egecim geçmiş olsun. bişey sorcam, ben bu enfeksiyon meselesini kardeşime anlatmıştım, arkadaşa idrar tahlili yapmışlar enfeksiyon çıkmış dedim, enfeksiyon hamilelerde normal zaten hep enfeksiyon çıkar dedi. hamilelerin normal değerlerinden de mi yüksek çıkıyomuş seninki?
22.04.2011 21.44 te doğmuş Yamancık :)
ben hiç unutmam böyle şeyleri hee hepinizin bebesinin doğumgününü bilirim bu gidişle
sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.
valla sakıncası yokmuş.
benim iki dişim kırıldı. doktorum git yaptır bişey olmaz dedi.
ben hem vakitsizlikten hem de ağrımıyor diye henüz yaptırmadım.
ağrısa dayananmam hemen yaptırırım.
sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.
bilmiyorum ne yapacağımı sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
((((((((((((((
sağol cnm bakalım yarın belli olacak
ba na neeeeeeeeeeeeeee sıkıldım her ay zaten korkuyorum bişey olcak diye
benimde ön dişlerimle çiko yedin az önce. çok ağrıyor.
üreme görülüyor bende cnm koloni sayısı 100.000 üreme görüldü yazıyor((((((((( normal değil yani
ayy maaşallah ilk bebeğimiz doğmuş
şükürler olsun sağlık durumuda iyiymiş çok heyecanlandım yaa ter bastı beni valla bi tuhaf oldum
ufak bir çanta yeterli bence. valiz abartı olur.
canım ben ufak spor çantasına kendi eşyalarımı bebeğimin çantasına da onun eşyalarını koymayı düşünüyorum ama ikisi bir arada çekçekli valizde de olabilir. zaten sen yolcu sayılırsın çekçekli valiz senin için ilerisinde daha kullanışlı olur hem:)
Benim çok minik çekçekli bi valizim var ama küçücük oyuncak gibi, 2 günlük seyahatler için almıştım onu, ona koyucam
Offfffff ne uzun şeymiş şu hamilelik
Kendimi hep hamileymişim gibi hissediyorum
benim kendi düşüncem bebek için ilk doğumda ebeye verilmek üzere iç zıbın takımı alt, üst, şapka, eldiven. daha sonra giydirmek için bi zıbınlı takım daha. battaniye, hastane çıkışı setini olduğu gibi almayı düşünüyorum, bez mendiller, ıslak mendil, kendin için mutlaka 2 gecelik 1 pijama tkmı koy. çok lazım olduğunu söylüyorlar. bebeğe bez, kendine ped, bebeğin havlusunuda al istersen. kendine bir yüz havlusu. makyaj mlzmsi :) falan filan.
neden canım? doğumdan sonra daha rahat olur diye düşünmüştüm. benim dişim baya kırıldı (3'te 1'i diyebilirim) dolgu yapması gerekecek ama uyuşturması gerekir diye gitmedim bile, gitsem mi ki?
canım sordum hamıleler kullanamazmıs dedıgım sogan tarıfını allah sıfa versın((
sağol canım,
aynen hepimiz şoktayız. mesajı direkt okuyunca şok olduk..ayy maaşallah ilk bebeğimiz doğmuş
şükürler olsun sağlık durumuda iyiymiş çok heyecanlandım yaa ter bastı beni valla bi tuhaf oldum
Benim çok minik çekçekli bi valizim var ama küçücük oyuncak gibi, 2 günlük seyahatler için almıştım onu, ona koyucam
Offfffff ne uzun şeymiş şu hamilelik
Kendimi hep hamileymişim gibi hissediyorum
aman sakın ben de sölicektim, soğan kürü zaten rahmi temizlemek için yapılıyor. şuanda temizlik iyi değil oralar içincanım sordum hamıleler kullanamazmıs dedıgım sogan tarıfını allah sıfa versın((
Ben spor çantası gibi çiçekli gri-pembe bi çantaya koydum hepsini de...
Bebişinkileri de kendi çantasına koydum karışmasın diye...O da gri-pembe...
Ama tek çanta bile herşeyi alabilecek büyüklükte aslında...Ne varsa elinde ona koy, boşuna bi de valiz alma bence..
Ben de bi daha eskisi gibi olacağıma ihtimal vermiyorum hiç...
Hep bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor...
sağol canım,
al benden de o kadar:2:
aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9
aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?