2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy maşallah 3 ü geçmiş yaaa çok sevindim kızzz

Geçmiş canım doktor 40 beklesek 5 kilo doğardı dedi ama herşeyde bir hikmet var doktor kilolu değil gelişmiş iri yarı bir çocuk dedi enine boyuna benim ilk sorum doktora obezmi olacak diyince küçüçük bebek niye obez olsun doğunca senin besleme tarzına bağlı dedi çok güldü bana .........

Canım bende çok heyecanlandım evet canım kilosu çok güzel ama hep diyorum doktorda dedi kilolu veya zayıf farketmez önemli olan gelişimi güzel olsun ciğerleri ve solunumunu yapabiliyor olsun sasğlıklı olsun diye kilolu olmasının avantajı bakması kolay oluyor dedi.Valla doğuracam ilk ben olacaktımda suzi acele davrandı Allah herke bebeği ile erken yada geç sağlıkla kucağında eve gitmeyi nasip etsin ....

ayy masallah hadı hayırlı olsun caım saglıklı sıgatlı dogumlar

Son 38 gün kaldı yaaa benim de...
Eğer 38. hafta alırsa son 31 gün....

Ne uslu bi kızım var ama teyzeleri...
2 hafta önce kesen patlayacak dediler, hala duruyor...Patlatmadı kesesini...
Bi de deli gibi tekmelemese iyi olacak da..

günaydın canım. çok sağol dikkat ediyorum ama ne oldu anlamadım.
sen nasılsın?
izin başladı. tadını çıkar

anlatıyım orda ssk lılar için bi evrak oluyo oraya yazıyo işde 37. haftaya kadr çalışabilir diye dr bunu imzlıyo bunu başhekime imza mühür bu evrağı heyet odası oluyo hastanelerde oraya götürdüm 1 tane kimlik fotokobisi ile onlar orda bi evrak daha hazırlıyorlar aynıı yazıyo işde 37. haftaya kadr çalışır kullanmadıgı izinleride dogum sonrasına aktarılır falan diye en altta 3 dr ismi açıyorlar galiba fark etmiyo bende 2 kadın dogumcu 1 tane de dahili uzmanı vardı bunlara imzalatıyorsun kadın dogumcu da arka bi kısım var oraya gene aynı şeyi yazıyo işde çalışabilir vs vs vs diye sonra bu evrağı gene başhekim yardımcısına başhekime imz amühür bunlar bittikden sonra tekrar heyet odasına götürüyorsun bunlar birini sna veriyorlar evrağını biri onlarda kalıyo elindeki evrakları fotokobi çektirip bi dilekçe ile çalıştıgım yere verdim ben böle işde...

banada komsularım gobegın dusmus dogumun yaklastı galıba dıyolar bende dustude nerde ben nıye gormuyorum deyıp dalga gecıyorum agırlastı tatlım ondan dustu gıbı gorunuyo korkmakı zamanında gelsın sekerım bendee su gelıyo sankı musluk baglamıslar ıkısın e

Haklısın canım..Kilo hiç önemli değil..Sağlıklı sıhhatli olsun da..
Hele ki senin durumnda, ne zorluklar çektiğini biliyorum...Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah....Çok mutlu oluyorum iyi haberlerini duyunca...
İnşallah suziiden de duyacağız güzel haberlerini..Bebeğimle evdeyiz diyecek...

günaydın herkeseee

kiloya göre değil canım ciğerlerin durumuna göre küveze yatırıyolar
kimi bebek çok düşük kiloda olmasına rağmen ciğerleri tam gelişmiş oluyo küveze girmiyo
kimi bebek tombiş oluyo fakat ciğerleri gelişimini tamamlamamışsa küveze giriyo

yaa kızlar benim karnımın içi boş gibi sanki öle hissediyorum ufak tefek hareketleri varda agır hissetmiyorum boş gibi böle

kızlar tık tık yapıyo kıpırdanıyo da işde agır değil hafifim yaa agır değilim öle işde ..dudağımda uçukladı yaaa
daha ne istiyon işte
bebeğin hareketlerini hissediyosun ama ağırlaşmadın hafifsin
oooooh sefan olsun
hafifim diyede top gibi zıplama ortalarda ama
en dikkat etmemiz gereken zamanlardayız

aman maşallah de

kocaman olmuş kuzey bey
aman bişey kalmamış miniğini kucaklamana
heyecan dorukta
sağlıcakla atlatırır hepiniz de alırır yavrularımızı kucağımıza inşallah

kuzucum senın kızın akıllı bak annesını uzmuyo zamanında gelıcek ınsallah hıc korkma kac kılıda suan canım

Geçen tetanoz aşımı olurken de hemşire bana dedi...Göbeğin düşmüş diye...
Ama aslında hala top gibi karnımın tepesinde duruyor gibi geliyor bana..

kızlar alakasız olacak ama klasık kek kalıbım var kek yapayım dıyorum bana olcu verebılırmısınız
ınternette hep farklı olculer annemın goz kararı hep tarıflerı varsa elınızde kolay bı tarıf cok sevınırım

Sağol canım meraklanma iyi bişeymiş gelişimi ve ciğerleri açısından

Olmuş teyzesi anneciği üç senedir hastenelerde yüzü gülmedi diye zahmete sokmamak için büyüyüp geliyor .....

3.20 kg superrr ayy masalah kuzeyeeeeee
annesi bizi sakin habersiz birakma :)))))

Sağol canım bırakırmıyım haftaya tarih belli olur zaten

bende bugun goturecegım raporu ozel dıye sıkıntı yaratırlar mı bakalım haber verırım sızlere
egegozunaydın bıtmıs ısler ..
karakanhsdı bakalım bebek gelıyor
İnşallah hepimizin ki sağlıcakla gelsin

masallah dıyelım nazar degmesın kılosuna
benım bebısımde sureklı hıckırıyodu bende merak edıyodum sevındım ıyı bısey olmasına.
Bende meraklanmıştımdün sürekli hıçkırınca doktorda hep gülümseme ve sevinçle anlattı iyi bişey annesi bırak hıçkırsın dedi

ayy masallah hadı hayırlı olsun caım saglıklı sıgatlı dogumlar

Sağol canım hayırlısıyla kurtulsak

kuzucum senın kızın akıllı bak annesını uzmuyo zamanında gelıcek ınsallah hıc korkma kac kılıda suan canım

En son 30+5 de gitmiştim..1770 gr.dı...
Doktorum iyi kilosu dedi...
1 ay sonra gel dedi..Zaten izinli ayın 7 sinde 1 ay olmuş olacak...İnşallah 2 kiloyu geçmiştir minnoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…