2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun ikizim yaaa,
sen yaptır şu dişini hamileliğinin son günleri gelmesin burnundan

yoo öle agrı sızı hiç bişey hissetmedim ki :26: çilekcim birde düşün hastane hınca hınç kalabalık her dr 15-20 dk ayakta sıra bekliyon falan uff kabustu

tam kabusss
dönmüştür kız annesi, tam yerine yerleştiği için hafif geliyordur sana karnın
pozitif düşün pozitif olsunn :)

oooo allah kolaylıklar versın sımdı calısmaya basladılarsa daha bır seneye ancak cocuk dogar canım

evet canım kızım olucak inş
pazar günü benim kayınvalideler geliyo onlarla çıkıp bakarız canım merak ettim bak şimdik bilsem pazartesi bakardım önünden de geçmiştim valla haberim yoktu tüh

evet canım kızım olucak inş
pazar günü benim kayınvalideler geliyo onlarla çıkıp bakarız canım merak ettim bak şimdik bilsem pazartesi bakardım önünden de geçmiştim valla haberim yoktu tüh

valla 10 tl ye super modeller var ben bıtane pembe begedım ustunce lcd yazıyodu cok tatlıydı bızımkı oglan oldugu ıcın oyle suslu seyler pek alamıyoruz ama cok tatlıydı :81:

cahannel maşallah kızına.
diş ağrısı zor canım yaaa. yaptır biran önce. yazık çekme boşuna.

Yelkovan ohhh kendini kek böreğe ver bakalım.
biz sürünelim. çok kıskandım yaaaa. banane :84::84::84:

günaydn kızlar
herkes iimi bakalım
biz iyiyiz çok şükür
kızımın cicileri yıkandı bugün ütülenip yerleşecek
çok güzel duygularmış bunlar içim bi tuhaf oldu gözlerim hep dolu dolu geziyorum
hep onlara bakmak istiyorum

gözlerimi açamıyorumyaaaa uykum var başım çatlıyor..
bugun çıkarsam birdaha gelmem evde kadın da var. toparlamam lazım artık cinlerim twepeme çıkıyor dağınıklıktan.

gunaydın canımm dunde benbıtırdım o ıslerı hadı guzel gunlerde kullanır ınsallah

günaydın canım.
ayyyy eline sağlık.
ben de yıkasam biran önce ama hiç halim yok

Kızlar ben kaçıyorum, yine yoğunluk bastırdı
Görüşürüz öpüyorum herkesi

görüşürüz çilek

Kız hiçbişey yapmıyom yatıyomya hiç iç güç yok sekiz ay..... sende yatsan aynı olur çocuğun canı sıkılıyor içerde hiçbir atraksiyon yok habire yiyor :))))))canım işlerin bitmiş bir iki günden de toplarsın oh izinde sürekli yaycell modunda kızı büyütürsün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…