kızlarrrr.. hepinizden Allah razı olsun .. bende şoktayım halen noldu bilmiyorum.. ama çok ağlıyorum.. yazdıklarınızı okudum da şimdi yine ağlama tuttu.. eve onsuz girmek okadar ağır geldbi yanım eksik yarım.. ona iyi bakıyolarmı nasıl diye meraktayım hep.. biz bi tekmesine duygulanırken, bazen hıçkırıklarına gülerken, gözümüzün nurunu ellere teslim ettim.. Rabbim iyi insanlarla karsılastrsın hepimizi.. yavrumu kucağıma bile alamadım .. koklayamadım bile.. ama iyi şükürler olsun 10 15 gün sonra cıkacak.. bende süt sağıp götürcem hastaneye hep.. akşamada gidcem canımın yanına.. geldi diye güzel haberlerini de vercem burdan..kızlar hepiniz dikkat edin kendi,nize.. hazır edin herşeyinizi.. stres yapmayın, hazırlıklı olun ve yorulmadan geçirin günlerinizi..ben haber verirm size.. biz iyiyiz güzel dileklerinizi ve dualırınızı bekliyoz..ağrım sızım yok sadece gaz sancılar bazen oda sezeryan etkisi.. bi ara girip yazarım iyice cdetayları.. benim dualarım sizlerle.. kendinize iyi bakın yine gircem ben .. çıkmam gerek.. yazdıklarnızı okuyamadım şekerlerşimm.. ama saolun hepiniz.. sizi ve melwekllerini öptm
Benimde kasıklarım ağrıdı heyecan da yaramıyor anam bize..
bugünde kendi çantamı hazırlayım bari.kızlar ya hasta bezi şartmı orkid olsa olmazmı
senın yıne kasıgına gırmıs dogumla alakası yok onun benım komple karnıma gırdı valla cıkmadıda bende bırden stres yaptım heral kac haftalık dogurmus dıom duymuyonuz
yaa sakin ol kahve iç rahatla..
Benimkide nasıl kıpraşıyor hissetti galiba abi oldu yaman. çetin çıktı valla yaman
Kanama için hasta bezine gerek yok ya zaten hastane veriyor bezleri, kanaman ne kadar oldu diye de alıp kontrol ediyorlar zaten benim bildiğim.. Orkid de veriyorlar.. Ben yine de orkid yoydum ama gerek yok hasta bezine falan..
kızlarrrr.. hepinizden Allah razı olsun .. bende şoktayım halen noldu bilmiyorum.. ama çok ağlıyorum.. yazdıklarınızı okudum da şimdi yine ağlama tuttu.. eve onsuz girmek okadar ağır geldbi yanım eksik yarım.. ona iyi bakıyolarmı nasıl diye meraktayım hep.. biz bi tekmesine duygulanırken, bazen hıçkırıklarına gülerken, gözümüzün nurunu ellere teslim ettim.. Rabbim iyi insanlarla karsılastrsın hepimizi.. yavrumu kucağıma bile alamadım .. koklayamadım bile.. ama iyi şükürler olsun 10 15 gün sonra cıkacak.. bende süt sağıp götürcem hastaneye hep.. akşamada gidcem canımın yanına.. geldi diye güzel haberlerini de vercem burdan..kızlar hepiniz dikkat edin kendi,nize.. hazır edin herşeyinizi.. stres yapmayın, hazırlıklı olun ve yorulmadan geçirin günlerinizi..ben haber verirm size.. biz iyiyiz güzel dileklerinizi ve dualırınızı bekliyoz..ağrım sızım yok sadece gaz sancılar bazen oda sezeryan etkisi.. bi ara girip yazarım iyice cdetayları.. benim dualarım sizlerle.. kendinize iyi bakın yine gircem ben .. çıkmam gerek.. yazdıklarnızı okuyamadım şekerlerşimm.. ama saolun hepiniz.. sizi ve melwekllerini öptm
canım herhalde 31+5'te doğum yapmış arkadaşımız. geçenlerde konuşulmuştu ya kiminki ilk doğacak acaba diye, daha çok karakan ve öykümden bahsedilmişti. Allah her şeyi bir düzen göre ayarlıyor işte, ilk bebeğimiz hayırlı olsun tekrarsenın yıne kasıgına gırmıs dogumla alakası yok onun benım komple karnıma gırdı valla cıkmadıda bende bırden stres yaptım heral kac haftalık dogurmus dıom duymuyonuz
kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
kızlarr şaka felan deil doğurdum .. kendim bile inanamıyorum ki cuma günü bebişin odası gelmişti, eşimde yetişti montajına erken.. matkapla bişiler deldiler bende dedim halı yok bişi yok süpüriyim de hemen halısına bakayım yakısıcakmı diye.. e. süpürgesini çıkardım ama kaldırmadım hiç.. bişi oldu su geldi sanki derken bi adım sonra bidaha su derken dahada su geldi.. eşime dedim dr u ara .. kızlar dr un numarasını muhakkak elinizin altında olsun biz bulamadık heyecandan sonra bulamayınca noyu suda geliyodu ara ara giyinelim de dr a gidelim iş ciddi haralde dedik .. üstümü giyerken şaldır diye suyum geldi.. ama nasıl su sanki idrar.. eşim şok ben şok çığlık atıyorum bağırıyorm ağlıyorum .. eşim serin kanlı davranmaya calışıyo am nerdeee o da baya panikti.. acile gittik hemen.. sancın varmı dediler bende yok dedim nst ye bağlandım...meğer sancım varmış ben hissetmemeişim..derken doğuma aldılar acil sezeryana aldılar..bebişim iyi Rabbime şükürler olsun ama tabi küvezde 1560 gr doğdu ben dün çıktm hastaneden yeditepede doğdu şimdide orda . çok küçük ama çok tatlı pamuk gibi teni varr.. anlatılmaz bbi duygu ne bilim..
kızlar süt sağıyorm şu anda tek elle yazıyorm
canım herhalde 31+5'te doğum yapmış arkadaşımız. geçenlerde konuşulmuştu ya kiminki ilk doğacak acaba diye, daha çok karakan ve öykümden bahsedilmişti. Allah her şeyi bir düzen göre ayarlıyor işte, ilk bebeğimiz hayırlı olsun tekrar
artık topikteki hazırlıklar hat safhaya ulaşır, benim gibi miskinlik yapanlarda bile
canım benim hayırlı uğurlu olsun bebişimiz.. çok duygulandım yaa Yamancığın çizelgesini yaptığımı hatırladım şimdi duygulandım
ben de inanamadım şok oldum ve kendi adıma panik oldum aynı zamanda.. daha yapılacak herşey duruyor. temizlik kıyafetlerin yıkanması vs. hakkaten hazır etmek lazım sanırım herşeyi yaaa.32.haftada doğum olmuş, Allah'ım nolur zamanında gelsin bebeklerimiz..
Sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi davranıyorum ben de...
Sürekli bi koşturma içindeyim..Ama korktum bugün ilk doğum haberini alınca...
İnşallah hepsi de vaktinde gelir kuzularımızın...
valla bana da korkudan ziyade bi duygusallık çöktü ilk bebeğin haberini alınca.
valla iş yerindeyim ağlıyorum
aynen yaa. sanki tam 40ta doğacak. inşallah zamanında doğarlar. hep öyle dua ediyorum. eşime söyleyeyim de hemen başlayalım biz de duvarları halledelim silinmesi lazım.:26:
kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
akşam çantamı hazırlayacağım. :18:
benim de hiç bişeyim hazır değil.evimi götürenler götürüyo temizlik yapılcak, bebişin kıyafetleri yıkanıp çanta hazırlancak..ama 2 haftayı aşkın zamandır fena hastayım..iyileşemiyorum antibiyotik de kullanmama rağmen ..acayip moralim bozuk kızlar..bilmiyorum aranızda yaşayan var mı ama sağ üst kaburga kemiklerim müthiş ağrıyo gözümden yaş getiriyo hele öksrürkençnapcamı şaştım..nası işleri yatiştircem ben bi iyileşseydim bu öksürük mahvetti beni
benim de hiç bişeyim hazır değil.evimi götürenler götürüyo temizlik yapılcak, bebişin kıyafetleri yıkanıp çanta hazırlancak..ama 2 haftayı aşkın zamandır fena hastayım..iyileşemiyorum antibiyotik de kullanmama rağmen ..acayip moralim bozuk kızlar..bilmiyorum aranızda yaşayan var mı ama sağ üst kaburga kemiklerim müthiş ağrıyo gözümden yaş getiriyo hele öksrürkençnapcamı şaştım..nası işleri yatiştircem ben bi iyileşseydim bu öksürük mahvetti beni
ya erkenden gelmesı nasıl oluyor acaba yanı suzı de kendınımı yormus acepkı yoksa doktormu anlamamıs acılma varmıs merak ettım cokkk
Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?