2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet suzii, içimizden birine numaranı ver...Bana verebilirsin, yada yakın hissettiğin birine...
Biz sendeki gelişmeleri yazarız burdan....
Yaman beyi de en kısa zamanda inşallah kucağına alırsın canım...ayy, bişey yazamıyorum ki, kelimeler boğazımda düğümlendi inan ki...

İşyerinde herkes panik oldu....
Suzii doğurdu, bizim ofis karıştı...Ben ağlaya ağlaya gelince korktu millet...
bi de bana diyorlar, suyun gelirse biz seni hastaneye yetiştiririz...

aynen kal geldi banada.. Hayırlısı olsun inşallahh. Iyi ya çok şükür.

bana söyleyene bak sen

hahahahha korktum kızzz

ayyyyyyyyyyyyy lavaboları yıkıyodum, yeni gördümmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah ımmmm inanamıyorummmm, zırıl zırıl ağladım okurken yaaa.
Allah analı babalı büyütsün suziii. inş. bir an önce toparlanıp gelir evine minik yaman bey. kendine çok iyi bak canım

işyerinde herkes panik oldu....
Suzii doğurdu, bizim ofis karıştı...ben ağlaya ağlaya gelince korktu millet...
Bi de bana diyorlar, suyun gelirse biz seni hastaneye yetiştiririz...

hahahah ooooo ilk doğumda böyleysek bide doğumlar başlayınca zırlar dururuz hee.
Doğum tarihi yaklaşan olunca felan ayyyy çok heyecanlandım..

şu temizlik işlerişni hemen bitirip beklemek lazım heralde offf..
ay bide banyo zor oluyor artık temizliğ her an vücudunda temiz olması lazımm oy oyy..

Ay o kadar heyecanlandım ki yazamadım.. Allah bebeğini bağışlasın canım benim.. Sana da geçmiş olsun arkadaşım.. Haziran annelerinin ilk bebişi de hayırlı uğurlu olsun..

kızlar şaka bir yana hiç panik olmamak hastaneye gitmek için çok acele etmemek gerekiyormuş.
doktorum bana anlatmıştı. doğum öyle çabucak gerçekleşmez.
filmlerde olur ancak deyip gülmüştü.
rahatça duşunu alıp hazırlanıp gelirsin dedi.
ama doktor işte onlar için herşey basit ve normal.
insan nasıl panikler böyle bir durumda. tahmin bile edmiyorum.

kizlar hadi ben kactim tekrar ...Dedigim gibi cok fazla oturamiyorum artik rahatsiz oluyorum.
Ara ara girerim yine bakalim bidaha girdigime kim dogurmus olacak:))

hahahah ooooo ilk doğumda böyleysek bide doğumlar başlayınca zırlar dururuz hee.
Doğum tarihi yaklaşan olunca felan ayyyy çok heyecanlandım..

Kalbimin atışını bi duysan şu an...
Sanki yerinden fırlayacak...Eşimi aradım bizim kızlardan biri doğurdu diye, hemen bebeği iyi mi diye sordu..O da heyecanlandı...Tabi benim ağlamamın da payı büyük heyecanında...
Şaka maka 33 gün kaldı diye sayıyorum heyecanlanmıyordum hiç ama, doğum haberi çok heyecanlandırdı beni..

Gelmez gelmez...
Kesesi yırtılacak olan benim..Ben bile panik yapmıyorum....Bişey olmaz inşallah...

kız sadece su olsa iyi benim plesenta aşağıda olduğu için en ufak açılmada aşırı kanama riskim var.
allah korusun. aklıma getirmiycem.
rezil olurum valla.

Son düzenleme:
kız sadece su olsa iyi benim plesenta aşağıda olduğu için en ufak açılmada aşırı kanama riskim var.
allah korusun. aklıma getirmiycem.
rezil olurum valla.

Canım sen zaten 34 haftalıksın bişi olmaz olsa da küvöze bile gerek olmaz.. Artık hazırlıklar tamamlansın kızlar... Bakın bebekler her an gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…