2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canim.
Aynen. Ben de hazirliklari parca parca yapiyorum. Hatta cok gerideyim diyebilirim. Bir de stres olmaya basladim dogumu dusundukce. Rahat olmaya calisiyorum ama olmuyor.
bende gerıdeyım canım bebısın odası gelsse bı sonra rakası gelcekte bıızım aldıgımız kıyafetler essyalar hep babaannemızde annanemızde yanı onlar alıyolarl ne gereklıyse odamız geldıkten sonra getırcekler tul perde sıparısını verdım halısını almadık daha kıyafetler yıkanancak utulencek canta hazırlancak ev temızlencek bı daha ayyy bır suru ıs varmıs dahaaaa

kolay gelsın canım bende gecen kabaca yaptırdım ama mayıs sonu bı daha yapılcak ufff gozumde buyuyo valla hersey artık.

Günaydın hanımlar....
Dünkü haberden sonra iyice korku sardı, annemi aradım gel çabuk diye çemkirdim, haftaya geliyor...
Büyük ihtimal annem gelince pek işe gelmem....
Akşam evde bi göreceksiniz beni yattım kalkmıyorum, eşim şok oldu, yemek yaptı, bulaşıkları makineye yerleştirdi...Bişeyin mi var hastaneye gidelim diyor...Hayır diyorum ama kıpırdamadan yatıyorum ayakarı da diktim tepeye....
Bende hiçbişey normal değil, ya deli gibi koşturuyorum, ya yatıp hiç kalkmıyorum..Ortayı bulamadım...
Böyle işte...
Bugün de markete falan gideceğiz, ordan bebiş için biraz eksiğimiz var onları tamamlayacağız....

yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle

Bana da düşük geldi ama, söylemedim kimseye moral bozmamak için...
Benim yavru kuş küçük olduğu halde 30+5 de 1770 gr. çıkmıştı...
Ki burdaki kızların bebekleri iri..Benimki onlarınkinin yanında en minnoşlardan birisi..
Ama ben neyden şüphelendim biliyor musun, hani bi doktoru demişti ya ona, problem var gibi, plesentaya giden damarlardan biri eksik diye..Sonra başka bi doktora gitmişti, o doktor yok öyle bişey demişti...
O damarlardan biri eksik olunca erken doğum da olabiliyormuş, bebeğin kilosu da düşük olabiliyormuş haftasına göre...

Ben de aynen yapilacaklari boyle aklimda gece gunduz siraliyorum tren gibi, sonu gelmiyor sonra panik oluyorum :) Esim de uzulme hersey yapilir diyor. Dun yazmistim, annem gelecekti Turkiye'den bugun, ertelendi. O gelince hazirlayacaktim herseyi birden. Dunden beri keyfim yok. Inshallah hayirlisi ile en kisa zamanda gelir.

Kilosuyla ilgili bişey demek ki canım..
Sen hiç üzülme doktorlar hep öyle korkutuyorlar sonra bebek gayet normal çıkıyor.. biraz tombik olması da güzel boşver ele gelir :)

Günaydınn kuzuuuuu
Gözünaydın geliyormuş annennn :)

oncelıkle gunaydın 2 kılonun ustunde dogunc kuveze almazlar

İnşallah en kısa zamanda gelir annen royalist...
İnsan bi desteğe ihtiyaç duyuyor değil mi...Dün ben de aradım söylendim...Haftaya gelecek annem..
İnşallah seninki de en kısa zamanda gelir..

oncelıkle gunaydın 2 kılonun ustunde dogunc kuveze almazlar

Ya bu işler hiç belli olmuyor..Vaktinde 40 haftalık doğan bebekler bile küveze alınabiliyor..Kakasını yutuyormuş...
O yüzden hep öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerini diliyorum bütün meleklerimizin...Hepsi de sağlıkla sıhhatle gelsinler inşalalh...

Dinlen tabi canim, en iyisini yapmissin. Dun ben de biraz nazlandim esime burdaki haberleri okuyunca.. O bazen burayi takip etmemi elestiriyor. kendini ordaki kisilerin durumuna gore kiyasliyorsun sonra da panik oluyorsun diyor. Ne alakasi var diyorum. Asil Ben bu forum olmasa daha fena olurdum diyorum da anlamiyor iste :)

bende tam tersı oldu ogrenınce dogurdunu bana bı gayret geldı ne kadar camasır varsa yıkadım utuledım yetmedı balkonları yıkadım canım cıktı esımde sen manyakmısın az yerınde dur dıye kızdı panıkledım ne yapıcagımı saasrdım

yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle

heralde agırlıgada alıstık fatmacım daha agır gelmıyo bıze ama dogunca ınsallah ozaman nasıl bı agırlık gıttıgını anlıycaz healde :))

bende haftaya pazar alıyorum cokmu gec kaldım acaba kolay gelsın sızede:26:

Ben de bazen üzülüp ağlayınca, kızlardan ters bi haber falan gelirse kızıyor..
Okuyup durma lütfen, kendini harab ediyorsun diyor...
Ama o benden meraklı, hep sorar, dikişi açılan arkadaşın nasıl, ağanız nasıl, doğum yapan var mı diye...
Burası beni de rahatlatıyor..Burası olmasa 9 ay hayatta geçmezdi...

annelerınız dısadan yardıma destege gelıyo benımkıler hepsı burda daha sımdıye kadar kımseden hıcbı yardım destek gormedım uzuluyorum ne yalan soyleyım agırlastıgımı bılıyolar gecen temızlıkte kadın geldı duvarlar sılındı temızlık yapıldı kımse ne yardıma geldı nede aradı sordu

İnşallah en kısa zamanda gelir annen royalist...
İnsan bi desteğe ihtiyaç duyuyor değil mi...Dün ben de aradım söylendim...Haftaya gelecek annem..
İnşallah seninki de en kısa zamanda gelir..

Ay cok sevindim canimmm annenin gelisine. Yasimiz kocaman olsa da, bir musgul aninda hemen ANNEEEE diyoruz hepimiz degil mi?
Iste annelik boyle birsey demek ki..
hayat boyu mesai :) Bak bu sozumu sevdim cok hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…