2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bencede şımarılık yapmasınlar git cnm bakalım bebişin nasıl sen kilo almasanda bebek almıştır muhakkak demekki yakıyo vücudun neyse cnm ben çıkıyorum uyurum biraz

karakan senin oğluş 40 haftaya kadar kalsa 5-6 kilo olur kesin:)) maşallah tosuncuğa 2. bebeğimiz de Kuzey olacak herhalde, çok heyecanlanıyorum ya...

buırceeee sen gecen hafta doktora gıtmıstın dımı ne kadardı bebısss?

o zaman ızne ayrıldıgınızda haftaıcı emınonu yapsak:)))

yapalım yapalımmm bak benım burda hemmm :))::):)

bencede şımarılık yapmasınlar git cnm bakalım bebişin nasıl sen kilo almasanda bebek almıştır muhakkak demekki yakıyo vücudun neyse cnm ben çıkıyorum uyurum biraz

akşama kadar da evde oturuyorum halbuki:26:
neyse canım hadi uyu sen biraz...görşrüz sonra

ayyy darısı bize zaman azaldıkça sabırda azalıyo bende gun sayıyorum artık

amin canım bizimkiler vaktini bekler inşallah.

banada öle ilaç verecek bi durumun yok dedi
her akıntı efeksiyon diil demekki

evet az çıkınca bakteri sayısı vermiyorlarmış.
benim 10.000 falan çıkmıştı.
yani enfeksiyon var ama dikkate alınacak ölçüde değil demek ki.

yaaa bırceeeeeee mınık demeeeeee benım kızımda oyleee:)):)
ama 2 doktorada sordummm kılosu cok normal deı:):):):):)

burdakileri görünce çok küçük geliyor, bir ara kafaya takmıştım da doktorum kızdı, gayet normal kilosu diye. bu hızla giderse 3450 doğar dedi. 3 kilo olsa yeter zaten. 32-36 arası en hızlı kilo aldıkları dönemmiş. kontroller 2 haftaya düştü benim, bakalım haftaya kaç çıkacak.

kızlar benim kızımın kilosu 29 haftalıkken 1 600 gr dı normal değilmi şmdi kaç kilo olmuşutkı 2 kilo oldumu aceb:26:

kızlar benim kızımın kilosu 29 haftalıkken 1 600 gr dı normal değilmi şmdi kaç kilo olmuşutkı 2 kilo o ldumu aceb:26:

benimki 29+3 haftalıkken 1700 dü
32+6 iken 2070 olmuştu
ama değişiyo tatlım makineler nasılsa
bir hafta içinde oğlum zayıflamış gibide göründü
raahat durmuyo gerçi oda mümkün

walla benim eksikleri hep annem aldı oda taa mayıs sonuna gelecek rabbim esirgesin kızım erken gelse hiç bişeyimiz yokk:18::18:

valla benimde öyle
ama annem 1saat uzaklıkta heralde yetiştirir
annem yanıma gel doğum yap diyo
eşim ben yanında olmak istiyorum gitme diyo
bende annemin yanında daha rahat ederim diyorum
oğlumun arada gelme krizi tutuyo
durumlar karışık:26:

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

benimki 29+3 haftalıkken 1700 dü
32+6 iken 2070 olmuştu
ama değişiyo tatlım makineler nasılsa
bir hafta içinde oğlum zayıflamış gibide göründü
raahat durmuyo gerçi oda mümkün

ben bir ayda 1. 5 kilo almışım bide ben saframdaki taştan dolayı herşeyi yiyemiyorum mesela sut yoğurt vitamin hapı yumurta sadece yedğim haşlama sebze yağsız salçasız çok ağladım bebeğimi besleyemiyorum diye hatta hala ağlıyorum ama çok zor durumdayım yediğim de geri çıkartıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum bir ara psikolojım bozuldu doktorumm pasiflora verdi uykum duzene girsin diye kullanmıyorum ama bunalrı yazarken ağlıyorum canımın istediği hiçbişeyi yiyemiyorumcanım cok portakal suyu cekiyo kana kana içmek istiyorum içsem mahvediyo cunku ülserde var midemde ama çok şükür bebeğimn kilosu iyi gibi bilkide benimkide 2 kilo olmuştur doktor dayanamazsan erken alırız demişti hazıran başı gıbı dayanmaya calışcam ama safra cok kötu yapıyor ayy neyse ağlamıycam yine kötü oldum yeni yeni düzeltiyorum psikolojimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…