2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dünde yanımda ki komşum diyo erken mi doğurcan yoksa kız diyo gerçekten baya aşağıda artık karnım kendi kıyafetlerim bile olmuyo göbeğim fırlıyo ben burdayyııımmm diyo

Aaa dönmüş olabilir gerçekten, böyle ağrı sızı hissettin mü son günlerde?

cileeek goztepe medikal parktan alsana olmadi arayip sor ama randevu istiolarmi istemiyorlar mi nedir diye

sen acibademe gidiodun orada ssk anlasmasi yokmu

acıbademde yokmuş maalesef canım ama tekrar arayıp sorayım bakayım :)
göztepe medikal parkı arıyorum şimdi

Oyyyy kız içim şişti
senin tansiyonunun düşmesi o gün çook normalmiş walla bu ne yaaaa

2 yumurta
2 bardak un
1 bardak seker
yarim bardak aycicek yagi
vanilya kabartma tozu
1 bardak sut

kalibin cok buyukse az kabarabilir

4 yumurta 1 bardak şeker ıkısını guzel cırp once sonra 1 bardak sıvıyag 1 bardak sut 4 bardak un 1 kabartma tozu 1 vanılya koy karıstır guzelce ıstege baglı lımon kabugu cevız uzum vs. koyabılırsın canım benım en basıt tarıfım bu ve herkes bayılıo hazır kek gıbı oluo ama ben yarım ölçü yapıorum genelde 2 kısıyız bız dıe

En klasik ölçü,
4 yumurtaya
2 bardak un
2 bardak şeker
1 bardak süt veya yoğurt
1 su bardağından biraz az sıvıyağ
kabartma tozu-vanilya..
aldığı kadar un

Ve diğer malzemeler...Ne koyacaksan artık....
Bu tarif şaşmaz..Fıstık ekle, damla çikolata ekle, meyve ekle-elmalı cevizli süper olur..
yalnız meyve eklersen yağı azalt, yoksa çok nemli olur içi..

Son düzenleme:

Benim hepsi evde yazılı maalesef canım

En son 30+5 de gitmiştim..1770 gr.dı...
Doktorum iyi kilosu dedi...
1 ay sonra gel dedi..Zaten izinli ayın 7 sinde 1 ay olmuş olacak...İnşallah 2 kiloyu geçmiştir minnoş...

Benimkinin de o civardı kilosu, geçmişlerdir 2yi bu haftalarda çabuk büyüyorlarmış

dünde yanımda ki komşum diyo erken mi doğurcan yoksa kız diyo gerçekten baya aşağıda artık karnım kendi kıyafetlerim bile olmuyo göbeğim fırlıyo ben burdayyııımmm diyo

kendi kıyafetlerimi bırak bana kocamın kıyafetleri bile olmuyor artık

hay maşallahhhhhhhhhh kilosuna boyuna posuna kurban olurum ben o minnakın..
kız doping felan mı alıyorsun sen ya. 41 kere maşallah diyelim allah nazardan sakınsın .. çok sevindim cnmm.,

bende bugun goturecegım raporu ozel dıye sıkıntı yaratırlar mı bakalım haber verırım sızlere
egegozunaydın bıtmıs ısler ..
karakanhsdı bakalım bebek gelıyor
sağol cnm benim sen nasılsın evde keyif yap bence tadını çıkar

benimdeeeeeeee karnım bacaklarıma değiyior

gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr..
aksam dıs agrısından gece 4te uyudum 2 saat uykumdada kabuslar gordumm erken dogum yapıyordum felannn felakettii.
bgn de cerrahpasaya gıttım hatta rıza mazadazlının kapısnı caldım diş olayını sordum yaptırabılırsın cocugun butun organları olustu artık dedı....
vee benım bebıs 1800 grmmıs doktor kılosu ve boyu haftasıyla uyumlu cok ıyı dedıııııııııı

yoo öle agrı sızı hiç bişey hissetmedim ki :26: çilekcim birde düşün hastane hınca hınç kalabalık her dr 15-20 dk ayakta sıra bekliyon falan uff kabustu

Çaylı kek
3 su bardağı un
3 yumurta
1 buçuk su bar. şeker
1 su bar. çay
125 gr margarin
1 tatlı kaş. tarçın
1 paket kabartma tozu
ben bu keki çok seviyorum ilk aklıma gelen bu diye yazdım canım

channelciiiim gecmis olsun (( git disciye rahatla o zaman canim ay dis agrisida baska seye benzemezz

ama prensese masallaah

Geçen tetanoz aşımı olurken de hemşire bana dedi...Göbeğin düşmüş diye...
Ama aslında hala top gibi karnımın tepesinde duruyor gibi geliyor bana..

yook oyle bısey canım bos ver sen onları agırlastılar tabıkı 1 ayları kaldı assagı dogru kayıyolar nasılkı balona su koyarsan kayar asagı oyle ıste ..

En son 30+5 de gitmiştim..1770 gr.dı...
Doktorum iyi kilosu dedi...
1 ay sonra gel dedi..Zaten izinli ayın 7 sinde 1 ay olmuş olacak...İnşallah 2 kiloyu geçmiştir minnoş...

ay masallah kızımıza kesın gecmıstır canım gunde 20 gr cıvarı alıyolarmıs oyle dedı doktorum 2200 gıbı olmustur masallah masallah

kız o oldum olucam demesı sadece 25 -30 gunu bulur onlar alısmıs eskı kadın modellerıne her yer her taraftan cıkmıs hamılelere bız fıt hamılelrız ya ondan sadece karın ortada gorunuyoo :)))

Off, geçmiş olsun canım..O diş ağrısı tuttu mu beter tutuyor bilirim....
Oyyy, maşallah kuzuma yaa..Büyümüş kocaman olmuş annesi....Allah nazardan saklasın...

gözünaydın oyy teyzesinin kuzuusu kocaman olmuş. maşallahhhhhh
diş deme bana yaşlılar gibi ön dişlerimle yiyorum. iki çocukta da sişlerim dökülldü resmen dişlerime vurdu yaa.

evi toparlamaya gidiyorum ben
bugun yeni dogan bir bebege hayorli olsuna gidecegizz :)))
allahim cevrem sirf hamilelerle dolu cok guzel ya
allah onumuzdeki sayili gunleri kolaylikla gecirip bebeklerimizi kucaklamamizi nasip etsin insallah
cok sabirsizlaniyorum ya
herkesi opuyorum ,seviyorum, iyi dilekler sunuyorum byeeeee

maşşah tatlım gecmıs olsun bu arada

2 yumurta
2 bardak un
1 bardak seker
yarim bardak aycicek yagi
vanilya kabartma tozu
1 bardak sut

kalibin cok buyukse az kabarabilir

Çaylı kek
3 su bardağı un
3 yumurta
1 buçuk su bar. şeker
1 su bar. çay
125 gr margarin
1 tatlı kaş. tarçın
1 paket kabartma tozu
ben bu keki çok seviyorum ilk aklıma gelen bu diye yazdım canım

kızlar cok tesekkurler ben sımdı ortalama bı olcu ıle yapayım :))
ege evdeyım ama alıskanlıktan sabahın korunde gozumu actım..
bende kendımı kek borek vs verdım bakalım bıraz ev hanımı olayım:))
channel gecmıs olsun dıs agrısıda hıc cekılmezz

kız o oldum olucam demesı sadece 25 -30 gunu bulur onlar alısmıs eskı kadın modellerıne her yer her taraftan cıkmıs hamılelere bız fıt hamılelrız ya ondan sadece karın ortada gorunuyoo :)))

düğünlerimiz 1 gün arayla oldu onlar cumartesi bizim pazar günüydü ve aynı salonda oldu ve dip dibe komşuyuz anlaşmış olsak bu kadar denk gelmez
onlar daha yapmadı çocuk haziranda çalışmalara başlicaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…