2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben cantanın ıcıne ne konur dıye sormsutum kadın pedı fılan al dıyolar alalımmı ne dıyosunuz kuzum

Ben 2 paket koydum...
İç çamaşır, pijama takımı, gecelik, makyaj malzemesi, havlu diş fırçası, saç fırçası, terlik, lohusa tacı...

Kızınkine de,
hastane çıkış seti, 3 takım iç-dış zıbın, 2 takım iç zıbın, eldiven, sarı yazma, al yazma, emzik, biberon
koydum...Şimdi aklıma bunlar geldi, eksiği varsa da tam bilmiyorum...

sarı ve al yazma ne için canım?

tatlım bu iç dış zıbın nedir? ben almadım da hiç öyle bişey :26: iç zıbın dediğin şu incecik çapraz giydirilen şeyler var o sanırım. hemşire eğitimde body getirin dedi daha kolay oluyo bebeğin beli açılmıyo dedi. iç dış zıbını hiç bilmiyorum

aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9

Beni bi görsen, herkes Allah kurtarsın diyor...
Geçen gece lunaparka gittik eşimle ve arkadaşlarıyla, dönme dolaba binecektik beni bindirmedi görevliler, mesuliyet kabul edemeyiz diyee...O durumdayım yani...
Patlamaya hazır bomba gibi...

zencefilli şeker,ballı ıhlamur(demlik demlik),bilmemne çayı hepsini denedim..bi turp varmı bal koyuyomuşsun içini oyup sonra balı içiyomuşsun onu yapamadım tupp bulamadım...saol canım yaa dua edin

tabi ne demek. şifa bulmanı diliyorum en kısa zamanda ama moralini bozma. moral çok önemli hastalıkların iyileşmesi için. hücrelerinle konuş. onlara deki bana yardım edin hamileyim ve çok çalışmanıza ve beni iyileştirmenize ihtiyacım var...herkesin kendini iyileştirme gücü var ama bizler bunu unuttuk...Allah bize bu gücü vermiş aslında ...sabretmek de önemli..güne moralim çok bozulmuş olarak başladım ama iyi olmayı istiyor bir yanım dengeyi bulmayı. şimdi daha iyiyim...iyiyiz ve iyi de olacağız inşallah. hadi eller havaya....

:))))))))

Ben de bi daha eskisi gibi olacağıma ihtimal vermiyorum hiç...
Hep bu şekilde kalacakmışım gibi geliyor...

Aynen aynen sanki böyle ağır ve dombili geçiricem bundan sonraki hayatımı gibi..
Kendimi çooooooook yaşlı hissediyorummm

ya bende dogumdan sonrayı beklıyordum cnmm su cocugu sağ salım bı elıme alımde dıyodum??

emzırırız felan dıyemı sen sımdı dedın???

doktorumla konustum sımdı yaptır mutlaka dedı ama...

sebebini bilmiyorum. doğumdan önce yaptır demişti bana da.

ya gecen bı arkadasım dedı sezeryanda 2. gun banyo yaptımıs ona kaldıgı hastaneee... bende o hastanede yapıcam bıde oyuzden bornoz koycam valla

Bi kuzu dahaaa....
Sanki kendim yazmışım gibi okudum mesajını...
Psikolojik olarak kendimizi iyi hissetmemiz çok önemli bence de...

:))))))))

Aynen aynen sanki böyle ağır ve dombili geçiricem bundan sonraki hayatımı gibi..

annem en küçük kardeşime hamileliğinde son zamanlarda diyomuş ki "ya bu çocuk doğunca ben ona nasıl bakıcam bu halimle"..kadın o derece benimsemiş hamileliği

çok tatlı:)

inşallah hiçbiri olmaz..allah korusun..

:))) kuzumbos ver sen onları anne dedıgın hukumet gıbı olmalı heybetlı sen benım resımlrıme bakta gor ekledım dahada yıyorum 25 kılo ıle kapatırsam sezonu dua edıcem .:)9

Yaşlı değil de, eskisi gibi bakmıyorum kendime artık..O yüzden çirkin hissediyorum ben de....
Ama geçecek...Geçici bi dönem bu...Hem de geçtiinde bebişlerimiz kucağımızda olacaklar...
Bu sıkıntılara değer mi dersen, kesinlikle değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…