2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun arkadasim. Ama ne olursa olsun, beterin beteri vardir. o yuzden boyle soyleme. Allah korusun beterlerinden. Acil sifalar diliyorum canim

Ya ben de dikkat edicem artık....
Ders oldu bu....Sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyordu....Doğum yapıldığını duyunca çok panikledim...
Hele ki suzii daha erkendi yani...Hani haftası daha ileri olanlar var aramızda, onlardan olsaydı belki bu kadar afallamazdım ama, suzii benden 1 hafta gerideydi...

egee oglenmı gıtcennn bende sabahtan gıdıcemmmmmmmm
öğlen gidicem ama kötüyüm yaaaaaaaaaa

saçmalama kuzu ya ne işi allah aşkına misafirde kabul etme artık. Off fena gerildim hee

tam çıkarken gördüm ya ne bu enfeksiyon ya ege bünyen mi yapıyor anacım.. Insanda bu kadar enfeksiyon olur mu ... Git bakalım yarın haberlerini bekliyoruz..

ya kızlar bilmiyorum ne mikrop karıymışım anlamadım.. Bünyemmi yapıyor herşey olabilir bakalım 3 kutu içtim ya ben ki ilaç içmek istemeyen insan .. Offfffffff

ben ballı turp u denedim.pek faydasını görmedim. hastalandıktan sora 2. kez doktora gitmiştim iyileşemediğim için. şunu yaptım bunu yaptım diye anlatırken ballı turp u da söledim. güldü bana.yahu böyle şeylere inanmayın dedi.

zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin

Arkadasim, herkes bilir zencefil hamilelere asla onerilmez. ne olur ne olmaz icmeyin su bitkiyi hamilelik suresince.
Oksuruge karabiber + bal + ilik sut iyi gelir

Canım bozma moralini verrirsede iç şurda az kaldı sabret

moralini bozma tatlım.
geçecek elbet. farklı bir doktora görünmek belki faydalı olabilir.
rabbim acil şifalar versin.

Hamilelik (Gebelik) Dneminde Gvenli ecekler-gebelik.org.
zencefilin sakıncalı olmadığı yazıyor ama evet galiba zencefildi öksürüğe iyi gelen.

öyle hatırlıyorum.

yorma artık kendini, yeter.
son bir ay tadını çıkarmak lazım :)

zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin

geçmiş olsun canımsiyah turbun içine bal koyuyosun, altını deliyosun önce ama çok delmiyosun çok delince bal hemen akıveriyomuş. sonra turptan akan sıvıyı içiyorsun. sen ankarada değil miydin canım ya siyah turp var marketlerde aslında. bi de geçen kayınvalidem turşu suyunun içine karabiber koyup içmek gerektiğini söyledi, bilemiyorum bu da doğal bir yöntem işte. ama hamileyiz bünyelerimiz daha zayıf ben de basit bir nezleyi 1 haftada ancak atlattım diyebilirim. bol bol sıvı ve meyve tüket canım mümkünse...bi de bulunduğun ortamı nemlendir.
Egecim sana da geçmiş olsun, son haftalar enfeksiyon riskinin en yüksek olduğu haftalarmış, zaten izne ayrılıyorsun inşallah daha iyi bakarsın artık kendine

kızlar mrb. dün akşam üzeri kasıklarımda belimde acayip bir ağrı başladı. işten çıkınca dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. şimdi evdeyim istirahat dedi dr. çok kötüyüm. bulantım var hafif baş ağrım. içtiğim vitamin ve kan hapı yetmiyomuş gibi bir sürü daha ilacım oldu hayırlı olsun

egecim geçmiş olsun. bişey sorcam, ben bu enfeksiyon meselesini kardeşime anlatmıştım, arkadaşa idrar tahlili yapmışlar enfeksiyon çıkmış dedim, enfeksiyon hamilelerde normal zaten hep enfeksiyon çıkar dedi. hamilelerin normal değerlerinden de mi yüksek çıkıyomuş seninki?

acaba kaç saat sancı çekmiş?bebiş kaç saatte doğmuş?

22.04.2011 21.44 te doğmuş Yamancık :)
ben hiç unutmam böyle şeyleri hee hepinizin bebesinin doğumgününü bilirim bu gidişle

Aslinda bugun benim de pek keyfim yok.
Annem gelecekti Turkiye'den, 2 gun sonraki dogumgunume ve dogumdan sonraya kadar kalacakti.
Ama maalesef ertelendi. Hayal kirikligi yasiyorum

Canım gozunuz aydın. Allaha sukur Yaman bebek saglıklıymıs inşallah en kısa zamanda da kuveden cıkacak bebısın. Allah analı babalı buyutsun omrunuz bır olsun ınşallahhhh.Cok ama cok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…