2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler
bugün herkes iyi sanırım tarifler filan çok güzell

kızlar biz bi isim daha bulduk siz ne diceksiniz aceba
Almila
sizce nsl??

kızlar yaa ben karar verdim gidebilirsem osmaniyeye gidicem gerekirse hilmiyi bırakacam brda hastaneyi görünce p.çtesi gene dank etti kendi egom için çocuguda kendiide rezil etmiyim hem belki ben gidince dershanedekiler izin veririler hilmi ye

Geçmiş olsun canım diş agrısı zor olur maaşallah bebişine

dun gıttım lohusa sekerı aldım sekerler gul suyu aldım lımondan nefret ederım cunku helede hastanede

sımdı cıkolatamı alalım lokummu bu elım ve vahım konuda fıkrınız nedı rrr

bizde iyiyiz suzi doğurdu biliyorsun mu???
bende bi yıkasam gözlerim dolmazda içim rahatlar.. ben atlattım o duygu modlarını:))

Kızlar ben kaçıyorum, yine yoğunluk bastırdı
Görüşürüz öpüyorum herkesi
görüşürük canımm bende çıkıcam birazdan

evet doyamadım tabi :)
bu cumartesi uymaz mı çalışıcakmısın?
aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın hele

yaycell süperde nerde yayılcam herşey bekliyor.

selam güzel anneler

Almila
sizce nsl??

aslında söylenişi zor bir isim. kimisi kaba söyler kimsi inceltme kullanır. pek onay vermedim desem kaba mı olurum

gunaydın canımm dunde benbıtırdım o ıslerı hadı guzel gunlerde kullanır ınsallah

günaydın canım.
ayyyy eline sağlık.
ben de yıkasam biran önce ama hiç halim yok

görüşürüz çilek

sağolun kızlar yaaa
annem varo yapıyor aslında ben sadece bakıyorum
hepsi sağlıkla kullansın cicilerini

selam güzel anneler

Almila
sizce nsl??

Almila Huseyin Nuhal Atsizin Bozkurtlarin ölümünde Geçen Ispara Alpin kizinin adidir Almila savasçi, tunç yürekli Türk kizi anlamina gelir...

super bulmusun bayıldım canım gayet guzel bı ısım anlamıda guzel

kahve iyi geldi bana
sen de iç birtane.
sabah çay içtim diye içmiyim dedim kahve ama şimdi yapacağım bi nescafe duramıyorum..

canım nasıl için rahat edecekse öyle yap izni ayarlayınca ayrıl sıkıldın sen biraz hava al istersen pek iyi değilsin

amanın ne zaman kız hiç haberim yok
allah analı balı büyütmek nasip etsin ne deyim
iyilermi peki bebek suzi felan
aaaa şoka girdim sanırım

sende yıkarsın yerleşirsin merak etme canım
biliyosun bu bebeği 8 yıldır bekliyorum ben duygusallığım ondan

minnik minik ayalara güzel güzel cıcıler masallah hepımızın bebıslerıne

ayyy evet yaaa minik minik

dun gıttım lohusa sekerı aldım sekerler gul suyu aldım lımondan nefret ederım cunku helede hastanede

sımdı cıkolatamı alalım lokummu bu elım ve vahım konuda fıkrınız nedı rrr

valla bende daha bilmiyorum bu konuyu eşimlede konuştuk ama aileler halleder heralde onuda bizmi düşünelim dedi bende doğru dedim ne diyim. herşeyi bizmi düşüncez onuda ya kayınvalidem yapıcak ya da benim annem gerçi ondan da şüpheliyim ama neyse bakalım görücez diğer kızından vakti kalırsa gelir heralde annem

galiba ama 29 mayısa kadr burdayım nasılsa tabi erken gelmez ise gidiyim yaa ben içim rahat etmesiyle alakalı değil hastane rezil pis kalabalık ufff öle işde...

MAŞALLAHH TOSUNUMUZABACIM NE YEDİN HELE ANLAT BİZE DE)))AYYY ŞAKA MAKA NE KADAR AZ KALDI YA...AYY BENİM DOKTORUMDA 25 MAYISTAN SONRA ALCAM DEDİ.AYYYY ÇOK HEYECANLI.İLK KUZEY Mİ GELCEK ŞİNCİK?????

ay sahi sen bilmiyorsun dün şok yaşadık nutkumuz tutuldu 22 nisanda evi süpürürken suyu gelmiş sonra gitmişlker acil sezeryana almışlar 32. haftada 1500 kg doğmuş küvezde şimdi 10-15 gün kalacak süt sağıp götürüyor..

sağlıkla gelsinler tabi senin ilk ve baya bekledin bende heyecanlıyımda o duyguları yaşadım ya çok değişik bi şey..

Sen halledersin öyle bir potansiyel görüyorum sende ben atom karınca gibi hem yaparsın hem yayılmaya fırsat bulursun :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…