2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım şu an elimde serumla yzıyorum dizanteri olmuşum iyimi serum bitseydi ya offfffffffff senin neyin var hayırdır

Canim cok gecmis olsun.. Bugun yazmistim aslinda. Annem gelecekti 2 gun sonra. Ama gelisi ertelendi.Butun gun hayal kirikligi icinde gezdim. bu moddan cikamiyorum..
Bir de erken dogum yapanlari okuyunca heyecan geldi. Stres oldum biraz.. durum bu canim.. sana ne oldu oylee.. bebisin nasil?

canım benm üzülme vardır bi hayır ya benmde canım sıkıldı işte bebişi yarın görücez artık acilde taktılar serumu ya doğum haberine şok oldum nerde kaçıncı sayfada hikayesi geçmişi okuyamıyorum yazamıyorumda elim acıyo

suzii isimli arkadas dogum yapmis. Benden 10 gun geride. Bbeegi kuvezdeymis. Sayfayi bulayim senin icin istersen. ama bekle biraz olur mu?

tamam o zaman.. Simdi nasil hissediyorsun kendini? Ben bebek iceride gittikce buyudugunu , kendine yer bulamadigini hissediyorum. sopa yutmus gibi oturuyorum bazen
Acilde misin simdi? Yoksa serumla evde misin? pek anlayamadim ozur..

evdeyim canım ya serumu bekliyorum uyuycam yoksa çok kötü oldum kendimdden çok bebişi düşündm bakalım doktor ne diycek ufffffff benmde aynen öyle hareket edince dayanamıyorum aman büyüsün de beişim

evdeyim canım ya serumu bekliyorum uyuycam yoksa çok kötü oldum kendimdden çok bebişi düşündm bakalım doktor ne diycek ufffffff benmde aynen öyle hareket edince dayanamıyorum aman büyüsün de beişim

Aynen canim, saglikla buyusunler de..
Ben seni daha fazla yormayayim sekerim. Dinlen bir guzel. Merak etme bebisin de iyidir. yarin hayirli haberlerle gelirsin buraya inshallah.
Allah rahatlik versin, iyi geceler..

canım çok geçmiş olsun inş. yarına bişeyciğin kalmaz biranönce kendini toparlarsın.güzel haberlerini bekliyoruz ii geceler

günaydın herkesee...
bebısımızın bırı acelecı cıkmıs erken dogum olmus.allah saglık sıhhat hayırlı omur versın ınsallah.
bende ıyıce sabırsızlanmaya basladım ama daha hazırlıklarımız parca parca bır araya getıremedık.
bebısımde masallah bugun ıcerde hıc durmuyo sureklı tepınme halınde korkuyorumda bı taraftan ıcerde acaba hersey yolundamı dıye.

Gunaydin canim.
Aynen. Ben de hazirliklari parca parca yapiyorum. Hatta cok gerideyim diyebilirim. Bir de stres olmaya basladim dogumu dusundukce. Rahat olmaya calisiyorum ama olmuyor.

günaydınnnnn kızlarrrr

günaydıııııııııııııınnnnnnnnn herkeseeee

Günaydın kızlaaaaar herkeseeee

Size bişey sorucam benim bir arkadaşım 35+6'da doğurdu, bebişi 10 gün küvezde kaldı. Bu zamanda dopan bebek küvezde kalır mı? hem de o kadar uzun.. bir arkadaşım da ikizlerini 34. haftada doğurdu, hem de ikiz ama küvözde kalmamışlar...
Bu küvözde olma işi neye göre kiloya mı? bilen var mı?

günaydın bayanlarrrrrrrr
net inanılmaz yavaşkusuta bakmayın:)
hava kapalı uykum var gece 1 de anneme gidebildik evi yaydık sildik felan bugunde kadın gelecek ama camları silicekte yağmur yağıyor nasıl olacak bilmiyorum en azından tozu gidecek:)
sizde ne var ne yok

Günaydın ağammm yorma kendini o kadar yaaaa...
Yağmur mağmur hazır gelmişken silsin camları kadın.. güle güle kirleninnn

34 ten sonrası kilosu iyiyse küvezde kalmıyor diye biliyorum ben, demekki 36. haftasında doğan bebeğin kılosu düşüktü, oyüzden küveze alınmıştır canım..benımde merak ettığim bişey var, doğum yapan suzinin bebeği 32. haftasında 1560 kıloymuş, çok düşük geldi bana.acaba doktoru daha önceki muayenelerinde bebeğinin kılosuna kaç demişti, arada ne kadarlık bi fark var??? bu konuyu soranınız olduysa yazsın lütfen..benim doktor bebek iri olcak gibi diyip duruyo bana, sezeryan olma ihtimalin var dedi, moralim bozuldu..çok korkuyorum:18:

Benim de bugun temizlik var. Yardimci kadin geldi diye kalktim erkenden. Yoksa cok uykuluyum, sabah 5te uyumustum. Bir yarim saat kadar sonra uykuya devam etmeyi dusunuyorum. Dayanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…