2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

galiba ama 29 mayısa kadr burdayım nasılsa tabi erken gelmez ise gidiyim yaa ben içim rahat etmesiyle alakalı değil hastane rezil pis kalabalık ufff öle işde...
off ozaman şansa bırakma git bence. fatma bozma moralini bugun pskolojin iyi değil bide üstüne bunları düşününce iyice kötü oluyorsun ama. biz seni böyle istemiyoruz git biraz temmuz annelerine iyi olunca gel..

Sen halledersin öyle bir potansiyel görüyorum sende ben atom karınca gibi hem yaparsın hem yayılmaya fırsat bulursun :)))))))))
ver gazı ver gazı. ben gazla çalışıyorum ya... kız sanmam vücut ağır çekiyor yerim dar. bakalım yaparız bişekilde.

günaydın herkese. ne zamandır sabah giremiyorum, özledim ya sabah sohbetlerini
seni sordum az önce nerdesin sen.. yamanım nasıl suzi doğurdu neler oldu sen yoksun

MAŞALLAHH TOSUNUMUZABACIM NE YEDİN HELE ANLAT BİZE DE)))AYYY ŞAKA MAKA NE KADAR AZ KALDI YA...AYY BENİM DOKTORUMDA 25 MAYISTAN SONRA ALCAM DEDİ.AYYYY ÇOK HEYECANLI.İLK KUZEY Mİ GELCEK ŞİNCİK?????

Sağol canım evet çok az kaldı ilk suzininki geldi sağlıklı sıhhatlide evlerine dönmek nasip eder inşallah şuan ikinci benimki gözüküyor ama kısmet bakalım.Seninkide az kalmış insan çok heyecanlanıyor değilmi? tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak Allah cümlemize nasip etsin

günaydın fmg.ayy ben de çok kötüyüm 2 gündür.öksürükle başım belada.çocuk zıplıyo garibim arnımda.burnumda tıkalı.nasıl geçiricem ben bu öksürüğü bi fikri olan var mı????

galiba ama 29 mayısa kadr burdayım nasılsa tabi erken gelmez ise gidiyim yaa ben içim rahat etmesiyle alakalı değil hastane rezil pis kalabalık ufff öle işde...

için nerde rahat edecekse onu yap Fatma tabiki inşaallah eşinde izin alabilir çok güzelolur ama doğum da rahatlığında önemli onuda değerlendirip karar ver

bilmiorum ege yaaa dünden beri düşünüyorum gece falan gitsemmi kalsammı. kalsam hilmi de bende bebekde rezil oluyruz gibi me geliyo ufff

bak osmöaniyede hastane bu gidersem dogum yapacaım yer http://www.ibnisinahastanesi.com.tr/birimlerimiz.asp?id=kadindogum

burasıda burdaki devlet hastanesi http://www.phototurkey.net/data/media/82/5F7_hastane.jpg

NASIL YA KİM DOĞURMUŞŞ SUZİ Mİ???anam iyilermiymiş peki???

selam güzel anneler
bugün herkes iyi sanırım tarifler filan çok güzell

kızlar biz bi isim daha bulduk siz ne diceksiniz aceba
Almila
sizce nsl??

günaydın canım.
güzel isim ben beğendim. anlamını bilmiyorum ama hoşuma gitti.

aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın hele

siz toparlanın deme şimdi.
bu cumartesi ayarlayalım. sonra allah kerim zaten.
herkesin son günlerde işleri olur. yada gelecek halleri olmaz.

sabah çay içtim diye içmiyim dedim kahve ama şimdi yapacağım bi nescafe duramıyorum..

iç iç bişeycik olmaz. iyi geliyo.

aaaaaa gerçekten tam şok yani
allahım acl şifalar versin bebeciğe
bir an önce büyüsn annesine kavuşsun inşallah

il bebemiz geldi heee
ay şok oldum resmen
atlatmam baya sürecek sanırım

günaydın herkese. ne zamandır sabah giremiyorum, özledim ya sabah sohbetlerini

hoşgeldin, günaydın canım :)

günaydın. geçmiş olsun canım.
zencefil iyi geliyor öksürüğe.
allahtan ben de öksürük yok.

Son düzenleme:
için nerde rahat edecekse onu yap Fatma tabiki inşaallah eşinde izin alabilir çok güzelolur ama doğum da rahatlığında önemli onuda değerlendirip karar ver

bakalım karakan yaa kafam karışık insanın kendi evi gibi olmaz hiçbir zaman ama bebiş bari rahat etsin ilk bebek olunca ben bilemem nasıl bakacgımı bari o rahat eder yaa ufffffff

seni sordum az önce nerdesin sen.. yamanım nasıl suzi doğurdu neler oldu sen yoksun

dün akşam okudum, şok oldum. dün de yazdım bana hep hayal gibi geliyormuş meğer doğum, dün farkına vardım evimize bir minnak geleceğinin ve anne olacağımın. bütün gece de tembihledim benim sıpaya sen de yamanlık yapma adaşın gibi diye:)))

eşimde bel fıtığı çıktı ya raporlu geçen haftadan beri, geç kalkıyoruz o evde olunca. dün de paskalya bayramına gittim burda süryani çok ya hep merak ederdim, dün bir öğrencimin evine gittim merakımdan:))

aaaa inanamadım okuyunca ilk bebeğimiz geldi demek hayırlı olsun
inşallah çok kısa zamanda büyüsün toplasın kendini anneciğiyle kavuşsun

Geçmiş olsun eşine birce orsa suryaniler çok tabiki bende çok hasankeyfe gitmek istiyordum heryeri gezdimde tekoaraya gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…