2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zencefil iyi gelir ama gebelikte sakıncası olur mu bilmiyorum.

Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.

ya erkenden gelmesı nasıl oluyor acaba yanı suzı de kendınımı yormus acepkı yoksa doktormu anlamamıs acılma varmıs merak ettım cokkk

Mobilyalar falan gelmiş o gün acaba yoruldu mu ki diye bende düşündüm aslında.. Kendimizi yormayalım kızlar..

Benim kızım gelcek birazdan ben kaçar arkadaşlar.. Hepiniz kendinize iyi bakın, dikkat edin.. Doğurmaya kalkmayın, oturun oturduğunuz yerde... Bu bir emirdir..

Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...
yok canım ben silemem mümkün değil. bez sıkıp vercem kocam silcek. temizliği de o yapıyo valla 1,5 aydır hiç temizlik yapmadım.

canım bana diyene bak :)) senin bi de incelme var senin daha dikkatli olman lazım. bak ben bi hafta sonu gezdim tozdum, sonra pzt yemek yaptım sonra salı da temizlik yaptım eşimle, çarşamba sabah kanama oldu. ödüm patladı valla. ondan sonra da yasak artık yürüyüş bile. daha yeni yeni işe yürüyerek gidip geliyorum arada.

Bugünden soonra bende yapmayacağım artık....
Gelen giden çok oluyor diye, sürekli uğraşıp duruyordum ama...Hiç bişey hiç kimse çocuğumdan kıymetli değil..
Hep orda duracak gibi geldiğinden günlük hayatıma devam ediyordum, tırstım....

ya bende cok duygulandım ama cok sevıdım masallah durumu saglıgı yerınde bebısın super yaa :))

selam kızlarr

kuzu ne olmuş yaa okuyamadımda
ilk bebeğimiz geldimi yoksa

çok geçmiş olsun canım.
uzun sürmüş gerçektende. tekrar doktora gitseydin.

ya ne bilim doktorlarda bişe anlamıyo sanki ben kemiğim ağrıyo diyorum onlar gitti eko ekg falan çektirdi bişe çıkmadı çok şükür ama anlam veremiyorum filim de çekilemiyo tabi...moralim bozulunca da iyice kötü oluyo

Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...

Aman hiçbirimiz iş yapmayalım artık
Bana herkes eğilme, kalkma, uzanma diye karışınca kızıyordum o kadardan bişey olmaz diye ama dikkat etmek lazım demek ki..

Eggemmm bozma moralini
Bünye yapıyor demek ki, bak haftaya evdesin, hijyenik ortam bol su geçirirsin sen onu

evet haklısın cnm ben kenidm bişey yapmıyorum dikkat ediyorum valla bahane olmuyum sonra..

O enfeksiyon sen doğurmadan geçmeyecek herhalde yaaa....
Ne geçmez enfeksiyonmuş...
Hap verirse iç ege yaa, erken doğumu tetiklermiş enfeksiyon...

Tam çıkarken gördüm ya ne bu enfeksiyon ya eGE BÜNYEN Mİ YAPIYOR ANACIM.. insanda bu kadar enfeksiyon olur mu ... Git bakalım yarın haberlerini bekliyoruz..

ay inanmıyorum yine mi?
üzülme neyse sen iç ilaçlarını egecim son artık bu, az kaldı.
allah korusun bebişim iç sen ilaçlarını. enfeksiyon kötü biliyosun.

bence de yorulmayalım artık kızlar. bebeklerimizden değerli değil ev işleri.

gecmıs olsun egecım antıbıyotık bencede alma bı sogan tarıfı vardı dur komsudan ogreneyım dogal antıbıyotık dedı oda kullanıymus ogrenıp yazarım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…