2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bi arkadaşımında öleydi
doğumda kesmişler ama nasıl bilmiyorum
sıkma canını sorun olmaz bence:44:

canım sıkma kendini bu kadar
bebişi düşün artıkk ne kadar ne yiyebilirsen
bende evde otura otura patlayacam
ama ne yapayım bebekim için
dayanabildiğimiz kadar artık
amaaaaaaaaannnnnnn ebru şallı bile doğurdu bizmi yapamayacaz
hele şu esra erol programda tepinip duruyo sivri topuklarla
dua edelim canım birbirimize
nedendir bilmeme çevremde sorunsuz bir hamilelik yok azda olsa bişey var
çürüdü yeni nesil

kızlarrr bişey sorcam hamilelikte vicks göğse yada ayak tabanına sürülür mü yada koklanırmı buharııı??????bu konuda fikri olan????

kızlarrr bişey sorcam hamilelikte vicks göğse yada ayak tabanına sürülür mü yada koklanırmı buharııı??????bu konuda fikri olan????

cnm ben kullandıgım ıcın soyledım gogse felan yada buhu degıl ayak tabanına sur eger öksuruk ıcınse cok ıyı gelıyor ben 2.5 aylık hamıleyken yaptım dr uma da danıstım yaptımm ok..

yok arıtk sıkmıyorum ama hormonlarda izin vermiyo sankii devamlı ağlamak gelio içimden

bende evdeyim hep net olmasa naparı bilemiyorum o esraya sinir oluyorum saten o topuklularla gıcıkkkk

bide bişe diycem benim kan seviyom sınırın az altında en düşük olması gereken seviye 10 ken benimki 9 cıktı 2 doktor da kan hapı vermedi ama genel cerrah bu kan seviyesiyle sezeryanda kan takviyesi yapılır demişti anlamadım ben bişee gece çok üşüyorum napcamı şaşırdım eşime diyorum doktordan iyimi bilcen diyo

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum kızımın beşik takımı geliyo kurulacak bugun sonra görüşürüzzzzz

bu dr lar yüzünden evde doğuracam
benimde bu zamana kadar hep 13 ün üstündeydi
bişey vermediler doğal olarak
dün başka bi dr a gittim 13.6 hemoglobine kan ilacı başladı almadım
millet 10 la doğuruyo
bence başlamalısın dediğin gibi 10 un altında sezeryana bile almıyolar diye duymuştum

kızlar kan ilacı asla ihmal edilmemeli bence. benim normal kan seviyem 14,4 ken 11,4 e düştü kan hapı kullandığım halde. hapı değiştirdim, gyno ferrro alıyorum şuan, umarım faydası olmuştur.

kızlar kan ilacı asla ihmal edilmemeli bence. benim normal kan seviyem 14,4 ken 11,4 e düştü kan hapı kullandığım halde. hapı değiştirdim, gyno ferrro alıyorum şuan, umarım faydası olmuştur.

gerçekten önemli ama çok şükür benim hiç düşmüyo
elevit yetiyo sanırım
14 küsürle hamiş oldum
13 ün altına da hiç düşmedim
vallaha midemi mahvediyo kan ilaçları
hastanede yatarken içiyodum
çokta fark etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…