2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kiloya bağlı cnm.

Günaydın ağammm yorma kendini o kadar yaaaa...
Yağmur mağmur hazır gelmişken silsin camları kadın.. güle güle kirleninnn
valla çilekçim bende öyle düşündüm. pek hoş olmuycak ama temiz olur enazından

Benim de bugun temizlik var. Yardimci kadin geldi diye kalktim erkenden. Yoksa cok uykuluyum, sabah 5te uyumustum. Bir yarim saat kadar sonra uykuya devam etmeyi dusunuyorum. Dayanamiyorum.
ohhh ben 1,5 da bide dr gidicem.

dengesiz kuzum benim bende akşam yorulunca frenlemeye çalıştım kendimi..
dikkat lazım ama ne yapalım

yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle

onasıl bişey ya. salla bakalım tık tık yapacak mı

Evet, bütün işleri aynı anda yapma artık....
Ben valla tuvalete bile kalkmaya üşendim dün..Yattım durdum...

yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle

Dünür benim de öyle oluyor bazen, çok az yerleri kaldı ya artık ondandır, kapladı bütün karnını hareketleri az az tabii yavrumunn...

günaydın kızlaaaaar 14.15 te randevumuz var bakalım herşey yolunda mııı :44::44::44::44::44::44:

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah İpekcim

Di mi , 35+ 6 da doğan 2 kilonun üzerindeydi çünkü

ya kızlar benim bi de ne aklıam taklıdı biliyor musunuz, bizim burada birinin karısı erken doğum yapmış 30. haftada 1100 gr. doğmuş bebek, şimdi anlatıyor konusu açılınca
ya bu ultrason ölçümleri yanlış mı oluyor acaba?

günaydın kızlaaaaar 14.15 te randevumuz var bakalım herşey yolunda mııı :44::44::44::44::44::44:

hayırlı haberlerle donersın ınsallah canım

haklısın kuzucum ben saglıkla ılgılı bı sorunu yoksa 2 kıloyu az bulmuyo doktorlar o yuzden dedım doktorum oyle soyledı ben onun yalancısıyım

aH CANIM BENIMM.. Nolur uzulme.. Onlar da belki yardimcin geliyor diye, ihtiyacin yoktur sanmislardir. Bazen dusunemeyebiliyorlar. nolur uzulme yoksa ben de uzulurum bak..

gunaydiiiiiinnnnnnnn
herkesin gunu guzel gecsiiinnnn
egecim gozun aydin sekerim boya isini boylece halletmis oldun :)) gecmis olsun

hala suziye inanamiyorum ya
insallah 2 hafta sonra yamanini eve getiricek o zaman hersey cok daha guzel olacak
bende arada bir mayis annelerine bakiyorum
dogumlar baslamis
dogum yapmayanlar siralarini bekliyorlar
bizim 1 ay sonraki halimizler :)))

Canım üzülme, benim de kayınvalidem burda...
Ama aramıyor bile...İşleri düşünce arıyorlar...Geçen ay geldiler 15 gün bende kaldılar, yardımı geç daha çok zararları oldu...İşleri bitiremedim...
Ben de herşeyimi kendim yapıyorum..Annem memleketten gelecek, doğum tarihi falan belli artık benim..
Kardeşim var diye gelemiyor, yoksa durmazdı bu saate kadar...Eşimin işi belli olmuyor, tek başıma kalıyorum geceleri falan..Dün suzii doğum yaptım yazınca, artık yaklaştığını hissedip çemkirdim bende..Ancak öyle gelyor...

eminim bomba gibi geleceksin. bende tahlil sonucumu göstericem

İnşallah en kısa zamanda gelir annen royalist...
İnsan bi desteğe ihtiyaç duyuyor değil mi...Dün ben de aradım söylendim...Haftaya gelecek annem..
İnşallah seninki de en kısa zamanda gelir..
gözün aydın kuzum anacın geliyor.. annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz. benim annem çok yoruluyor.. allah onların gönlüne göre versin.

canım yaaaaaa belki düşünememişlerdir. üzme kendini kimseye muhtaç olma yeter.

Ay cok sevindim canimmm annenin gelisine. Yasimiz kocaman olsa da, bir musgul aninda hemen ANNEEEE diyoruz hepimiz degil mi?
Iste annelik boyle birsey demek ki..
hayat boyu mesai :) Bak bu sozumu sevdim cok hehe

Evett...
Onun varlığı içimi rahatlatacak eminim....
Dediğin çok doğru, annelik gerçekten hayat boyu mesai demek....
Kadın hala bizim için koşturuyor..İnşallah biz de o günleri görürüz de ,yavrularımız için koştururuz...

günaydın canımmmmmmmmmm
ben de şoktayım hala, eşime söyledim dün o da panikledi :)))
sen nasılsın, taş sancısı falan yok di mi?

300 gr. kadar + veya - olabilir diyor doktorlar....Tam ölçmek mümkün değilmiş..

amann uzulme canım bos verr bende tek basıma debelenıyorum annem yok zaten ablamda 4 erkek var basımda kaynanamda umru degılım acıkcası kızını evlendıurme derdınce bende ohh keyfımı soruyorumm yıyıyp ıcıp gezıyorumm sallamaa dogunca sende onlara sevdırmezsınn

Günaydın canım...
Suzii gerçekten bizi şok etti..Bende hala kendime gelebilmiş değilim...

canım sağolll nasılsın...
evet ün suzi şok yaşattı bundan sonra bebişler sırasını beklesin zamanında gelsin bizleri korkutmasın inşallah

kızlar tık tık yapıyo kıpırdanıyo da işde agır değil hafifim yaa agır değilim öle işde ..dudağımda uçukladı yaaa

gel öpeyim geçsin:))))))))) yada hilmi öpsün

ultrason olcumleri kesin dogru degil zten bebekler ultrason degerinden daha dusuk kilolu doguyorlar bence

ıyı yapmıssın dun dedıgınız gıbı cantayı hazırladım esım dıyo abbas yolcu benle dalga gecıp duruyo prova yaptık guya az kaldı benı dusuruyodu

Benim eşim de geçen gün hastanede incelme var, her an kesen patlayabilir dediler..
Panikten hastanenin çıkış kapısını şaşırdı, arabanın anahtarını bulamadı küçücük çantasında..Heyecandan arabayı zor kullandı..Ki hiç sancım falan yoktu normaldim...
Sancım olsa ne yapacak, nasıl götürecek hastaneye hiç bilmiyorum...

Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…