diş ağrısından ölüyorummmmmmm
kızlar mrb. dün akşam üzeri kasıklarımda belimde acayip bir ağrı başladı. işten çıkınca dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. şimdi evdeyim istirahat dedi dr. çok kötüyüm. bulantım var hafif baş ağrım. içtiğim vitamin ve kan hapı yetmiyomuş gibi bir sürü daha ilacım oldu hayırlı olsun
Aslinda bugun benim de pek keyfim yok.
Annem gelecekti Turkiye'den, 2 gun sonraki dogumgunume ve dogumdan sonraya kadar kalacakti.
Ama maalesef ertelendi. Hayal kirikligi yasiyorum
bilmiyorum ne yapacağımı sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmgecmıs olsun egecım antıbıyotık bencede alma bı sogan tarıfı vardı dur komsudan ogreneyım dogal antıbıyotık dedı oda kullanıymus ogrenıp yazarım sana...
bende biliyorum bir tane, limon suyuna sarımsak rendeleyip içiyorsun, enfeksiyon için..
sağol cnm bakalım yarın belli olacakgecmis olsun arkadasim. Ama ne olursa olsun, beterin beteri vardir. O yuzden boyle soyleme. Allah korusun beterlerinden. Acil sifalar diliyorum canim
ba na neeeeeeeeeeeeeee sıkıldım her ay zaten korkuyorum bişey olcak diyecanım bozma moralini verrirsede iç şurda az kaldı sabret
benimde ön dişlerimle çiko yedin az önce. çok ağrıyor.diş ağrısından ölüyorummmmmmm
egecim geçmiş olsun. Bişey sorcam, ben bu enfeksiyon meselesini kardeşime anlatmıştım, arkadaşa idrar tahlili yapmışlar enfeksiyon çıkmış dedim, enfeksiyon hamilelerde normal zaten hep enfeksiyon çıkar dedi. Hamilelerin normal değerlerinden de mi yüksek çıkıyomuş seninki?
22.04.2011 21.44 te doğmuş yamancık :)
ben hiç unutmam böyle şeyleri hee hepinizin bebesinin doğumgününü bilirim bu gidişle
diş ağrısından ölüyorummmmmmm
geçmiş olsun canım..
ya benimde dişim ağrıyor bir haftadır. dişçiye gitmeye korkuyorum
geçmiş olsun canım..
ya benimde dişim ağrıyor bir haftadır. dişçiye gitmeye korkuyorum
bılenlerden yardım beklıyorum
Aslinda bugun benim de pek keyfim yok.
Annem gelecekti Turkiye'den, 2 gun sonraki dogumgunume ve dogumdan sonraya kadar kalacakti.
Ama maalesef ertelendi. Hayal kirikligi yasiyorum
Ertelense de gelecek ya..Üzülme boşuna....
Benim annem de gelecek sözde ama, kimbilir ne zaman...
kızlar dişlerinizi yaptırın doğumdan önce.
üreme görülüyor bende cnm koloni sayısı 100.000 üreme görüldü yazıyor((((((((( normal değil yani
canım vardır bunda da bir hayır mutlaka. gelir inşallah ben de annem yanımda olsun diye çok istiyorum ne olur ne olmaz diye ama olmuyor işte bazen... Allah kavuştursun sizi de...
kızlar dişlerinizi yaptırın doğumdan önce.
öğlen gidicem ama kötüyüm yaaaaaaaaaa
saçmalama kuzu ya ne işi allah aşkına misafirde kabul etme artık. Off fena gerildim hee
ya kızlar bilmiyorum ne mikrop karıymışım anlamadım.. Bünyemmi yapıyor herşey olabilir bakalım 3 kutu içtim ya ben ki ilaç içmek istemeyen insan .. Offfffffff
kızlar mrb. dün akşam üzeri kasıklarımda belimde acayip bir ağrı başladı. işten çıkınca dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. şimdi evdeyim istirahat dedi dr. çok kötüyüm. bulantım var hafif baş ağrım. içtiğim vitamin ve kan hapı yetmiyomuş gibi bir sürü daha ilacım oldu hayırlı olsun
benim kendi düşüncem bebek için ilk doğumda ebeye verilmek üzere iç zıbın takımı alt, üst, şapka, eldiven. daha sonra giydirmek için bi zıbınlı takım daha. battaniye, hastane çıkışı setini olduğu gibi almayı düşünüyorum, bez mendiller, ıslak mendil, kendin için mutlaka 2 gecelik 1 pijama tkmı koy. çok lazım olduğunu söylüyorlar. bebeğe bez, kendine ped, bebeğin havlusunuda al istersen. kendine bir yüz havlusu. makyaj mlzmsi :) falan filan.
normalde dişçiden korkmanda şimdi morfin falan vurması gerekirse diye çekiniyorum..
sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.
sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.
:84::84::84::84::84::84::84:Anam koloni olmuşlar bi de....
Sen iç bence ne ilaç verirlerse yaa....
Benim arkadaş da içmedi haplarını, kızı doğar doğmaz idrar yolu enfeksiyonu geçirdi..Yazmıştım ya burdan da, 1 hafta iğne oldu bebiş diye...İlacını içmediği için olmuş...Doktoru öyle demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?