oyyy maşallah 3 ü geçmiş yaaa çok sevindim kızzz
Ayyy, çok heyecan yaptım..
3200 mü olmuş..anam maşallah kuzuma..Allah nazardan saklasın inşallah...
ama o çok kilo alsın tabi, biraz erken gelicek dünyaya.Şaka maka doğuracan kız....
İnşallah herşey çok güzel geçecek...Ya valla heyecanlanıyorum artık böyle haberler aldıkça..
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
gunaydın kızlar..
gece boyunca dogumla ugrastım :)suzının etkısı altında kaldım galıba..
fmg gecmıs olsun halsız dustun sanırım dıkkat et
çilek ben dun anlasmalı ozel hastaneden aldım son adet tarıhımı sordular baskada bısey ıstemedıler
kuzugorumcende hamıleymıs o gormuyormu senın halını dıgerlerı anlamasa o anlamalı derdınden helal sana ısyan cıkarmamıssın
Hareket eder annesi o birazdan, nescafe iç, seviyor senin minnak kızın nescafeyi :)
Elletme walla, ben de kayınvalidemlere elletmiycem
annemin dötü çıktı, onlar hiçbir şey yapmadılar, sonra annem kadar hak iddia etmesinler :)
anlatsana zuzum yaa
ama öyle heyet falan istemiyorlar bizde galiba
ay inşallah nereye gitsem acep? tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?
neresiydi canım o? ben de öyle gidiyim olmazsa
oy maşallahhhhhhhhhh
olmuş annesi içeride , delikanlı olmuş kuzey :))
Eki Görüntüle 185285
benım annem guzel annem benı all kollarına
kucagında oksa benıı nınnıler söylee bana
arkasından
faydası yokkı gozlerdekı yasın
gıtmeden evvel ıyı dusun tasınn
mutlulugu bulacagım dıyosun ama
ne zaman ne zaman.. hoppa:92::92::92::92::92:
kızlar yaa benim karnım iyice aşşağıya indi sanki heran doğum yapıcakmışım gibi
dünde duşta göğsümden su gibi sarı bişey aktı ama ellemedim iyice tırsıyorum artık erken gelicek diye :26:
kızlar yaa benim karnım iyice aşşağıya indi sanki heran doğum yapıcakmışım gibi
dünde duşta göğsümden su gibi sarı bişey aktı ama ellemedim iyice tırsıyorum artık erken gelicek diye :26:
Geçmiş canım doktor 40 beklesek 5 kilo doğardı dedi ama herşeyde bir hikmet var doktor kilolu değil gelişmiş iri yarı bir çocuk dedi enine boyuna benim ilk sorum doktora obezmi olacak diyince küçüçük bebek niye obez olsun doğunca senin besleme tarzına bağlı dedi çok güldü bana .........
Canım bende çok heyecanlandım evet canım kilosu çok güzel ama hep diyorum doktorda dedi kilolu veya zayıf farketmez önemli olan gelişimi güzel olsun ciğerleri ve solunumunu yapabiliyor olsun sasğlıklı olsun diye kilolu olmasının avantajı bakması kolay oluyor dedi.Valla doğuracam ilk ben olacaktımda suzi acele davrandı Allah herke bebeği ile erken yada geç sağlıkla kucağında eve gitmeyi nasip etsin ....
Benim de akıyor o .
Doktor süt geliyor diyor...Ama süt gibi değil, şeffaf bişey...
Günaydın kızlaaaaar herkeseeee
Size bişey sorucam benim bir arkadaşım 35+6'da doğurdu, bebişi 10 gün küvezde kaldı. Bu zamanda dopan bebek küvezde kalır mı? hem de o kadar uzun.. bir arkadaşım da ikizlerini 34. haftada doğurdu, hem de ikiz ama küvözde kalmamışlar...
Bu küvözde olma işi neye göre kiloya mı? bilen var mı?
yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle
daha ne istiyon iştekızlar tık tık yapıyo kıpırdanıyo da işde agır değil hafifim yaa agır değilim öle işde ..dudağımda uçukladı yaaa
Sağol canım...
Eşim iyidir sağolsun, annem gelecek kaynanam bende gelicem diyor...
Ona bile hayır diyor, gezmeye gel evine git, kadın kuzuya mı bakacak, bebeğe mi, sana mı diye şimdiden söyleniyor...Ki ben hiçbişey demiyorum...
Ama onlar gelince çok yorulduğumu görüyor, kıyamıyor..
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
Benim de akıyor o .
Doktor süt geliyor diyor...Ama süt gibi değil, şeffaf bişey...
Son 38 gün kaldı yaaa benim de...
Eğer 38. hafta alırsa son 31 gün....
Ne uslu bi kızım var ama teyzeleri...
2 hafta önce kesen patlayacak dediler, hala duruyor...Patlatmadı kesesini...
Bi de deli gibi tekmelemese iyi olacak da..
banada komsularım gobegın dusmus dogumun yaklastı galıba dıyolar bende dustude nerde ben nıye gormuyorum deyıp dalga gecıyorum agırlastı tatlım ondan dustu gıbı gorunuyo korkmakı zamanında gelsın sekerım bendee su gelıyo sankı musluk baglamıslar ıkısın e
kolostrommu ne adi galiba o gelen sivi
bendede gelse de bir gorsem keske :))
cumartesi arkadasim dogurdu gogusunun ucu sismis tas gibi
sutude az geliyormus
(
canım benim maşşşalllah
allah nazarlardan saklasın tombiş paşam geliyo demek az kaldı.
çok sevindim annesi gözün aydın.
ben de çok meraklanıyordum gittiğimde soracaktım.
çok fazla hıçkırıyordu sezin de demek olumlu birşeymiş.
Hareket eder annesi o birazdan, nescafe iç, seviyor senin minnak kızın nescafeyi :)
Elletme walla, ben de kayınvalidemlere elletmiycem
annemin dötü çıktı, onlar hiçbir şey yapmadılar, sonra annem kadar hak iddia etmesinler :)
anlatsana zuzum yaa
ama öyle heyet falan istemiyorlar bizde galiba
ay inşallah nereye gitsem acep? tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?
neresiydi canım o? ben de öyle gidiyim olmazsa
oy maşallahhhhhhhhhh
olmuş annesi içeride , delikanlı olmuş kuzey :))
3.20 kg superrr ayy masalah kuzeyeeeeee
annesi bizi sakin habersiz birakma :)))))
İnşallah hepimizin ki sağlıcakla gelsinbende bugun goturecegım raporu ozel dıye sıkıntı yaratırlar mı bakalım haber verırım sızlere
egegozunaydın bıtmıs ısler ..
karakanhsdı bakalım bebek gelıyor
Bende meraklanmıştımdün sürekli hıçkırınca doktorda hep gülümseme ve sevinçle anlattı iyi bişey annesi bırak hıçkırsın dedimasallah dıyelım nazar degmesın kılosuna
benım bebısımde sureklı hıckırıyodu bende merak edıyodum sevındım ıyı bısey olmasına.
ayy masallah hadı hayırlı olsun caım saglıklı sıgatlı dogumlar
ayy süpermiş canım yaaa koptum valla
kuzucum senın kızın akıllı bak annesını uzmuyo zamanında gelıcek ınsallah hıc korkma kac kılıda suan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?