2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de çok heyecanlandırdı valla... Çok fena oldum.. Bizim doğumlara da az kaldı desenize..

benimkide özendi galiba, aşağı aşağı vurmaya başladı.. O da heyecan yaptı zaar..
:)))))))))))) ben,imkideeeee kıpraşıp duruyor ..

kız sadece su olsa iyi benim plesenta aşağıda olduğu için en ufak açılmada aşırı kanama riskim var.
Allah korusun. Aklıma getirmiycem.
Rezil olurum valla.
allah korusun yaa getirmeyin aklımıza..

bende eşimi arıycaktım nerdeyse. Sanki benim oldu gibi

kız sadece su olsa iyi benim plesenta aşağıda olduğu için en ufak açılmada aşırı kanama riskim var.
allah korusun. aklıma getirmiycem.
rezil olurum valla.

Allah korusun,aklına getirme hiç....
Gününü bekler sezin hanım inşallah....Sende fazla iş falan yapma dikkat et kendine..

aynen kal geldi banada.. Hayırlısı olsun inşallahh. Iyi ya çok şükür.

hahahahha korktum kızzz

yaaa ben de tırstım bacım.

hala şoktayımm yaaa

aynen.

kizlar hadi ben kactim tekrar ...Dedigim gibi cok fazla oturamiyorum artik rahatsiz oluyorum.
Ara ara girerim yine bakalim bidaha girdigime kim dogurmus olacak:))

görüşürüz

Canım sen zaten 34 haftalıksın bişi olmaz olsa da küvöze bile gerek olmaz.. Artık hazırlıklar tamamlansın kızlar... Bakın bebekler her an gelebilir.

evet yaaa,
heran hazır olmak lazım artık.

Anam bütün topik dökülmüş valla, ne kalabalık olmuşuz.. İlk bebekimizin adı da Yaman valla, Yaman olur hayatı boyunca inşallah..

kızlar bende kaçıyorum duşa giricem az önce balkonu yıkadım terledim o yüzden.
hepiniz kendinize iyi bakın. hepiniz allaha emenet olun görüşürüz
suzi cim bebişin inş en kısa zamanda kendini toparlar sende inş en kısa zamanda oğluşuna kavuşursun canım

Hakikatten bütün kızlar burda :))))))))) topik şok yaşadı. Hani hep okurduk ya nisan annesi doğum yapmış bilmem kim ayda doğum yapmış. Bizim başımıza da geldi. Ama şükür hayırlı oldu sağlıklı olsunda.

fatma yeni topiğimizi açtıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım meraba bende 2010 haziran annesiyken mayıs annesi oldum kızım 1.5 ay erken dünyaya geldi 1590 gr olarak ve 15 gün küvezde yattı çok şükür sağlığı çok iii umarım senin bebeğinde çabucak sağlığına kavuşup kucağınızda olur

ben de yeni okudum. tebrikler suzi. bebişinin çok mutlu ve sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.çok heyecanladım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…