ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom
ne yedin bacım
ekşimede varsa bebeğin saçları çıkıyo derler
bendede bulantı azda olsa var
bastırayım diye yemekten şiştim
daha tartılmayacam
ben bir ayda 1. 5 kilo almışım bide ben saframdaki taştan dolayı herşeyi yiyemiyorum mesela sut yoğurt vitamin hapı yumurta sadece yedğim haşlama sebze yağsız salçasız çok ağladım bebeğimi besleyemiyorum diye hatta hala ağlıyorum ama çok zor durumdayım yediğim de geri çıkartıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum bir ara psikolojım bozuldu doktorumm pasiflora verdi uykum duzene girsin diye kullanmıyorum ama bunalrı yazarken ağlıyorum canımın istediği hiçbişeyi yiyemiyorumcanım cok portakal suyu cekiyo kana kana içmek istiyorum içsem mahvediyo cunku ülserde var midemde ama çok şükür bebeğimn kilosu iyi gibi bilkide benimkide 2 kilo olmuştur doktor dayanamazsan erken alırız demişti hazıran başı gıbı dayanmaya calışcam ama safra cok kötu yapıyor ayy neyse ağlamıycam yine kötü oldum yeni yeni düzeltiyorum psikolojimi
benim bi arkadaşımında öleydi
doğumda kesmişler ama nasıl bilmiyorum
sıkma canını sorun olmaz bence:44:
teşekkür ederim canım,en az 10 topiğe yazdım,ilk cevap veren sen oldun,tebrik ederim
bizim topik başka topiklere benzemez tatlımmm
kızlarrr bişey sorcam hamilelikte vicks göğse yada ayak tabanına sürülür mü yada koklanırmı buharııı??????bu konuda fikri olan????
tekrar teşekkürler canım:79::79::79:
canım sıkma kendini bu kadar
bebişi düşün artıkk ne kadar ne yiyebilirsen
bende evde otura otura patlayacam
ama ne yapayım bebekim için
dayanabildiğimiz kadar artık
amaaaaaaaaannnnnnn ebru şallı bile doğurdu bizmi yapamayacaz
hele şu esra erol programda tepinip duruyo sivri topuklarla
dua edelim canım birbirimize
nedendir bilmeme çevremde sorunsuz bir hamilelik yok azda olsa bişey var
çürüdü yeni nesil
rica ederim umarım faydam olmuştur
yok arıtk sıkmıyorum ama hormonlarda izin vermiyo sankii devamlı ağlamak gelio içimden
bende evdeyim hep net olmasa naparı bilemiyorum o esraya sinir oluyorum saten o topuklularla gıcıkkkk
bide bişe diycem benim kan seviyom sınırın az altında en düşük olması gereken seviye 10 ken benimki 9 cıktı 2 doktor da kan hapı vermedi ama genel cerrah bu kan seviyesiyle sezeryanda kan takviyesi yapılır demişti anlamadım ben bişee gece çok üşüyorum napcamı şaşırdım eşime diyorum doktordan iyimi bilcen diyo
evt kimse konuşmuyor..havalar ne güzel oldu ya
kızlar kan ilacı asla ihmal edilmemeli bence. benim normal kan seviyem 14,4 ken 11,4 e düştü kan hapı kullandığım halde. hapı değiştirdim, gyno ferrro alıyorum şuan, umarım faydası olmuştur.
biz geldik...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?