2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen kendini topla, güçlü ol ki, yaman bey kollarına gelince güçlü dur...Hala karnındaymış gibi düşün...10-15 gün sonra çıkacak demişler bak, hergün gider görürsün bebişini, o seni hisseder zaten, sen dokunamasan da.sütünü içer, kokunu bilir...İyi bakıyorlardır merak etme...
Bizim de dualarımız seninle canım...Yaman bey iyidir, iyi bakılıyordur hiç merak etme...Sen de ağlama lütfen...Güçlü ol....
Yaman bak abi oldu, bizimkilerden önce davrandı...
Öpüyoruz seni...Kendine iyi bak...Ve ağlama, üzülme stres yapma ki sütün azalmasın...

Benimde kasıklarım ağrıdı heyecan da yaramıyor anam bize..

sorma canım yaramıyor tabi. kramp gibi geçmedi hala.

bugünde kendi çantamı hazırlayım bari.kızlar ya hasta bezi şartmı orkid olsa olmazmı

ben orkid koyucam.

senın yıne kasıgına gırmıs dogumla alakası yok onun benım komple karnıma gırdı valla cıkmadıda bende bırden stres yaptım heral kac haftalık dogurmus dıom duymuyonuz

31 galiba ben öyle hesapladım.

yaa sakin ol kahve iç rahatla..
Benimkide nasıl kıpraşıyor hissetti galiba abi oldu yaman. çetin çıktı valla yaman

içicm şimdi hala ellerimin titremesi geçmedi.

Kanama için hasta bezine gerek yok ya zaten hastane veriyor bezleri, kanaman ne kadar oldu diye de alıp kontrol ediyorlar zaten benim bildiğim.. Orkid de veriyorlar.. Ben yine de orkid yoydum ama gerek yok hasta bezine falan..

hatane veriyosa gerek yokmuş zaten. 1 paket orkid koyarım bulunsun çantada.

canım dualarımız seninle. meleğin çok yakın zamanda gelecek yanına hiç üzülme.
çok şükür sağlığı yerin de ya bu günleri de atlatırsınız. biraz daha sabır.
öptüm kocaman.

senın yıne kasıgına gırmıs dogumla alakası yok onun benım komple karnıma gırdı valla cıkmadıda bende bırden stres yaptım heral kac haftalık dogurmus dıom duymuyonuz
canım herhalde 31+5'te doğum yapmış arkadaşımız. geçenlerde konuşulmuştu ya kiminki ilk doğacak acaba diye, daha çok karakan ve öykümden bahsedilmişti. Allah her şeyi bir düzen göre ayarlıyor işte, ilk bebeğimiz hayırlı olsun tekrar
artık topikteki hazırlıklar hat safhaya ulaşır, benim gibi miskinlik yapanlarda bile

canım benim hayırlı uğurlu olsun bebişimiz.. çok duygulandım yaa Yamancığın çizelgesini yaptığımı hatırladım şimdi duygulandım
ben de inanamadım şok oldum ve kendi adıma panik oldum aynı zamanda.. daha yapılacak herşey duruyor. temizlik kıyafetlerin yıkanması vs. hakkaten hazır etmek lazım sanırım herşeyi yaaa.32.haftada doğum olmuş, Allah'ım nolur zamanında gelsin bebeklerimiz..

Karakandan bekliyorduk gerçekten de ilk bebiş haberini ama....
Suzii bize sürpriz yaptı...

Sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi davranıyorum ben de...
Sürekli bi koşturma içindeyim..Ama korktum bugün ilk doğum haberini alınca...
İnşallah hepsi de vaktinde gelir kuzularımızın...

valla bana da korkudan ziyade bi duygusallık çöktü ilk bebeğin haberini alınca.
valla iş yerindeyim ağlıyorum

Sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi davranıyorum ben de...
Sürekli bi koşturma içindeyim..Ama korktum bugün ilk doğum haberini alınca...
İnşallah hepsi de vaktinde gelir kuzularımızın...

aynen yaa. sanki tam 40ta doğacak. inşallah zamanında doğarlar. hep öyle dua ediyorum. eşime söyleyeyim de hemen başlayalım biz de duvarları halledelim silinmesi lazım.:26:

benim de hiç bişeyim hazır değil.evimi götürenler götürüyo temizlik yapılcak, bebişin kıyafetleri yıkanıp çanta hazırlancak..ama 2 haftayı aşkın zamandır fena hastayım..iyileşemiyorum antibiyotik de kullanmama rağmen ..acayip moralim bozuk kızlar..bilmiyorum aranızda yaşayan var mı ama sağ üst kaburga kemiklerim müthiş ağrıyo gözümden yaş getiriyo hele öksrürkençnapcamı şaştım..nası işleri yatiştircem ben bi iyileşseydim bu öksürük mahvetti beni

benim üst komşumun ufak oğlu da 32. hafata da 1700 gr doğmuş. şimdi 4 yaşında yok böyle fırlama bi çocuk :))) evin neşesi ama cidden.

valla bana da korkudan ziyade bi duygusallık çöktü ilk bebeğin haberini alınca.
valla iş yerindeyim ağlıyorum

Ben de ağlıyorum yaa...
Ben ki doğum hikayelerini okumuyordum hiç...Duygulanıyorum diye..
Ki kendi topiğimizden biri doğum yaptı, çok heyecanlandım..
Bi yanım hüzünlendi, erken doğdu yaman diye..
Bi yanım şaşkın, bi yanım sevinçli hiç olmazsa iyi haberi geldi diye...

aynen yaa. sanki tam 40ta doğacak. inşallah zamanında doğarlar. hep öyle dua ediyorum. eşime söyleyeyim de hemen başlayalım biz de duvarları halledelim silinmesi lazım.:26:

Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...

canım hayırlı olsun yaman bey gelmiş.çok şükürki 10-15 gün sonra yanında kucağında olacak inşallah.en zor tarafıda bu beklemek ama yeditepe de güzel bakacaklar sen merak etme canım. haberlerini bekliyoruz .seni çok öpüyoruz...

çok geçmiş olsun canım.
uzun sürmüş gerçektende. tekrar doktora gitseydin.

ben yaklaşık 2 ay önce hastaydım şimdi çok şükür iyileştim. o öksürük berbat bişi.hastalık geçiyo öksürük bi süre daha devam ediyo. bol bol ılık ıhlamur iç. hatta çorbanı falan da ılık iç. beni baya rahatlattı.ilaç kullanmadım.3 haftada iyileştim.moralini bozma bol bol dinlen. inşallah bir an önce iyileşirsin..çok geçmiş olsun canım..

ya erkenden gelmesı nasıl oluyor acaba yanı suzı de kendınımı yormus acepkı yoksa doktormu anlamamıs acılma varmıs merak ettım cokkk

Hiç bişey yokken uyurken suyu gelenler var ama....
Yorgunluktan da olabilir de, kısmet böyleymiş demek...
Valla tırstım ben ya, açılma var, kesede incelme var, bu habire tepiniyo...Ben desen hiç durmuyorum..
Allaha emanetiz hepimiz de..İnşallah bekler kuzularımız vaktini zamanını...

geçmiş olsun. inşallah çabucak iyileşirsin. bebekler kaburga kemiklerine baskı yapıyor evet. ben de nefes almak da zorluk çekiyorum bazen. öksürüğe ne iyi geliyordu. bir şey vardı ama hatırlayamadım..bitkisel...

Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...

diyorum size. ben evde hiçbişey yapmıyorum artık.
ne biliyim ufacık bişey sebep olur.
sonra ömür boyu kızarım kendime.
ev işleri beklesin azıcık. bir ay sonra zaten işlere devam.
hem de eskisinden daha ağır şartlarda.

canım yenı okudum superrrrrrrrrr masallah dıyelım sglıgı yerındedır ınsallah cok sevındım allah saglıklı sıhatlı kucagınıza almayı nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…