2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, hamilelerin büyük sorunu enfeksiyon zaten..
Geçirmeyen çok nadir....

gecmıs olsun egecım antıbıyotık bencede alma bı sogan tarıfı vardı dur komsudan ogreneyım dogal antıbıyotık dedı oda kullanıymus ogrenıp yazarım sana...
bilmiyorum ne yapacağımı sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende biliyorum bir tane, limon suyuna sarımsak rendeleyip içiyorsun, enfeksiyon için..
((((((((((((((

gecmis olsun arkadasim. Ama ne olursa olsun, beterin beteri vardir. O yuzden boyle soyleme. Allah korusun beterlerinden. Acil sifalar diliyorum canim
sağol cnm bakalım yarın belli olacak

canım bozma moralini verrirsede iç şurda az kaldı sabret
ba na neeeeeeeeeeeeeee sıkıldım her ay zaten korkuyorum bişey olcak diye

diş ağrısından ölüyorummmmmmm
benimde ön dişlerimle çiko yedin az önce. çok ağrıyor.

üreme görülüyor bende cnm koloni sayısı 100.000 üreme görüldü yazıyor((((((((( normal değil yani

geçmiş olsun canım..
ya benimde dişim ağrıyor bir haftadır. dişçiye gitmeye korkuyorum

Benim de ağrıyor...
Hamileyken çürüdü...
Doktorum çektirebilirsin dedi ama..Çektirmedim..Son 1 ay kaldı zaten, haftada 1 kere hatırlatıyor kendini...Karanfil koyuyorum, biraz iyi geliyor sanki...

bılenlerden yardım beklıyorum

benim kendi düşüncem bebek için ilk doğumda ebeye verilmek üzere iç zıbın takımı alt, üst, şapka, eldiven. daha sonra giydirmek için bi zıbınlı takım daha. battaniye, hastane çıkışı setini olduğu gibi almayı düşünüyorum, bez mendiller, ıslak mendil, kendin için mutlaka 2 gecelik 1 pijama tkmı koy. çok lazım olduğunu söylüyorlar. bebeğe bez, kendine ped, bebeğin havlusunuda al istersen. kendine bir yüz havlusu. makyaj mlzmsi :) falan filan.

Aslinda bugun benim de pek keyfim yok.
Annem gelecekti Turkiye'den, 2 gun sonraki dogumgunume ve dogumdan sonraya kadar kalacakti.
Ama maalesef ertelendi. Hayal kirikligi yasiyorum

canım vardır bunda da bir hayır mutlaka. gelir inşallah ben de annem yanımda olsun diye çok istiyorum ne olur ne olmaz diye ama olmuyor işte bazen... Allah kavuştursun sizi de...

üreme görülüyor bende cnm koloni sayısı 100.000 üreme görüldü yazıyor((((((((( normal değil yani

Anam koloni olmuşlar bi de....
Sen iç bence ne ilaç verirlerse yaa....
Benim arkadaş da içmedi haplarını, kızı doğar doğmaz idrar yolu enfeksiyonu geçirdi..Yazmıştım ya burdan da, 1 hafta iğne oldu bebiş diye...İlacını içmediği için olmuş...Doktoru öyle demiş...

canım vardır bunda da bir hayır mutlaka. gelir inşallah ben de annem yanımda olsun diye çok istiyorum ne olur ne olmaz diye ama olmuyor işte bazen... Allah kavuştursun sizi de...

Evet hayirlisi diyorum ben de Icim buruk olsa da...

Kizlar simdi ben cikiyorum. Musait olunca yine gelirim. Hepiniz Allah'a emanet olun can yoldaslarim:)

kızlar dişlerinizi yaptırın doğumdan önce.

neden canım? doğumdan sonra daha rahat olur diye düşünmüştüm. benim dişim baya kırıldı (3'te 1'i diyebilirim) dolgu yapması gerekecek ama uyuşturması gerekir diye gitmedim bile, gitsem mi ki?

Ey Allah'ım, neyse çok az kaldı inşallah bu sondur ((

Çok geçmiş olsun canım

sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.

normalde dişçiden korkmanda şimdi morfin falan vurması gerekirse diye çekiniyorum..

valla sakıncası yokmuş.
benim iki dişim kırıldı. doktorum git yaptır bişey olmaz dedi.
ben hem vakitsizlikten hem de ağrımıyor diye henüz yaptırmadım.
ağrısa dayananmam hemen yaptırırım.

canım ben ufak spor çantasına kendi eşyalarımı bebeğimin çantasına da onun eşyalarını koymayı düşünüyorum ama ikisi bir arada çekçekli valizde de olabilir. zaten sen yolcu sayılırsın çekçekli valiz senin için ilerisinde daha kullanışlı olur hem:)

:84::84::84::84::84::84::84:
bi bu eksikti. hay anasını yaaa
içicem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…