kızlar dişlerinizi yaptırın doğumdan önce.[/
QUOTE]
ya bende dogumdan sonrayı beklıyordum cnmm su cocugu sağ salım bı elıme alımde dıyodum??
emzırırız felan dıyemı sen sımdı dedın???
doktorumla konustum sımdı yaptır mutlaka dedı ama...
Benim de ağrıyor...
Hamileyken çürüdü...
Doktorum çektirebilirsin dedi ama..Çektirmedim..Son 1 ay kaldı zaten, haftada 1 kere hatırlatıyor kendini...Karanfil koyuyorum, biraz iyi geliyor sanki...
ya benmde 3 hafta once bole agrıdı gıttım dıscıye dedıkı yapmamız lazım daha da kotu olur ama ıgne felan yapmam deyınce zararlıdır dıye bıdaha gıtmemıstım
ya ben cantanın ıcıne ne konur dıye sormsutum kadın pedı fılan al dıyolar alalımmı ne dıyosunuz kuzum
yalnız değilsin canım:)
alemsin escool. sporcuysan hemen verirsin kız sende kilo durmaz
Ben 2 paket koydum...
İç çamaşır, pijama takımı, gecelik, makyaj malzemesi, havlu diş fırçası, saç fırçası, terlik, lohusa tacı...
Kızınkine de,
hastane çıkış seti, 3 takım iç-dış zıbın, 2 takım iç zıbın, eldiven, sarı yazma, al yazma, emzik, biberon
koydum...Şimdi aklıma bunlar geldi, eksiği varsa da tam bilmiyorum...
Ben 2 paket koydum...
İç çamaşır, pijama takımı, gecelik, makyaj malzemesi, havlu diş fırçası, saç fırçası, terlik, lohusa tacı...
Kızınkine de,
hastane çıkış seti, 3 takım iç-dış zıbın, 2 takım iç zıbın, eldiven, sarı yazma, al yazma, emzik, biberon
aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9
zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin
hani böyle sayıyoruz ya şu lazım bu lazım diye, ikimizin eşyaları sığmaz gibi geldi. çekçekli valizim abartı büyük değil ama büyük de kalabilir ayy ne sorunlu karıyım ben yaa nasıl gezcem ülke ülke daha burda hastaneye nasıl gitcem düşünüyorum
Ben de bi daha eskisi gibi olacağıma ihtimal vermiyorum hiç...
Hep bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor...
ya bende dogumdan sonrayı beklıyordum cnmm su cocugu sağ salım bı elıme alımde dıyodum??
emzırırız felan dıyemı sen sımdı dedın???
doktorumla konustum sımdı yaptır mutlaka dedı ama...
sarı ve al yazma ne için canım?
Ben 2 paket koydum...
Kızınkine de,
sağol canım,
kızlar ben de bi soru sorayım, nasıl bi çantaya koyacaksınız eşyaları? çekçekli valiz vs mi? yoksa ufacık spor çantası tarzında valizler var onlara mı? ona göre bi de valiz almam gerekebilir.
tabi ne demek. şifa bulmanı diliyorum en kısa zamanda ama moralini bozma. moral çok önemli hastalıkların iyileşmesi için. hücrelerinle konuş. onlara deki bana yardım edin hamileyim ve çok çalışmanıza ve beni iyileştirmenize ihtiyacım var...herkesin kendini iyileştirme gücü var ama bizler bunu unuttuk...Allah bize bu gücü vermiş aslında ...sabretmek de önemli..güne moralim çok bozulmuş olarak başladım ama iyi olmayı istiyor bir yanım dengeyi bulmayı. şimdi daha iyiyim...iyiyiz ve iyi de olacağız inşallah. hadi eller havaya....
:))))))))
Aynen aynen sanki böyle ağır ve dombili geçiricem bundan sonraki hayatımı gibi..
Kendimi çooooooook yaşlı hissediyorummm
Batıl inanç ama,
sarı yazma örteriz sarılık olmasın diye...
Al yazma hem anneye hem kıza, görenlerin nazarı değmesin diye...Hem de al karısı basmasın diyee...
Hurafe ama, olsun...Ben yanıma aldım ikisinden de...
Beni bi görsen, herkes Allah kurtarsın diyor...
Geçen gece lunaparka gittik eşimle ve arkadaşlarıyla, dönme dolaba binecektik beni bindirmedi görevliler, mesuliyet kabul edemeyiz diyee...O durumdayım yani...
Patlamaya hazır bomba gibi...
Aynen aynen sanki böyle ağır ve dombili geçiricem bundan sonraki hayatımı gibi..
Kendimi çooooooook yaşlı hissediyorummm
waooowww ıslık çalmak istiyorum sayın seyircilerrrrEki Görüntüle 184931 Eki Görüntüle 184932
buyrunkızlar ılk halım ve son halımve ılk halım hıc bır zaman olamıycam galıba
Canım benim çekçekli küçük valizim vardı ona koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?