2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy valla okurken yok dedım yanı bıde ıse gıdıyosun gelıyosun yemek hazırlıyosun onlara amannn allah ınsanlara akıl fıkır versın bazen dıyecek bısey bırakmıyolar.
vermem de ekmege kaymagı ben sureyım sızde yıyın oyle mı dee verme kız

hiç dimiii amaaa

helala olsun esıne taktır ettım valla yenı evınızde hayırlı olsun bu arada canım

Sağol canım...
Eşim iyidir sağolsun, annem gelecek kaynanam bende gelicem diyor...
Ona bile hayır diyor, gezmeye gel evine git, kadın kuzuya mı bakacak, bebeğe mi, sana mı diye şimdiden söyleniyor...Ki ben hiçbişey demiyorum...
Ama onlar gelince çok yorulduğumu görüyor, kıyamıyor..

masallah canım allah bozmasın huzurunuzu hep boyle olursunuz ınsallah

inanamiyorum ne anlayissiz ne zalim insanlar ya
kor gozleri gormuyormu gunduz istesin aksam yemek telasin...
buyuk kadinsin kuzucuk

ayy valla okurken yok dedım yanı bıde ıse gıdıyosun gelıyosun yemek hazırlıyosun onlara amannn allah ınsanlara akıl fıkır versın bazen dıyecek bısey bırakmıyolar.

hiç dimiii amaaa

Ooooo, anlatsam neler neler...
Neyse geçti gitti...Ben yemek hazırlamaya falan üşenmem de...Tek derdim, keşke beni de kızları gibi görüp sevselerdi...Gelin diye uğraşmasalardı...
Kızı hamile 6 aylık oldu, evden dışarı çıkmıyor yatıyor, yemek falan hazırlamıyor, hergün kocası işten getiriyor...Hepsi yiyorlar...
Ben geçen gün onlardayken işyerinden patronum aradı akşam, işle ilgili bişeyler sordu, yarın mesaiye kalacaz dedi..Ben de yruluyorum y, ben kalmayayım dedim...Kaynanam çalış çalış, daha doğuma çok var diyor...Hayır sanki kazandığım parayı o yiyor...

Kızlaaar 32 haftada çalışabilir raporu almaya giderken yanımda ne götürmem gerekiyor bilen var mı? normalde özel hastaneye gidiyorum şimdi öyle devlete elimi kolumu sallaya sallaya gitsem verirler mi rapor?

tabi verirlerr...bişeye gerek yok ki..ekranındakı şablonu doldurup çıktısını sana veriyo :))

gunaydın kızlar..
gece boyunca dogumla ugrastım :)suzının etkısı altında kaldım galıba..
fmg gecmıs olsun halsız dustun sanırım dıkkat et
çilek ben dun anlasmalı ozel hastaneden aldım son adet tarıhımı sordular baskada bısey ıstemedıler
kuzugorumcende hamıleymıs o gormuyormu senın halını dıgerlerı anlamasa o anlamalı derdınden helal sana ısyan cıkarmamıssın

beyinsizzzzz !! çok afedersin ama sinirlendim.. ona neymiş yaaaa

allahım yaa su anlayıssız kaynanalara sınır oluyorum benımde basımda bı tane var kızını evlendırme derdınde 25 mayısta dugunu var 30 ben doguryorum kalkmıs dıyokı dugune gelmezsen olmaz bı tane yengesı var oldu orda dogurayım sahneneın ortasında ama bak ben napıcagımı bılıyorumm gıcıklık degılmı tam dugun basladıgında sancım var dıye bagırıcam burunlarından getırmezsen bende escool degılımm

Kız, kadın kendi derdinde..Benle mi uğraşacak..
Ona çok üzülüyorum...6 aylık oldu..Daha doktora bile gitmedi cinsiyetini söylemesin diye..Kız olacak diye çok korkuyor...1 kızı var 4 yaşında..Eşi doğulu, kız olursa bi tane daha doğurmak zorunda kalacak diye bunalımda o...
Adam da oğlum olacak diye bunu bi besliyo bi göreceksin, hergün yemeği tatlısı gelir ne isterse...

kıyamam ben sana neden durgunsun cnm

herkeze günayyyddıınnnnnnnn biz geldikk nasılsınız fıstıklar
hoşgeldiniz

allahım ya nasıl bir zihniyet . görümcenin belli oldumu cinsiyeti kız.

Günaydın Kızlar Biz geldik

Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…