- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
canım benım uzulesın dıye soylemedım ıste bu duygusallık tavan bende bıde huyum kurusun cok ınce dusuncelıyımdır o nıye oyle o nıye boyle bıde arayıp sormadılarmı ıyıce kafam dagılıyo.bazen dusunemıyolar kısmı gercekten dogru buyukler herseyı bılır tecrubelıler falan yok bos yanı onlarda dusunemıyo bılemıyolar.aH CANIM BENIMM.. Nolur uzulme.. Onlar da belki yardimcin geliyor diye, ihtiyacin yoktur sanmislardir. Bazen dusunemeyebiliyorlar. nolur uzulme yoksa ben de uzulurum bak..
Canım üzülme, benim de kayınvalidem burda...
Ama aramıyor bile...İşleri düşünce arıyorlar...Geçen ay geldiler 15 gün bende kaldılar, yardımı geç daha çok zararları oldu...İşleri bitiremedim...
Ben de herşeyimi kendim yapıyorum..Annem memleketten gelecek, doğum tarihi falan belli artık benim..
Kardeşim var diye gelemiyor, yoksa durmazdı bu saate kadar...Eşimin işi belli olmuyor, tek başıma kalıyorum geceleri falan..Dün suzii doğum yaptım yazınca, artık yaklaştığını hissedip çemkirdim bende..Ancak öyle gelyor...
gözün aydın kuzum anacın geliyor.. annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz. benim annem çok yoruluyor.. allah onların gönlüne göre versin.
Benim eşim de geçen gün hastanede incelme var, her an kesen patlayabilir dediler..
Panikten hastanenin çıkış kapısını şaşırdı, arabanın anahtarını bulamadı küçücük çantasında..Heyecandan arabayı zor kullandı..Ki hiç sancım falan yoktu normaldim...
Sancım olsa ne yapacak, nasıl götürecek hastaneye hiç bilmiyorum...
Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?
Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?
amann uzulme canım bos verr bende tek basıma debelenıyorum annem yok zaten ablamda 4 erkek var basımda kaynanamda umru degılım acıkcası kızını evlendıurme derdınce bende ohh keyfımı soruyorumm yıyıyp ıcıp gezıyorumm sallamaa dogunca sende onlara sevdırmezsınn
günaydın kızlar. bugün aşırı halsizim.
sürünerek geldim işe. bıraksalar akşama kadar yatardım evde.
neden böyle oldum anlamadım.
akşam eve gidince çantamı falan hazırlayamadım kalkamadım yerimden. zar zor gömlek pantolon ütüledim kocişe. midem bulandı soğuk soğuk terledim hep.
şimdi de her tarafım dökülüyor.
siz naaaptınız? herkes iyi mi?
akşam eve gidince çantamı falan hazırlayamadım kalkamadım yerimden. zar zor gömlek pantolon ütüledim kocişe. midem bulandı soğuk soğuk terledim hep.
Özelde hiçbişey götürmeden veriyorlar raporu..
Devlette de aynıdır herhalde...
günaydın çilekçim
vizite kağıdı bile istemediler benden.
canım benım uzulesın dıye soylemedım ıste bu duygusallık tavan bende bıde huyum kurusun cok ınce dusuncelıyımdır o nıye oyle o nıye boyle bıde arayıp sormadılarmı ıyıce kafam dagılıyo.bazen dusunemıyolar kısmı gercekten dogru buyukler herseyı bılır tecrubelıler falan yok bos yanı onlarda dusunemıyo bılemıyolar.
aynı sehırde yasıyosanız nıye gelıp 15 gun kalıyolar hemde hamılesın yanı....
nasıl yetıstın okadar ıse..
large olmak lazım bıraz dımı ama becerebılene...
bebek dogunca cıkmayız burdan dıyolarda artık gorcez.
anaaaaaaaaa benimki yok oldu ozaman:)))))))))) zaten minnaktı yersem löplöp herşeyi çocuk kilo alamazz.ultrason olcumleri kesin dogru degil zten bebekler ultrason degerinden daha dusuk kilolu doguyorlar bence
göbeğini götür yanında yeter. onlar anlarlar:))))Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?
oy kıyamam hala anakuzusuyuz.Dediğin gibi hakları ödenmez hiç...Sana gelmiyorum ben, öyküye gelicem diyip duruyordu..
Dün ağlayınca dayanamadı...Gelicek hemen...
Ev aldık biz, yeni evime taşındım...
İzmirden yengem geldi hamileyim diye hem yardıma, hm gezmeye 15 gün kaldı...
Onu kıskandılar..O gitti, arkasından kaynanam, kayınpeder, görümcem, eşi ve kızı geldiler..Yeni ev heyecanı diye...İşten gelip bi de onlara yemek yapıyordum..Çok zor oldu valla...
Görümcem zaten hamileyim diye yattı durdu...Sanki ben içime yastık koydum geziyorum gibi zulüm ettiler..Eşim gidin artık dedi de öyle gittiler...
canım sağolll nasılsın...
evet ün suzi şok yaşattı bundan sonra bebişler sırasını beklesin zamanında gelsin bizleri korkutmasın inşallah
gel öpeyim geçsin:))))))))) yada hilmi öpsün
vermem de ekmege kaymagı ben sureyım sızde yıyın oyle mı dee verme kız
Ev aldık biz, yeni evime taşındım...
İzmirden yengem geldi hamileyim diye hem yardıma, hm gezmeye 15 gün kaldı...
Onu kıskandılar..O gitti, arkasından kaynanam, kayınpeder, görümcem, eşi ve kızı geldiler..Yeni ev heyecanı diye...İşten gelip bi de onlara yemek yapıyordum..Çok zor oldu valla...
Görümcem zaten hamileyim diye yattı durdu...Sanki ben içime yastık koydum geziyorum gibi zulüm ettiler..Eşim gidin artık dedi de öyle gittiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?