fatma kesinlike git cnm baya modern bi hastane yani.bilmiorum ege yaaa dünden beri düşünüyorum gece falan gitsemmi kalsammı. kalsam hilmi de bende bebekde rezil oluyruz gibi me geliyo ufff
bak osmöaniyede hastane bu gidersem dogum yapacaım yer http://www.ibnisinahastanesi.com.tr/birimlerimiz.asp?id=kadindogum
burasıda burdaki devlet hastanesi http://www.phototurkey.net/data/media/82/5F7_hastane.jpg
canım inan bu cumartesi olmaz eşime takım elbise alıcaz benim eksiklerim var almam laızm dün konuştuk olmaz imkansız yani başka zaman yada siz ayarlayın gerçekten beni azad edingünaydın canım.
güzel isim ben beğendim. anlamını bilmiyorum ama hoşuma gitti.
siz toparlanın deme şimdi.
bu cumartesi ayarlayalım. sonra allah kerim zaten.
herkesin son günlerde işleri olur. yada gelecek halleri olmaz.
iç iç bişeycik olmaz. iyi geliyo.
bende merak ederim neler yaptıklarını . ne güzel farklı kültürden birilrerini görmekdün akşam okudum, şok oldum. dün de yazdım bana hep hayal gibi geliyormuş meğer doğum, dün farkına vardım evimize bir minnak geleceğinin ve anne olacağımın. bütün gece de tembihledim benim sıpaya sen de yamanlık yapma adaşın gibi diye:)))
eşimde bel fıtığı çıktı ya raporlu geçen haftadan beri, geç kalkıyoruz o evde olunca. dün de paskalya bayramına gittimburda süryani çok ya hep merak ederdim, dün bir öğrencimin evine gittim merakımdan:))
güle güle kullansın minnakselam kızlar herkes iyiimi ..biz iyiyiz çok şükür bugün odayı getiriyolarçok merak ediyorum nasıl oldu
fatma kesinlike git cnm baya modern bi hastane yani.
canım inan bu cumartesi olmaz eşime takım elbise alıcaz benim eksiklerim var almam laızm dün konuştuk olmaz imkansız yani başka zaman yada siz ayarlayın gerçekten beni azad edin
bende merak ederim neler yaptıklarını . ne güzel farklı kültürden birilrerini görmek
güle güle kullansın minnak
fatma kesinlike git cnm baya modern bi hastane yani.
canım inan bu cumartesi olmaz eşime takım elbise alıcaz benim eksiklerim var almam laızm dün konuştuk olmaz imkansız yani başka zaman yada siz ayarlayın gerçekten beni azad edin
bende merak ederim neler yaptıklarını . ne güzel farklı kültürden birilrerini görmek
güle güle kullansın minnak
kek attım fırına bakalım nasıl bısey olacak:))
bulusma guzel olur daha fazlamız dogurmadan:))
saol canım anlamı : ilteriş kağanın ordusunun binbaşısı pars ’ın karısıdır ayrıca kaynaklarda oğuz boyunun gelmiş geçmiş en gzel kızı olduğu söylenirhoşgeldin canım almila güzel isim anlamı ne acep?
yok hayatım ne demek bende eşime öle söledim ne senin annen ne benim annem bunu söyleyemez dedim. anlamından ötürü bu ismi çok istedi söyleyemezlerse almi desinler dio :)bizde iyiyiz suzi doğurdu biliyorsun mu???
bende bi yıkasam gözlerim dolmazda içim rahatlar.. ben atlattım o duygu modlarını:))
görüşürük canımm bende çıkıcam birazdan
aslında her hafta doluyum ama uydurabilirsek olur. ben bu hafta asla kıprıdayamam . işlerim var. haftaya düğün sonrada bilemem aslında biraz zor aama ayalamaya çalışırım siz bi toparlanın hele
yaycell süperde nerde yayılcam herşey bekliyor.
aslında söylenişi zor bir isim. kimisi kaba söyler kimsi inceltme kullanır. pek onay vermedim desem kaba mı olurum
aynen şekerim anlamını çok beğendik bizdeAlmila Huseyin Nuhal Atsizin Bozkurtlarin ölümünde Geçen Ispara Alpin kizinin adidir Almila savasçi, tunç yürekli Türk kizi anlamina gelir...
super bulmusun bayıldım canım gayet guzel bı ısım anlamıda guzel
günaydın canım.
güzel isim ben beğendim. anlamını bilmiyorum ama hoşuma gitti.
siz toparlanın deme şimdi.
bu cumartesi ayarlayalım. sonra allah kerim zaten.
herkesin son günlerde işleri olur. yada gelecek halleri olmaz.
iç iç bişeycik olmaz. iyi geliyo.
slm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
renkli renkli yumurtalar getirdim eve:)) yalnız nedense şu anda canım hiç yumurta yemek istemiyor, burnuma kötü koktu herhalde, soğudum birden yumurtadan(
birce eşine geçmiş olsun
çok sağol canım...
günaydın fmg.ayy ben de çok kötüyüm 2 gündür.öksürükle başım belada.çocuk zıplıyo garibim arnımda.burnumda tıkalı.nasıl geçiricem ben bu öksürüğü bi fikri olan var mı????
günaydın fıstıklar
canım maşallah oğluşuna yaaa, artık doğum kilosuna ulaşmış:)) 2 haftacık mı kaldı şimdi ayy ne heyecanlı yaaben de gelcem kız HRS ye zaten davuldan zurnadan anlarım dimi bu arada ben de HRSye karar verdim karakan. tek bir hemşire tahsis ediyorlarmış, ayrıca Allah gerektirmesin yoğun bakım ünitesi gerekirse ekstra ücret almıyorlarmış.
tarih ayarlamak zor olacak galiba.
olmazzzzz azad etmem seni.mutlaka uygun bir tarih buluruz.
sen söyle ne zaman uygunsun.
günaydın fıstıklar
canım maşallah oğluşuna yaaa, artık doğum kilosuna ulaşmış:)) 2 haftacık mı kaldı şimdi ayy ne heyecanlı yaaben de gelcem kız HRS ye zaten davuldan zurnadan anlarım dimi bu arada ben de HRSye karar verdim karakan. tek bir hemşire tahsis ediyorlarmış, ayrıca Allah gerektirmesin yoğun bakım ünitesi gerekirse ekstra ücret almıyorlarmış.
fatma oraya çileğe rahmin büyüdümü diyen müdürüde ekleyelim bence:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?