2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karakan senin oğluş 40 haftaya kadar kalsa 5-6 kilo olur kesin:)) maşallah tosuncuğa 2. bebeğimiz de Kuzey olacak herhalde, çok heyecanlanıyorum ya...

evet canım zamanını beklesek 5 kilo olur dedi doktorda ama zaten bekleyemiyecez kireçlenme ve tansiyondan sebep yoksa kuzeyin rahatı yerinde ekmek elden su gölden yaşıyor :)))))

slm kızlarr ben geldim dün gece acildeydim serum yedim çok kötüydü dizanteri ve sistit olmuşum alt taraf harap olmuş şimdide doktorumdan geliyorum ishali durdurmamız lazımmış olmazsa erken doğum yaparmışım korktum ya 4 hafta sabretsin kuzum 2870 gr olmuşuz suyumuz iyi çok şükür hayatım boyunca dizanteri görmedim hamilelikte beni yakaladı ya neyse genede iyi sayılırım benden böyle bu gidişle doğum haberlerimz artacak galiba

ben gelırım bırazdan kızlar esım hasta yaaa grıp olmus ona bakım cagrıp duryoo nazlandı yınee bızde kapmasaydık kızcemle :2:

evet canım zamanını beklesek 5 kilo olur dedi doktorda ama zaten bekleyemiyecez kireçlenme ve tansiyondan sebep yoksa kuzeyin rahatı yerinde ekmek elden su gölden yaşıyor :)))))

maşallah bin kere ama iyi olmuş zaten erken alınacakmış bebiş kilolu olması iyi bence aman rahat olsunlarda biz sıkıntılarını çekeriz demi annesi

gecmıs olsun canım..

çok geçmiş olsun canım. bebeğinin de gelişimi çok iyi maşallah...

canım geçmiş olsun maaşallah bebeğinde büyümüş bekler tabiki bebek beklemese bile sıkıntı olmaz bak beni 36,5 da alacak doktor ...sen biran önce iyileşmene bak yapmazsın merak etme

ayyyy deme öyle bişeycik olmaz tedavini olduktan sonra.
çok geçmiş olsun bebişine de maşallah.

benim kuzum ne kadar oldu acaba :26:

canım geçmiş olsun nasıl dizanteri oldun yaa suyu nerden içiyorsun sen

tarih ayarlamak zor olacak galiba.

Olmazzzzz azad etmem seni. Mutlaka uygun bir tarih buluruz.
Sen söyle ne zaman uygunsun.

canım söz vermiyim ben bu haftadan sonra 3 haftasonun kalıyor ya bi işleri düzene oturtayım ona göre bakarız benim için erteleme yada buluşamama gibi bişey yapmayın ayarlayın bana haber verin müsaitsem koşarak gelirim:))

şimdi çıksam ben işleri toparlasam 1,5 da dr gideceğim. öptüm sizi kocaman

sağol canım aman sizde dikkat edin ben musluk suyu içtim hep sadece suyla bulaşıyomuş bu meret

Allah sizlerden uzak etsin cnm sağolun evt maşallah iyi gidiyo gibi bakalım 3 ü devirmesini istiyorum aslında

geçmiş olsun canım
aman dikkat et,
bebekte iyi maşaallaah
doktor farkedince bişey olmaz tedavisini yapar zaten 3 ü devirirsin inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…