kiloya bağlı cnm.Günaydın kızlaaaaar herkeseeee
Size bişey sorucam benim bir arkadaşım 35+6'da doğurdu, bebişi 10 gün küvezde kaldı. Bu zamanda dopan bebek küvezde kalır mı? hem de o kadar uzun.. bir arkadaşım da ikizlerini 34. haftada doğurdu, hem de ikiz ama küvözde kalmamışlar...
Bu küvözde olma işi neye göre kiloya mı? bilen var mı?
valla çilekçim bende öyle düşündüm. pek hoş olmuycak ama temiz olur enazındanGünaydın ağammm yorma kendini o kadar yaaaa...
Yağmur mağmur hazır gelmişken silsin camları kadın.. güle güle kirleninnn
ohhh ben 1,5 da bide dr gidicem.Benim de bugun temizlik var. Yardimci kadin geldi diye kalktim erkenden. Yoksa cok uykuluyum, sabah 5te uyumustum. Bir yarim saat kadar sonra uykuya devam etmeyi dusunuyorum. Dayanamiyorum.
dengesiz kuzum benim bende akşam yorulunca frenlemeye çalıştım kendimi..Günaydın hanımlar....
Dünkü haberden sonra iyice korku sardı, annemi aradım gel çabuk diye çemkirdim, haftaya geliyor...
Büyük ihtimal annem gelince pek işe gelmem....
Akşam evde bi göreceksiniz beni yattım kalkmıyorum, eşim şok oldu, yemek yaptı, bulaşıkları makineye yerleştirdi...Bişeyin mi var hastaneye gidelim diyor...Hayır diyorum ama kıpırdamadan yatıyorum ayakarı da diktim tepeye....
Bende hiçbişey normal değil, ya deli gibi koşturuyorum, ya yatıp hiç kalkmıyorum..Ortayı bulamadım...
Böyle işte...
Bugün de markete falan gideceğiz, ordan bebiş için biraz eksiğimiz var onları tamamlayacağız....
yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle
bende tam tersı oldu ogrenınce dogurdunu bana bı gayret geldı ne kadar camasır varsa yıkadım utuledım yetmedı balkonları yıkadım canım cıktı esımde sen manyakmısın az yerınde dur dıye kızdı panıkledım ne yapıcagımı saasrdım
yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle
günaydın kızlaaaaar 14.15 te randevumuz var bakalım herşey yolunda mııı :44::44::44::44::44::44:
Ya bu işler hiç belli olmuyor..Vaktinde 40 haftalık doğan bebekler bile küveze alınabiliyor..Kakasını yutuyormuş...
O yüzden hep öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerini diliyorum bütün meleklerimizin...Hepsi de sağlıkla sıhhatle gelsinler inşalalh...
Birazdan hissettirir kendini merak etme...
günaydın kızlaaaaar 14.15 te randevumuz var bakalım herşey yolunda mııı :44::44::44::44::44::44:
Ya bu işler hiç belli olmuyor..Vaktinde 40 haftalık doğan bebekler bile küveze alınabiliyor..Kakasını yutuyormuş...
O yüzden hep öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerini diliyorum bütün meleklerimizin...Hepsi de sağlıkla sıhhatle gelsinler inşalalh...
annelerınız dısadan yardıma destege gelıyo benımkıler hepsı burda daha sımdıye kadar kımseden hıcbı yardım destek gormedım uzuluyorum ne yalan soyleyım agırlastıgımı bılıyolar gecen temızlıkte kadın geldı duvarlar sılındı temızlık yapıldı kımse ne yardıma geldı nede aradı sordu
annelerınız dısadan yardıma destege gelıyo benımkıler hepsı burda daha sımdıye kadar kımseden hıcbı yardım destek gormedım uzuluyorum ne yalan soyleyım agırlastıgımı bılıyolar gecen temızlıkte kadın geldı duvarlar sılındı temızlık yapıldı kımse ne yardıma geldı nede aradı sordu
Evet, bütün işleri aynı anda yapma artık....
Ben valla tuvalete bile kalkmaya üşendim dün..Yattım durdum...
eminim bomba gibi geleceksin. bende tahlil sonucumu göstericemgünaydın kızlaaaaar 14.15 te randevumuz var bakalım herşey yolunda mııı :44::44::44::44::44::44:
gözün aydın kuzum anacın geliyor.. annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz. benim annem çok yoruluyor.. allah onların gönlüne göre versin.İnşallah en kısa zamanda gelir annen royalist...
İnsan bi desteğe ihtiyaç duyuyor değil mi...Dün ben de aradım söylendim...Haftaya gelecek annem..
İnşallah seninki de en kısa zamanda gelir..
canım yaaaaaa belki düşünememişlerdir. üzme kendini kimseye muhtaç olma yeter.annelerınız dısadan yardıma destege gelıyo benımkıler hepsı burda daha sımdıye kadar kımseden hıcbı yardım destek gormedım uzuluyorum ne yalan soyleyım agırlastıgımı bılıyolar gecen temızlıkte kadın geldı duvarlar sılındı temızlık yapıldı kımse ne yardıma geldı nede aradı sordu
Ay cok sevindim canimmm annenin gelisine. Yasimiz kocaman olsa da, bir musgul aninda hemen ANNEEEE diyoruz hepimiz degil mi?
Iste annelik boyle birsey demek ki..
hayat boyu mesai :) Bak bu sozumu sevdim cok hehe
gunaydiiiiiinnnnnnnn
herkesin gunu guzel gecsiiinnnn
egecim gozun aydin sekerim boya isini boylece halletmis oldun :)) gecmis olsun
hala suziye inanamiyorum ya
insallah 2 hafta sonra yamanini eve getiricek o zaman hersey cok daha guzel olacak
bende arada bir mayis annelerine bakiyorum
dogumlar baslamis
dogum yapmayanlar siralarini bekliyorlar
bizim 1 ay sonraki halimizler :)))
Di mi , 35+ 6 da doğan 2 kilonun üzerindeydi çünkü
ya kızlar benim bi de ne aklıam taklıdı biliyor musunuz, bizim burada birinin karısı erken doğum yapmış 30. haftada 1100 gr. doğmuş bebek, şimdi anlatıyor konusu açılınca
ya bu ultrason ölçümleri yanlış mı oluyor acaba?
günaydın canımmmmmmmmmm
ben de şoktayım hala, eşime söyledim dün o da panikledi :)))
sen nasılsın, taş sancısı falan yok di mi?
gunaydiiiiiinnnnnnnn
insallah 2 hafta sonra yamanini eve getiricek o zaman hersey cok daha guzel olacak
dogumlar baslamis
canım sağolll nasılsın...gunaydiiiiiinnnnnnnn
dogumlar baslamis
kızlar tık tık yapıyo kıpırdanıyo da işde agır değil hafifim yaa agır değilim öle işde ..dudağımda uçukladı yaaa
Dünür benim de öyle oluyor bazen, çok az yerleri kaldı ya artık ondandır, kapladı bütün karnını hareketleri az az tabii yavrumunn...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah İpekcim
Di mi , 35+ 6 da doğan 2 kilonun üzerindeydi çünkü
ya kızlar benim bi de ne aklıam taklıdı biliyor musunuz, bizim burada birinin karısı erken doğum yapmış 30. haftada 1100 gr. doğmuş bebek, şimdi anlatıyor konusu açılınca
ya bu ultrason ölçümleri yanlış mı oluyor acaba?
ıyı yapmıssın dun dedıgınız gıbı cantayı hazırladım esım dıyo abbas yolcu benle dalga gecıp duruyo prova yaptık guya az kaldı benı dusuruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?