allahım yaa su anlayıssız kaynanalara sınır oluyorum benımde basımda bı tane var kızını evlendırme derdınde 25 mayısta dugunu var 30 ben doguryorum kalkmıs dıyokı dugune gelmezsen olmaz bı tane yengesı var oldu orda dogurayım sahneneın ortasında ama bak ben napıcagımı bılıyorumm gıcıklık degılmı tam dugun basladıgında sancım var dıye bagırıcamburunlarından getırmezsen bende escool degılımm
keske hastayim diyip gelmeseydin vucudun yorgun dusmustur fmgcim(
Günaydın fmg.. kıyamam yaaaa... vücut artık dinlenmek istiyor tabii..
siz ne yazarsanız burda 2-3 hafta sonra ben de aynı şeyleri yaşıyorum geleceğimi görüyorum :)
Ay inşallah kolay olur, sürünmem orada burada..
Günaydın canım...
Artık ağırlaşıyoruz ya, ondandır...
Hasta falan olma da...Sıcak bişeyler iç bari..İyi gelir..
günaydın cnm..
aa yok bizde bi acayiplik var birimiz nasılsa hepimiz aynıyız . bugun bende öyleyim. ama gece 1,5 kadar 4 kişi evi derledik topladık. yengem sağolsun 11 kadar yaptı annem eşim ama bende baya yoruldum. bugunde sapır sapırım.
sende kesin üşüttün yada yorgunluk..
kız benim kızım durum pek bi nbneşesiz hareket etmiyor sanki.
tırsmaya başladım
herkeze günayyyddıınnnnnnnn biz geldikk nasılsınız fıstıklar
ben özel hastaneden yazı aldım....o geçerli olmaz mı ki fatoş???
heyet raporu mu almam lazımdı..bizim personel kalemındekıler bişey demedıler......
iyiyiz canım sağol
kız senin görümce hala öğrenmedimi cinsiyetini dr a gitmiyodu demi kız olcak diye
allahım yaa su anlayıssız kaynanalara sınır oluyorum benımde basımda bı tane var kızını evlendırme derdınde 25 mayısta dugunu var 30 ben doguryorum kalkmıs dıyokı dugune gelmezsen olmaz bı tane yengesı var oldu orda dogurayım sahneneın ortasında ama bak ben napıcagımı bılıyorumm gıcıklık degılmı tam dugun basladıgında sancım var dıye bagırıcamburunlarından getırmezsen bende escool degılımm
Kız, kadın kendi derdinde..Benle mi uğraşacak..
Ona çok üzülüyorum...6 aylık oldu..Daha doktora bile gitmedi cinsiyetini söylemesin diye..Kız olacak diye çok korkuyor...1 kızı var 4 yaşında..Eşi doğulu, kız olursa bi tane daha doğurmak zorunda kalacak diye bunalımda o...
Adam da oğlum olacak diye bunu bi besliyo bi göreceksin, hergün yemeği tatlısı gelir ne isterse...
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
gunaydınn canım
hoşgeldiniz
valla bilemiyorum canım sizin çalıştıgınız yere baglıdır herhalede bi sor bakalım.. ben heyet raporu aldım dolaş dolaş canım çıktı 3 dr imzalı rapor aldım.. aldıgım bu raporun fotokobisini verdim çalıştıgım yere aslını ben aldım izne ayrıldıgımda aslını hastaneye geri verecekmişim bu işlemler tekrralanacakmış
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
günaydın :)))
Gitmedi hala....
Ama içlerine erkek doğuyormuş...
İnşallah oğlu olur da, zoraki bi çocuk daha dünyaya getirecem diye uğraşmaz...
bimiyorum ege bişeyimde yoksa şu karnımın içi boş gibi duruyo ya aklım orda yaa..galiba hamileliktende sıkıldım dogsun göriyim istiyorum artık.. acaba döndü de mi ben böle boş gibi hissediyorum olabilir mikıyamam ben sana neden durgunsun cnm
hoşgeldiniz
allahım ya nasıl bir zihniyet . görümcenin belli oldumu cinsiyeti kız.
hadi yaaa, bizim dangozlar bişey demediler..inşallahh başıma aksilik çıkmasında sonradan..şimdi uzatıyorum çünkü iznimi......
anaaaaaaaaa benimki yok oldu ozaman:)))))))))) zaten minnaktı yersem löplöp herşeyi çocuk kilo alamazz.
göbeğini götür yanında yeter. onlar anlarlar:))))
oy kıyamam hala anakuzusuyuz.
günaydın cnm..
aa yok bizde bi acayiplik var birimiz nasılsa hepimiz aynıyız . bugun bende öyleyim. ama gece 1,5 kadar 4 kişi evi derledik topladık. yengem sağolsun 11 kadar yaptı annem eşim ama bende baya yoruldum. bugunde sapır sapırım.
sende kesin üşüttün yada yorgunluk..
kız benim kızım durum pek bi nbneşesiz hareket etmiyor sanki.
tırsmaya başladım
Ben diyorum zaten...
Bu bebeğe ben tek başıma baktım , bi allahın kulu iyimisin kızım diye arayıp sormadı...
Doğduktan sonra da hiç sevdirmiyo falan demeyin..Elletmem kızımı diyorum...
çilekcim sna anlatıyımmı devletten nasıl rapor aldıgını ben pazartesi günü aldım
tabi verirlerr...bişeye gerek yok ki..ekranındakı şablonu doldurup çıktısını sana veriyo :))
gunaydın kızlar..
gece boyunca dogumla ugrastım :)suzının etkısı altında kaldım galıba..
fmg gecmıs olsun halsız dustun sanırım dıkkat et
çilek ben dun anlasmalı ozel hastaneden aldım son adet tarıhımı sordular baskada bısey ıstemedıler
kuzugorumcende hamıleymıs o gormuyormu senın halını dıgerlerı anlamasa o anlamalı derdınden helal sana ısyan cıkarmamıssın
3.20 kg superrr ayy masalah kuzeyeeeeeeGünaydın Kızlar Biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?