gözlerimi açamıyorumyaaaa uykum var başım çatlıyor..
bugun çıkarsam birdaha gelmem evde kadın da var. toparlamam lazım artık cinlerim twepeme çıkıyor dağınıklıktan.
ayy baktım canım çok tatlılar yaaaa yirim ben bunlarıııı:90:
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr..
aksam dıs agrısından gece 4te uyudum 2 saat uykumdada kabuslar gordumm erken dogum yapıyordum felannn felakettii.
bgn de cerrahpasaya gıttım hatta rıza mazadazlının kapısnı caldım diş olayını sordum yaptırabılırsın cocugun butun organları olustu artık dedı....
vee benım bebıs 1800 grmmıs doktor kılosu ve boyu haftasıyla uyumlu cok ıyı dedıııııııııı
selam güzel anneler
bugün herkes iyi sanırım tarifler filan çok güzell
kızlar biz bi isim daha bulduk siz ne diceksiniz aceba
Almila
sizce nsl??
bizde iyiyiz suzi doğurdu biliyorsun mu???günaydn kızlar
herkes iimi bakalım
biz iyiyiz çok şükür
kızımın cicileri yıkandı bugün ütülenip yerleşecek
çok güzel duygularmış bunlar içim bi tuhaf oldu gözlerim hep dolu dolu geziyorum
hep onlara bakmak istiyorum
görüşürük canımm bende çıkıcam birazdanKızlar ben kaçıyorum, yine yoğunluk bastırdı
Görüşürüz öpüyorum herkesi
aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın heleevet doyamadım tabi :)
bu cumartesi uymaz mı çalışıcakmısın?
yaycell süperde nerde yayılcam herşey bekliyor.Kız hiçbişey yapmıyom yatıyomya hiç iç güç yok sekiz ay..... sende yatsan aynı olur çocuğun canı sıkılıyor içerde hiçbir atraksiyon yok habire yiyor :))))))canım işlerin bitmiş bir iki günden de toplarsın oh izinde sürekli yaycell modunda kızı büyütürsün artık
selam güzel anneler
Almila
sizce nsl??
gunaydın canımm dunde benbıtırdım o ıslerı hadı guzel gunlerde kullanır ınsallah
günaydın canım.
ayyyy eline sağlık.
ben de yıkasam biran önce ama hiç halim yok
görüşürüz çilek
ayy baktım canım çok tatlılar yaaaa yirim ben bunlarıııı:90:
selam güzel anneler
Almila
sizce nsl??
sabah çay içtim diye içmiyim dedim kahve ama şimdi yapacağım bi nescafe duramıyorum..kahve iyi geldi bana
sen de iç birtane.
kızlar yaa ben karar verdim gidebilirsem osmaniyeye gidicem gerekirse hilmiyi bırakacam brda hastaneyi görünce p.çtesi gene dank etti kendi egom için çocuguda kendiide rezil etmiyim hem belki ben gidince dershanedekiler izin veririler hilmi ye
amanın ne zaman kız hiç haberim yokbizde iyiyiz suzi doğurdu biliyorsun mu???
bende bi yıkasam gözlerim dolmazda içim rahatlar.. ben atlattım o duygu modlarını:))
görüşürük canımm bende çıkıcam birazdan
aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın hele
yaycell süperde nerde yayılcam herşey bekliyor.
aslında söylenişi zor bir isim. kimisi kaba söyler kimsi inceltme kullanır. pek onay vermedim desem kaba mı olurum
minnik minik ayalara güzel güzel cıcıler masallah hepımızın bebıslerıne
dun gıttım lohusa sekerı aldım sekerler gul suyu aldım lımondan nefret ederım cunku helede hastanede
sımdı cıkolatamı alalım lokummu bu elım ve vahım konuda fıkrınız nedı rrr
sabah çay içtim diye içmiyim dedim kahve ama şimdi yapacağım bi nescafe duramıyorum..
canım nasıl için rahat edecekse öyle yap izni ayarlayınca ayrıl sıkıldın sen biraz hava al istersen pek iyi değilsin
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
amanın ne zaman kız hiç haberim yok
allah analı balı büyütmek nasip etsin ne deyim
iyilermi peki bebek suzi felan
aaaa şoka girdim sanırım
sende yıkarsın yerleşirsin merak etme canım
biliyosun bu bebeği 8 yıldır bekliyorum ben duygusallığım ondan
bizde iyiyiz suzi doğurdu biliyorsun mu???
bende bi yıkasam gözlerim dolmazda içim rahatlar.. ben atlattım o duygu modlarını:))
görüşürük canımm bende çıkıcam birazdan
aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın hele
yaycell süperde nerde yayılcam herşey bekliyor.
aslında söylenişi zor bir isim. kimisi kaba söyler kimsi inceltme kullanır. pek onay vermedim desem kaba mı olurum
merve nabersin canım
şampuan krem yağ türü şeyleri aldınmı
almadıysan sılabellada sebamedlerde %50 indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?