Hamilelik (Gebelik) Dneminde Gvenli ecekler-gebelik.org.
zencefilin sakıncalı olmadığı yazıyor ama evet galiba zencefildi öksürüğe iyi gelen.
gecmıs olsun egecım antıbıyotık bencede alma bı sogan tarıfı vardı dur komsudan ogreneyım dogal antıbıyotık dedı oda kullanıymus ogrenıp yazarım sana...
Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.
yok canım ben silemem mümkün değil. bez sıkıp vercem kocam silcek. temizliği de o yapıyo valla 1,5 aydır hiç temizlik yapmadım.
canım bana diyene bak :)) senin bi de incelme var senin daha dikkatli olman lazım. bak ben bi hafta sonu gezdim tozdum, sonra pzt yemek yaptım sonra salı da temizlik yaptım eşimle, çarşamba sabah kanama oldu. ödüm patladı valla. ondan sonra da yasak artık yürüyüş bile. daha yeni yeni işe yürüyerek gidip geliyorum arada.
öğlen gidicem ama kötüyüm yaaaaaaaaaaegee oglenmı gıtcennn bende sabahtan gıdıcemmmmmmmm
saçmalama kuzu ya ne işi allah aşkına misafirde kabul etme artık. Off fena gerildim heebugünden soonra bende yapmayacağım artık....
Gelen giden çok oluyor diye, sürekli uğraşıp duruyordum ama...hiç bişey hiç kimse çocuğumdan kıymetli değil..
Hep orda duracak gibi geldiğinden günlük hayatıma devam ediyordum, tırstım....
aman hiçbirimiz iş yapmayalım artık
bana herkes eğilme, kalkma, uzanma diye karışınca kızıyordum o kadardan bişey olmaz diye ama dikkat etmek lazım demek ki..
Eggemmm bozma moralini
bünye yapıyor demek ki, bak haftaya evdesin, hijyenik ortam bol su geçirirsin sen onu
tam çıkarken gördüm ya ne bu enfeksiyon ya ege bünyen mi yapıyor anacım.. Insanda bu kadar enfeksiyon olur mu ... Git bakalım yarın haberlerini bekliyoruz..
selam kızlarr
kuzu ne olmuş yaa okuyamadımda
ilk bebeğimiz geldimi yoksa
zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin
Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.
bılenlerden yardım beklıyorum
ya ne bilim doktorlarda bişe anlamıyo sanki ben kemiğim ağrıyo diyorum onlar gitti eko ekg falan çektirdi bişe çıkmadı çok şükür ama anlam veremiyorum filim de çekilemiyo tabi...moralim bozulunca da iyice kötü oluyo
Hamilelik (Gebelik) Dneminde Gvenli ecekler-gebelik.org.
zencefilin sakıncalı olmadığı yazıyor ama evet galiba zencefildi öksürüğe iyi gelen.
Ya ben de dikkat edicem artık....
Ders oldu bu....Sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyordu....Doğum yapıldığını duyunca çok panikledim...
Hele ki suzii daha erkendi yani...Hani haftası daha ileri olanlar var aramızda, onlardan olsaydı belki bu kadar afallamazdım ama, suzii benden 1 hafta gerideydi...
zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin
egecim geçmiş olsun. bişey sorcam, ben bu enfeksiyon meselesini kardeşime anlatmıştım, arkadaşa idrar tahlili yapmışlar enfeksiyon çıkmış dedim, enfeksiyon hamilelerde normal zaten hep enfeksiyon çıkar dedi. hamilelerin normal değerlerinden de mi yüksek çıkıyomuş seninki?Ben yarın öğlen dr gidicem sanırım yine enfeksiyon çıktı.. şimdi annem aradı almış tahlilimi. Antibiyotik verirsede içmiycem artık ağlamak istiyorum yaa sinirlerim bozuldu ben dikkat ettikçe her bok benden çıkıyor.
acaba kaç saat sancı çekmiş?bebiş kaç saatte doğmuş?
kızlarrrr.. hepinizden Allah razı olsun .. bende şoktayım halen noldu bilmiyorum.. ama çok ağlıyorum.. yazdıklarınızı okudum da şimdi yine ağlama tuttu.. eve onsuz girmek okadar ağır geldbi yanım eksik yarım.. ona iyi bakıyolarmı nasıl diye meraktayım hep.. biz bi tekmesine duygulanırken, bazen hıçkırıklarına gülerken, gözümüzün nurunu ellere teslim ettim.. Rabbim iyi insanlarla karsılastrsın hepimizi.. yavrumu kucağıma bile alamadım .. koklayamadım bile.. ama iyi şükürler olsun 10 15 gün sonra cıkacak.. bende süt sağıp götürcem hastaneye hep.. akşamada gidcem canımın yanına.. geldi diye güzel haberlerini de vercem burdan..kızlar hepiniz dikkat edin kendi,nize.. hazır edin herşeyinizi.. stres yapmayın, hazırlıklı olun ve yorulmadan geçirin günlerinizi..ben haber verirm size.. biz iyiyiz güzel dileklerinizi ve dualırınızı bekliyoz..ağrım sızım yok sadece gaz sancılar bazen oda sezeryan etkisi.. bi ara girip yazarım iyice cdetayları.. benim dualarım sizlerle.. kendinize iyi bakın yine gircem ben .. çıkmam gerek.. yazdıklarnızı okuyamadım şekerlerşimm.. ama saolun hepiniz.. sizi ve melwekllerini öptm
diş ağrısından ölüyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?