2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy maaşallah ilk bebeğimiz doğmuş
şükürler olsun sağlık durumuda iyiymiş çok heyecanlandım yaa ter bastı beni valla bi tuhaf oldum

Ben spor çantası gibi çiçekli gri-pembe bi çantaya koydum hepsini de...
Bebişinkileri de kendi çantasına koydum karışmasın diye...O da gri-pembe...
Ama tek çanta bile herşeyi alabilecek büyüklükte aslında...Ne varsa elinde ona koy, boşuna bi de valiz alma bence..

valla sakıncası yokmuş.
benim iki dişim kırıldı. doktorum git yaptır bişey olmaz dedi.
ben hem vakitsizlikten hem de ağrımıyor diye henüz yaptırmadım.
ağrısa dayananmam hemen yaptırırım.

aslında öyle dayanılmaz bi ağrı değil ama ara ara hoplatıyo valla..
yarına bir randevu alayım ben bakalım dişçi ne dicek ona göre de doktoruma danışıp yaptırırım olmadı. sanırım biraz gaza ihtiyacım varmış saol:))

Benim çok minik çekçekli bi valizim var ama küçücük oyuncak gibi, 2 günlük seyahatler için almıştım onu, ona koyucam

Offfffff ne uzun şeymiş şu hamilelik
Kendimi hep hamileymişim gibi hissediyorum

canım sordum hamıleler kullanamazmıs dedıgım sogan tarıfını allah sıfa versın ((

ufak bir çanta yeterli bence. valiz abartı olur.

hani böyle sayıyoruz ya şu lazım bu lazım diye, ikimizin eşyaları sığmaz gibi geldi. çekçekli valizim abartı büyük değil ama büyük de kalabilir ayy ne sorunlu karıyım ben yaa nasıl gezcem ülke ülke daha burda hastaneye nasıl gitcem düşünüyorum

Ben de bi daha eskisi gibi olacağıma ihtimal vermiyorum hiç...
Hep bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor...

hımmm su kadın pedı mevzusu varya canım ondanda almaya gerek varmı bıde sezeryanyapıcam 2 gece kalırım acaba cocuk takımını fazlamı alsam

neden canım? doğumdan sonra daha rahat olur diye düşünmüştüm. benim dişim baya kırıldı (3'te 1'i diyebilirim) dolgu yapması gerekecek ama uyuşturması gerekir diye gitmedim bile, gitsem mi ki?

bilmiyorum doktorum doğum öncesi yaptır dedi.
sebebini bilmiyorum,
izne çıkınca çaresine bakıcam artık.

ben küçüğünden çekçekli bi valiz var rahat rahat ona koymayı düşünüyorum çoğu kişide öle tavsiye edio zaten
bide aracı olmayanlar için çok iyi bence taksiyle gelip giderken herşeyi toplar

ayy maaşallah ilk bebeğimiz doğmuş
şükürler olsun sağlık durumuda iyiymiş çok heyecanlandım yaa ter bastı beni valla bi tuhaf oldum
aynen hepimiz şoktayız. mesajı direkt okuyunca şok olduk..

aynen ya hep hamileymişim gibi
canım sordum hamıleler kullanamazmıs dedıgım sogan tarıfını allah sıfa versın ((
aman sakın ben de sölicektim, soğan kürü zaten rahmi temizlemek için yapılıyor. şuanda temizlik iyi değil oralar için

ya ben cantanın ıcıne ne konur dıye sormsutum kadın pedı fılan al dıyolar alalımmı ne dıyosunuz kuzum

ben o küçük spor valizlerden hazırlıycam. 1 i bana 1 i bebişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…