- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
ayy valla okurken yok dedım yanı bıde ıse gıdıyosun gelıyosun yemek hazırlıyosun onlara amannn allah ınsanlara akıl fıkır versın bazen dıyecek bısey bırakmıyolar.Ev aldık biz, yeni evime taşındım...
İzmirden yengem geldi hamileyim diye hem yardıma, hm gezmeye 15 gün kaldı...
Onu kıskandılar..O gitti, arkasından kaynanam, kayınpeder, görümcem, eşi ve kızı geldiler..Yeni ev heyecanı diye...İşten gelip bi de onlara yemek yapıyordum..Çok zor oldu valla...
Görümcem zaten hamileyim diye yattı durdu...Sanki ben içime yastık koydum geziyorum gibi zulüm ettiler..Eşim gidin artık dedi de öyle gittiler...
vermem de ekmege kaymagı ben sureyım sızde yıyın oyle mı dee verme kız
helala olsun esıne taktır ettım valla yenı evınızde hayırlı olsun bu arada canım
300 gr. kadar + veya - olabilir diyor doktorlar....Tam ölçmek mümkün değilmiş..
Sağol canım...
Eşim iyidir sağolsun, annem gelecek kaynanam bende gelicem diyor...
Ona bile hayır diyor, gezmeye gel evine git, kadın kuzuya mı bakacak, bebeğe mi, sana mı diye şimdiden söyleniyor...Ki ben hiçbişey demiyorum...
Ama onlar gelince çok yorulduğumu görüyor, kıyamıyor..
inanamiyorum ne anlayissiz ne zalim insanlar ya
kor gozleri gormuyormu gunduz istesin aksam yemek telasin...
buyuk kadinsin kuzucuk
ayy valla okurken yok dedım yanı bıde ıse gıdıyosun gelıyosun yemek hazırlıyosun onlara amannn allah ınsanlara akıl fıkır versın bazen dıyecek bısey bırakmıyolar.
hiç dimiii amaaa
Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?
herkeze günayyyddıınnnnnnnn biz geldikk nasılsınız fıstıklar
tabi verirlerr...bişeye gerek yok ki..ekranındakı şablonu doldurup çıktısını sana veriyo :))
Ooooo, anlatsam neler neler...
Neyse geçti gitti...Ben yemek hazırlamaya falan üşenmem de...Tek derdim, keşke beni de kızları gibi görüp sevselerdi...Gelin diye uğraşmasalardı...
Kızı hamile 6 aylık oldu, evden dışarı çıkmıyor yatıyor, yemek falan hazırlamıyor, hergün kocası işten getiriyor...Hepsi yiyorlar...
Ben geçen gün onlardayken işyerinden patronum aradı akşam, işle ilgili bişeyler sordu, yarın mesaiye kalacaz dedi..Ben de yruluyorum y, ben kalmayayım dedim...Kaynanam çalış çalış, daha doğuma çok var diyor...Hayır sanki kazandığım parayı o yiyor...
Hoşgeldiniz....
İyiyz sen nasılsın..
Neyse geçti gitti...Ben yemek hazırlamaya falan üşenmem de...Tek derdim, keşke beni de kızları gibi görüp sevselerdi...Gelin diye uğraşmasalardı...
Kızı hamile 6 aylık oldu, evden dışarı çıkmıyor yatıyor, yemek falan hazırlamıyor, hergün kocası işten getiriyor...Hepsi yiyorlar...
Ben geçen gün onlardayken işyerinden patronum aradı akşam, işle ilgili bişeyler sordu, yarın mesaiye kalacaz dedi..Ben de yruluyorum y, ben kalmayayım dedim...Kaynanam çalış çalış, daha doğuma çok var diyor...Hayır sanki kazandığım parayı o yiyor...
beyinsizzzzz !! çok afedersin ama sinirlendim.. ona neymiş yaaaa
öyle olmuyo heyet raporu alıyorsun
gunaydın kızlar..
gece boyunca dogumla ugrastım :)suzının etkısı altında kaldım galıba..
fmg gecmıs olsun halsız dustun sanırım dıkkat et
çilek ben dun anlasmalı ozel hastaneden aldım son adet tarıhımı sordular baskada bısey ıstemedıler
kuzugorumcende hamıleymıs o gormuyormu senın halını dıgerlerı anlamasa o anlamalı derdınden helal sana ısyan cıkarmamıssın
herkeze günayyyddıınnnnnnnn biz geldikk nasılsınız fıstıklar
beyinsizzzzz !! çok afedersin ama sinirlendim.. ona neymiş yaaaa
kıyamam ben sana neden durgunsun cnmsen öpppppp
hoşgeldinizherkeze günayyyddıınnnnnnnn biz geldikk nasılsınız fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?