilosunu alır kollarına, yuvanıza gelir Suzi,
Çok heyecanlandım, çok kötü oldummm
ne kadar kalıcakmış küvezde?

ah canım yaaaaaa rabbim kavuştursun tez zamanda inş. ne diyeceğimi bilemedim.
Allah analı babalı büyütsün inş. Acil şifalar diliyorum

ayyyy ağlıycam şimdi suziiiii
çok duygulandım yaaaaa.
gözünaydın canım.
inşallah en yakın zamanda küvezden çıkar.
ne diyeceğimi şaşırdım yaaa.

ayyy canım benim yaaa çok geçmiş olsun ne dicemi bilemedim bitanecik oğlunda inş kendini bir an önce toparlar

çok şükür bi an önce toparlanır inş..kızlar çantasını hazılrmayan hemen hızlandırısn bence arıtk her an herşey olabilirr ya baksanıza..

canim tekrar hayirli olsun bebisin.

Ayyyy, suzii ağlaya ağlaya okudum ya...Şok ettiniz bizi..Yaman bey duramamış yerinde...
Ama iyiymiş yaa...Çok sevindim iyi olduğuna...Ne kadar kalacakmış küvezde...O orda da duramaz bak, hemen iyi olur çıkar küvezden...Sütün geldi mi hemen doğumdan sonra....

canımm allah bağışlasın yamanı sağsalım gelmıs yaayy ağlayarak okudum suzi yaaa yaman bey ne kadar acelecı davranmısss annesıne babasına kavusmak ıcın

ben başta 4 hafta=1 ay diye sayıyodum... sonra önden önden gittiğimi farkettim... 6. ayda 30gün=1 ay olarak hesaplamaya başladım.... tabi 6. ayım baya uzun sürdü denk gelene kadar

2 günde olsa sanki çok çok uzun sürüyo böyle hesaplayınca dimi

tamam canım afiyet olsun güle güle :80:

sağol canım benim
unutmadı kocacım ben gelince kutlamak için koca göbüşümle boynuna atladım oda o anda kutladı
kocişimin durumu iyi ezmedim onu

aman canım dikkat et kendine
ilk aylar ve son aylar gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyo
çok çok geçmiş olsun canım

bence çok mantıklı
odasını azcık büyüyünce kendinede beğendirerek alırsın

gözün aydın canım inşallah sorunsuz sonuna kadar gidersin hamileliğinin

canım gözün aydın allahım ömrünü uzuuuuun mutlu huzurlu sağlıklı
şansını bahtını talihini bereketini bol
aklını ahlakını iyi etsin
tez zamanda küvezdende çıkar yuvanıza götürürsünüz kuzunu inşallah
çok sevindim iyi olmanıza:))))
topiğin abisi oldu oğlun:))))))

canım adını altta görünce ne zamandır görmüyorum suziyi diye düşünmüştüm... hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun, ikinize de geçmiş olsun Rabb'im en kısa zamanda oğluna tamamen kavuşmayı nasip etsin. dikkat et kendine inşallah
çok heyecanlandım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…