banada komsularım gobegın dusmus dogumun yaklastı galıba dıyolar bende dustude nerde ben nıye gormuyorum deyıp dalga gecıyorum agırlastı tatlım ondan dustu gıbı gorunuyo korkmakı zamanında gelsın sekerım bendee su gelıyo sankı musluk baglamıslar ıkısın e
bimiyorum ege bişeyimde yoksa şu karnımın içi boş gibi duruyo ya aklım orda yaa..galiba hamileliktende sıkıldım dogsun göriyim istiyorum artık.. acaba döndü de mi ben böle boş gibi hissediyorum olabilir mi
canım bi sor iyicede sıkıntı olmasın sonradan
cileeek goztepe medikal parktan alsana olmadi arayip sor ama randevu istiolarmi istemiyorlar mi nedir diye
sen acibademe gidiodun orada ssk anlasmasi yokmu
anlatıyım orda ssk lılar için bi evrak oluyo oraya yazıyo işde 37. haftaya kadr çalışabilir diye dr bunu imzlıyo bunu başhekime imza mühür bu evrağı heyet odası oluyo hastanelerde oraya götürdüm 1 tane kimlik fotokobisi ile onlar orda bi evrak daha hazırlıyorlar aynıı yazıyo işde 37. haftaya kadr çalışır kullanmadıgı izinleride dogum sonrasına aktarılır falan diye en altta 3 dr ismi açıyorlar galiba fark etmiyo bende 2 kadın dogumcu 1 tane de dahili uzmanı vardı bunlara imzalatıyorsun kadın dogumcu da arka bi kısım var oraya gene aynı şeyi yazıyo işde çalışabilir vs vs vs diye sonra bu evrağı gene başhekim yardımcısına başhekime imz amühür bunlar bittikden sonra tekrar heyet odasına götürüyorsun bunlar birini sna veriyorlar evrağını biri onlarda kalıyo elindeki evrakları fotokobi çektirip bi dilekçe ile çalıştıgım yere verdim ben böle işde...
kızlar alakasız olacak ama klasık kek kalıbım var kek yapayım dıyorum bana olcu verebılırmısınız
ınternette hep farklı olculer annemın goz kararı hep tarıflerı varsa elınızde kolay bı tarıf cok sevınırım
kızlar alakasız olacak ama klasık kek kalıbım var kek yapayım dıyorum bana olcu verebılırmısınız
ınternette hep farklı olculer annemın goz kararı hep tarıflerı varsa elınızde kolay bı tarıf cok sevınırım
En son 30+5 de gitmiştim..1770 gr.dı...
Doktorum iyi kilosu dedi...
1 ay sonra gel dedi..Zaten izinli ayın 7 sinde 1 ay olmuş olacak...İnşallah 2 kiloyu geçmiştir minnoş...
dünde yanımda ki komşum diyo erken mi doğurcan yoksa kız diyo gerçekten baya aşağıda artık karnım kendi kıyafetlerim bile olmuyo göbeğim fırlıyo ben burdayyııımmm diyo
hay maşallahhhhhhhhhh kilosuna boyuna posuna kurban olurum ben o minnakın..Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
sağol cnm benim sen nasılsın evde keyif yap bence tadını çıkarbende bugun goturecegım raporu ozel dıye sıkıntı yaratırlar mı bakalım haber verırım sızlere
egegozunaydın bıtmıs ısler ..
karakanhsdı bakalım bebek gelıyor
kızlar yaa benim karnım iyice aşşağıya indi sanki heran doğum yapıcakmışım gibi
dünde duşta göğsümden su gibi sarı bişey aktı ama ellemedim iyice tırsıyorum artık erken gelicek diye :26:
Aaa dönmüş olabilir gerçekten, böyle ağrı sızı hissettin mü son günlerde?
acıbademde yokmuş maalesef canım ama tekrar arayıp sorayım bakayım :)
göztepe medikal parkı arıyorum şimdi
Oyyyy kız içim şişti
senin tansiyonunun düşmesi o gün çook normalmiş walla bu ne yaaaa
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr..
aksam dıs agrısından gece 4te uyudum 2 saat uykumdada kabuslar gordumm erken dogum yapıyordum felannn felakettii.
bgn de cerrahpasaya gıttım hatta rıza mazadazlının kapısnı caldım diş olayını sordum yaptırabılırsın cocugun butun organları olustu artık dedı....
vee benım bebıs 1800 grmmıs doktor kılosu ve boyu haftasıyla uyumlu cok ıyı dedıııııııııı
Geçen tetanoz aşımı olurken de hemşire bana dedi...Göbeğin düşmüş diye...
Ama aslında hala top gibi karnımın tepesinde duruyor gibi geliyor bana..
En son 30+5 de gitmiştim..1770 gr.dı...
Doktorum iyi kilosu dedi...
1 ay sonra gel dedi..Zaten izinli ayın 7 sinde 1 ay olmuş olacak...İnşallah 2 kiloyu geçmiştir minnoş...
dünde yanımda ki komşum diyo erken mi doğurcan yoksa kız diyo gerçekten baya aşağıda artık karnım kendi kıyafetlerim bile olmuyo göbeğim fırlıyo ben burdayyııımmm diyo
kendi kıyafetlerimi bırak bana kocamın kıyafetleri bile olmuyor artık
aksam dıs agrısından gece 4te uyudum 2 saat uykumdada kabuslar gordumm erken dogum yapıyordum felannn felakettii.
bgn de cerrahpasaya gıttım hatta rıza mazadazlının kapısnı caldım diş olayını sordum yaptırabılırsın cocugun butun organları olustu artık dedı....
vee benım bebıs 1800 grmmıs doktor kılosu ve boyu haftasıyla uyumlu cok ıyı dedıııııııııı
2 yumurta
2 bardak un
1 bardak seker
yarim bardak aycicek yagi
vanilya kabartma tozu
1 bardak sut
kalibin cok buyukse az kabarabilir
4 yumurta 1 bardak şeker ıkısını guzel cırp once sonra 1 bardak sıvıyag 1 bardak sut 4 bardak un 1 kabartma tozu 1 vanılya koy karıstır guzelce ıstege baglı lımon kabugu cevız uzum vs. koyabılırsın canım benım en basıt tarıfım bu ve herkes bayılıo hazır kek gıbı oluo ama ben yarım ölçü yapıorum genelde 2 kısıyız bız dıe
En klasik ölçü,
4 yumurtaya
2 bardak un
2 bardak şeker
1 bardak süt veya yoğurt
1 su bardağından biraz az sıvıyağ
kabartma tozu-vanilya..
aldığı kadar un
Ve diğer malzemeler...Ne koyacaksan artık....
Bu tarif şaşmaz..Fıstık ekle, damla çikolata ekle, meyve ekle-elmalı cevizli süper olur..
yalnız meyve eklersen yağı azalt, yoksa çok nemli olur içi..
Çaylı kek
3 su bardağı un
3 yumurta
1 buçuk su bar. şeker
1 su bar. çay
125 gr margarin
1 tatlı kaş. tarçın
1 paket kabartma tozu
ben bu keki çok seviyorum ilk aklıma gelen bu diye yazdım canım
benimdeeeeeeee karnım bacaklarıma değiyior
kız o oldum olucam demesı sadece 25 -30 gunu bulur onlar alısmıs eskı kadın modellerıne her yer her taraftan cıkmıs hamılelere bız fıt hamılelrız ya ondan sadece karın ortada gorunuyoo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?