2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aH CANIM BENIMM.. Nolur uzulme.. Onlar da belki yardimcin geliyor diye, ihtiyacin yoktur sanmislardir. Bazen dusunemeyebiliyorlar. nolur uzulme yoksa ben de uzulurum bak..
canım benım uzulesın dıye soylemedım ıste bu duygusallık tavan bende bıde huyum kurusun cok ınce dusuncelıyımdır o nıye oyle o nıye boyle bıde arayıp sormadılarmı ıyıce kafam dagılıyo.bazen dusunemıyolar kısmı gercekten dogru buyukler herseyı bılır tecrubelıler falan yok bos yanı onlarda dusunemıyo bılemıyolar.

aynı sehırde yasıyosanız nıye gelıp 15 gun kalıyolar hemde hamılesın yanı....
nasıl yetıstın okadar ıse..

günaydın kızlar. bugün aşırı halsizim.
sürünerek geldim işe. bıraksalar akşama kadar yatardım evde.
neden böyle oldum anlamadım.
akşam eve gidince çantamı falan hazırlayamadım kalkamadım yerimden. zar zor gömlek pantolon ütüledim kocişe. midem bulandı soğuk soğuk terledim hep.
şimdi de her tarafım dökülüyor.

siz naaaptınız? herkes iyi mi?

sankı onlar doguracak kıyamıyolar canım ne sana nede bebegınıze kıyamıyo olsun o kadar oda baba oluyo onun ıcınde ınanılmaz bı duygu

Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?

Özelde hiçbişey götürmeden veriyorlar raporu..
Devlette de aynıdır herhalde...

Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?

günaydın çilekçim
vizite kağıdı bile istemediler benden.

ssk anlasmali ozel hastaneden alabiliyorsun ama sanirim muane randevusu alman gerekebilir yada o hastanenin doktorunun hastasi olman gerekeblir
ben doktorumun muananesine gidiyorum ama caliatigi hastaneden yardimci oldu sagolsun

sen doktor isini ne yaptin

large olmak lazım bıraz dımı ama becerebılene...
bebek dogunca cıkmayız burdan dıyolarda artık gorcez.

keske hastayim diyip gelmeseydin vucudun yorgun dusmustur fmgcim (

Günaydın fmg.. kıyamam yaaaa... vücut artık dinlenmek istiyor tabii..
siz ne yazarsanız burda 2-3 hafta sonra ben de aynı şeyleri yaşıyorum geleceğimi görüyorum :)

Özelde hiçbişey götürmeden veriyorlar raporu..
Devlette de aynıdır herhalde...

günaydın çilekçim
vizite kağıdı bile istemediler benden.

Ay inşallah kolay olur, sürünmem orada burada..

Ev aldık biz, yeni evime taşındım...
İzmirden yengem geldi hamileyim diye hem yardıma, hm gezmeye 15 gün kaldı...
Onu kıskandılar..O gitti, arkasından kaynanam, kayınpeder, görümcem, eşi ve kızı geldiler..Yeni ev heyecanı diye...İşten gelip bi de onlara yemek yapıyordum..Çok zor oldu valla...
Görümcem zaten hamileyim diye yattı durdu...Sanki ben içime yastık koydum geziyorum gibi zulüm ettiler..Eşim gidin artık dedi de öyle gittiler...

Günaydın canım...
Artık ağırlaşıyoruz ya, ondandır...
Hasta falan olma da...Sıcak bişeyler iç bari..İyi gelir..

ultrason olcumleri kesin dogru degil zten bebekler ultrason degerinden daha dusuk kilolu doguyorlar bence
anaaaaaaaaa benimki yok oldu ozaman:)))))))))) zaten minnaktı yersem löplöp herşeyi çocuk kilo alamazz.

göbeğini götür yanında yeter. onlar anlarlar:))))

Dediğin gibi hakları ödenmez hiç...Sana gelmiyorum ben, öyküye gelicem diyip duruyordu..
Dün ağlayınca dayanamadı...Gelicek hemen...
oy kıyamam hala anakuzusuyuz.

günaydın cnm..
aa yok bizde bi acayiplik var birimiz nasılsa hepimiz aynıyız . bugun bende öyleyim. ama gece 1,5 kadar 4 kişi evi derledik topladık. yengem sağolsun 11 kadar yaptı annem eşim ama bende baya yoruldum. bugunde sapır sapırım.
sende kesin üşüttün yada yorgunluk..
kız benim kızım durum pek bi nbneşesiz hareket etmiyor sanki.
tırsmaya başladım

helala olsun esıne taktır ettım valla yenı evınızde hayırlı olsun bu arada canım

inanamiyorum ne anlayissiz ne zalim insanlar ya
kor gozleri gormuyormu gunduz istesin aksam yemek telasin...
buyuk kadinsin kuzucuk

çilekcim sna anlatıyımmı devletten nasıl rapor aldıgını ben pazartesi günü aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…