2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Allah tez zamanda kucağında eve dönmek nasip etsin bebişinin bahtı açık olsun analı babalı büyüt canım

bugünde kendi çantamı hazırlayım bari.kızlar ya hasta bezi şartmı orkid olsa olmazmı

Kanama için hasta bezine gerek yok ya zaten hastane veriyor bezleri, kanaman ne kadar oldu diye de alıp kontrol ediyorlar zaten benim bildiğim.. Orkid de veriyorlar.. Ben yine de orkid yoydum ama gerek yok hasta bezine falan..

Ay çok fena oldum kızlar ben yaaa :)
Olmuşuz biz artık, her an herşey olabilir dank etti kafama

Suziiii müsait olursan canım bir ara bize detay ver çook merak ederiz biz seni, ya da kızların dediği gibi bi tel falan bırak birine

Ay bi de konuşuyorduk Acıbademde olursa doğumumuz aynı zamanda olur falan diye, arkandan gelirsem ben de şaşırmam bak Allah söyletti derim

kızlarrrr.. hepinizden Allah razı olsun .. bende şoktayım halen noldu bilmiyorum.. ama çok ağlıyorum.. yazdıklarınızı okudum da şimdi yine ağlama tuttu.. eve onsuz girmek okadar ağır geldbi yanım eksik yarım.. ona iyi bakıyolarmı nasıl diye meraktayım hep.. biz bi tekmesine duygulanırken, bazen hıçkırıklarına gülerken, gözümüzün nurunu ellere teslim ettim.. Rabbim iyi insanlarla karsılastrsın hepimizi.. yavrumu kucağıma bile alamadım .. koklayamadım bile.. ama iyi şükürler olsun 10 15 gün sonra cıkacak.. bende süt sağıp götürcem hastaneye hep.. akşamada gidcem canımın yanına.. geldi diye güzel haberlerini de vercem burdan..kızlar hepiniz dikkat edin kendi,nize.. hazır edin herşeyinizi.. stres yapmayın, hazırlıklı olun ve yorulmadan geçirin günlerinizi..ben haber verirm size.. biz iyiyiz güzel dileklerinizi ve dualırınızı bekliyoz..ağrım sızım yok sadece gaz sancılar bazen oda sezeryan etkisi.. bi ara girip yazarım iyice cdetayları.. benim dualarım sizlerle.. kendinize iyi bakın yine gircem ben .. çıkmam gerek.. yazdıklarnızı okuyamadım şekerlerşimm.. ama saolun hepiniz.. sizi ve melwekllerini öptm

Hasta bezini zaten yatağa seriyorlarmış..Özelde olacaksa genelde hastane veriyrmuş..Bize almayın dediler..Ama orkid bolca bulundur bence yanında...

Ya orkidde var hastanede ama ben 2 poşet aldım koydum.. Lazım olur diye... Benim ilkinde çok az kanamam olmuştu zaten..

Hasta bezini zaten yatağa seriyorlarmış..Özelde olacaksa genelde hastane veriyrmuş..Bize almayın dediler..Ama orkid bolca bulundur bence yanında...

hıııı.sonlara yakşaınca heyecan basıyor ya sabah eşimde diyor nasıl olacak acaba diye.önce seni merak ederim diyor sonra bebeği ne yaptın ne ettin diye.biizm bi akraba sezeryenle oldu işte ayılırken eşine küfür ediyormuş..
nah alırısn 2.çocuğuuu senin yüzündennndiyerek ayılmışş

ay canım cok sevındım yaa soktayız hepımız valla erken dogum rıskın varmıydı hıc hersey yolundamıydı yanı

senın yıne kasıgına gırmıs dogumla alakası yok onun benım komple karnıma gırdı valla cıkmadıda bende bırden stres yaptım heral kac haftalık dogurmus dıom duymuyonuz

32 haftalık canım, 7.5 aylıkmış Yaman kuzu..

ü

Canım sen de kendine iyi bak, Yaman karnında hala 10-15 gün sonra gelecek gibi düşün.. Gayet iyi bakılıyordur sen hiiiç merak etme, sıkma hiçbirşeye canını güzel anne...

ama ben çok fenayım yaa
Allaha emanet olsun ayrılma yanından bebişinin. Dualarımız seninle ve yamanla.. Neler atlattık 10-15 gün sonra eve geleceksiniz ozaman rahatlıycaksın sakın üzülme ki sütün gelsin .. Seni seviyoruzzzzzzzzz

İşte küvöze girmenin en acı yanı bu herhalde, kucaklayamamak .. Ama sağlığı yerinde olsun da önemli değil arkadaşım daha çokkk alırsın koklarsın oğluşunu.. Allah sana ve oğluna sağlık versin.. Sende bol bol dinlen güç topla oğluşun gelene kadar.. Hastanede süper bakarlar canım merak etme..

bıyandan bebeıne kavusmanın sevıncı bı yandan ayrı kalmanın uzuntusu ne zor bıse allahım allah onun ve bebegının yanında olsun bızım bebeklerımızde zamanında gelsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…