canım geçmiş olsun maaşallah bebeğinde büyümüş bekler tabiki bebek beklemese bile sıkıntı olmaz bak beni 36,5 da alacak doktor ...sen biran önce iyileşmene bak yapmazsın merak etme
canım söz vermiyim ben bu haftadan sonra 3 haftasonun kalıyor ya bi işleri düzene oturtayım ona göre bakarız benim için erteleme yada buluşamama gibi bişey yapmayın ayarlayın bana haber verin müsaitsem koşarak gelirim:))
şimdi çıksam ben işleri toparlasam 1,5 da dr gideceğim. öptüm sizi kocaman
gunaydın kızlarrrr nasılsınız
slm kızlarr ben geldim dün gece acildeydim serum yedim çok kötüydü dizanteri ve sistit olmuşum alt taraf harap olmuş şimdide doktorumdan geliyorum ishali durdurmamız lazımmış olmazsa erken doğum yaparmışım korktum ya 4 hafta sabretsin kuzum 2870 gr olmuşuzsuyumuz iyi çok şükür hayatım boyunca dizanteri görmedim hamilelikte beni yakaladı ya neyse genede iyi sayılırım benden böyle bu gidişle doğum haberlerimz artacak galiba
ayy suzii geldi sandım resimler aynı oluncagünaydııınnnn
gunaydın kızlarrrr nasılsınız
ayy suzii geldi sandım resimler aynı olunca:d:d:d günaydııınnnn
canım söz vermiyim ben bu haftadan sonra 3 haftasonun kalıyor ya bi işleri düzene oturtayım ona göre bakarız benim için erteleme yada buluşamama gibi bişey yapmayın ayarlayın bana haber verin müsaitsem koşarak gelirim:))
naber
keyfim yok sataşamadım sana bu sabah
sen de hiç ilgilenmedin benle.
trip yapıcam bana ne
naber
keyfim yok sataşamadım sana bu sabah
sen de hiç ilgilenmedin benle.
trip yapıcam bana ne
çok geçmiş olsun canım, hamilelikte insan her türlü mikroba açık oluyo malesef, neyse bir an önce atlatırsın inş. kız maşallah bebişe ne kadar büyütmüşsünslm kızlarr ben geldim dün gece acildeydim serum yedim çok kötüydü dizanteri ve sistit olmuşum alt taraf harap olmuş şimdide doktorumdan geliyorum ishali durdurmamız lazımmış olmazsa erken doğum yaparmışım korktum ya 4 hafta sabretsin kuzum 2870 gr olmuşuzsuyumuz iyi çok şükür hayatım boyunca dizanteri görmedim hamilelikte beni yakaladı ya neyse genede iyi sayılırım benden böyle bu gidişle doğum haberlerimz artacak galiba
güzel haberlerle gel inş.canım söz vermiyim ben bu haftadan sonra 3 haftasonun kalıyor ya bi işleri düzene oturtayım ona göre bakarız benim için erteleme yada buluşamama gibi bişey yapmayın ayarlayın bana haber verin müsaitsem koşarak gelirim:))
inş cnm bişey olmaz ya dikkat edicez artık bakalım
ayy suzii geldi sandım resimler aynı oluncagünaydııınnnn
günaydın canım iyiyiz
gobiş büyütüyoruz
sen nasılsın
tamam canım konuşuruz.
hadi kolay gelsin.
günaydın.
valla ben de suzi sandım biran için
Günaydınnnnnnn hoşgeldinnnnn
çok geçmiş olsun canım, hamilelikte insan her türlü mikroba açık oluyo malesef, neyse bir an önce atlatırsın inş. kız maşallah bebişe ne kadar büyütmüşsün
güzel haberlerle gel inş.
benimde pek keyfim yok yazdıklarımı okumadın mı kızzzz yap tribini yerim senin tontişim benim
fmg senin enfeksiyon nsl oldu
bol su iç demişti dimi
sonra bişey dedimi gittinmi hiç
saolun kızlar
bu suzi kim yawsss
benim göbişşş kocaman oldu daha buyurmu bilmem nası nefes alacam bilmiyorum walla
bu suzi kim yawsss
sağol canım ya ama hesapladım haftada 200 gr alsa anca 3600 falan doğar ki erken doğma riskide var bence normal seyrinde kilomuz
okuyamadım geçmişi neyin var. hayırdır?
yok yaa ilaç vermedi zaten. bol su içiyorum. idare ediyorum.
akıntım oluyo sürekli aldırmıyorum.
aaaa topiğimizin ilk annesi.
cuma günü doğum yaptı.
benden bir hafta geride olmasına rağmen ayın 22 siydi sanırım bebşi oldu da
ondan heycanlandık
haber alacz diye
okuyamadım geçmişi neyin var. hayırdır?
yok yaa ilaç vermedi zaten. bol su içiyorum. idare ediyorum.
akıntım oluyo sürekli aldırmıyorum.
aaaa topiğimizin ilk annesi.
cuma günü doğum yaptı.
31+5 te 1560 gr doğdu yaman bebeğimiz :)ayyy darısı bize zaman azaldıkça sabırda azalıyo bende gun sayıyorum artık
kaç haftalık doğurdu erken doğurmuş ozaman bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?