geçmiş olsun. inşallah çabucak iyileşirsin. bebekler kaburga kemiklerine baskı yapıyor evet. ben de nefes almak da zorluk çekiyorum bazen. öksürüğe ne iyi geliyordu. bir şey vardı ama hatırlayamadım..bitkisel...
ya erkenden gelmesı nasıl oluyor acaba yanı suzı de kendınımı yormus acepkı yoksa doktormu anlamamıs acılma varmıs merak ettım cokkk
Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.
yok canım ben silemem mümkün değil. bez sıkıp vercem kocam silcek. temizliği de o yapıyo valla 1,5 aydır hiç temizlik yapmadım.Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...
Hiç bişey yokken uyurken suyu gelenler var ama....
Yorgunluktan da olabilir de, kısmet böyleymiş demek...
Valla tırstım ben ya, açılma var, kesede incelme var, bu habire tepiniyo...Ben desen hiç durmuyorum..
Allaha emanetiz hepimiz de..İnşallah bekler kuzularımız vaktini zamanını...
diyorum size. ben evde hiçbişey yapmıyorum artık.
ne biliyim ufacık bişey sebep olur.
sonra ömür boyu kızarım kendime.
ev işleri beklesin azıcık. bir ay sonra zaten işlere devam.
hem de eskisinden daha ağır şartlarda.
Ben de ağlıyorum yaa...
Ben ki doğum hikayelerini okumuyordum hiç...Duygulanıyorum diye..
Ki kendi topiğimizden biri doğum yaptı, çok heyecanlandım..
Bi yanım hüzünlendi, erken doğdu yaman diye..
Bi yanım şaşkın, bi yanım sevinçli hiç olmazsa iyi haberi geldi diye...
Ben de ağlıyorum yaa...
Ben ki doğum hikayelerini okumuyordum hiç...Duygulanıyorum diye..
Ki kendi topiğimizden biri doğum yaptı, çok heyecanlandım..
Bi yanım hüzünlendi, erken doğdu yaman diye..
Bi yanım şaşkın, bi yanım sevinçli hiç olmazsa iyi haberi geldi diye...
çok geçmiş olsun canım.
uzun sürmüş gerçektende. tekrar doktora gitseydin.
ben de heyecanlandım şimdi, demek vakit çok yakın :)
zencefil iyi gelir ama gebelikte sakıncası olur mu bilmiyorum.
Sen silme sakın...Eşin silsin...Ya da bi kadın tutun...
Ben de kendim yapacam diye uğraşıyorum ama dikkat edicem artık...
Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.
çok şükür bi an önce toparlanır inş..kızlar çantasını hazılrmayan hemen hızlandırısn bence arıtk her an herşey olabilirr ya baksanıza..
diyorum size. Ben evde hiçbişey yapmıyorum artık.
Ne biliyim ufacık bişey sebep olur.
Sonra ömür boyu kızarım kendime.
Ev işleri beklesin azıcık. Bir ay sonra zaten işlere devam.
Hem de eskisinden daha ağır şartlarda.
Mobilyalar falan gelmiş o gün acaba yoruldu mu ki diye bende düşündüm aslında.. Kendimizi yormayalım kızlar..
Benim kızım gelcek birazdan ben kaçar arkadaşlar.. Hepiniz kendinize iyi bakın, dikkat edin.. Doğurmaya kalkmayın, oturun oturduğunuz yerde... Bu bir emirdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?