offf o elevitide ben içemiyorum çok pis kokuyo bana yaaagerçekten önemli ama çok şükür benim hiç düşmüyo
elevit yetiyo sanırım
14 küsürle hamiş oldum
13 ün altına da hiç düşmedim
vallaha midemi mahvediyo kan ilaçları
hastanede yatarken içiyodum
çokta fark etmedi.
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
evet bugün burada bile harika bir hava var ama ben malum yasaklı evdeyim
oooofffffffffffffffffffffffffffffff
firar edecem
hap içme özürlü oldupum için bende içimoudma düşmüş kanım baya mecbur içecem heralde .nefret ediyorum hap içmekten yutana kadar cnaım çıkıyor sanki
hoşgeldin fatma
düşüşe geçince mecbur bende içerim
tabi o zaman doğurmazsam
bende işteiym farkeden bişey olmuyor cnm.pencreden bakıyorum açan güllere havaya
ay az kaldı bebişlerimiz olsada artık kucağımıza alsak bahçeye çıksakk:2:
hoşgeldinizzzzzbiz geldik...........
benim bünyem biraz zayıftır, ondan kan sayımım dşüyo olabilir. şuan bi de hapı aç karnına alıyorum tam etki etsin diye. midemde yanardağlar patlıyo sonra dagerçekten önemli ama çok şükür benim hiç düşmüyo
elevit yetiyo sanırım
14 küsürle hamiş oldum
13 ün altına da hiç düşmedim
vallaha midemi mahvediyo kan ilaçları
hastanede yatarken içiyodum
çokta fark etmedi.
güzelmiş ismi.ben hala karar veremedim isme.bende severken diyorum senin ellerini yerim ben ayaklarını yerim diyorum çocuk korkacak doğunca ellerini ayaklarını saklayacak yiyecekler diyezorunlu evdeyim ya dışarı istiyo canım
çalışırkende evde olup uzanmak istiyodum
ayyyyyyy aşerdim desem kandırırmıyım kocişi
neyse herşey oğlum için
bu arada ismi galiba MELİH TAHA olacak...
yerim onu ben....
zaten güzel olan herşeyi yiyoruz maşşaaallaahhhh
yarencim hap içemiyosan tüpte olanlardan iç, ben de içemiyordum çok bulantı yapıyordu kan ilacı, sonra tüpte olan bi ilaç verdi doktor, ferplex'ti sanırım. ondan bir kutu kullanarak alıştım, şimdi hap kullanıyorum ama yutamasaydım ferplex'e devam ederdim. kan ilacı doğum için çok önemli, bi de şu an birinden kaçarken yarın iki doz alman gerekiyor diyebilir doktor.hap içme özürlü oldupum için bende içimoudma düşmüş kanım baya mecbur içecem heralde .nefret ediyorum hap içmekten yutana kadar cnaım çıkıyor sanki
merhaba kızlar
yarencim hap içemiyosan tüpte olanlardan iç, ben de içemiyordum çok bulantı yapıyordu kan ilacı, sonra tüpte olan bi ilaç verdi doktor, ferplex'ti sanırım. ondan bir kutu kullanarak alıştım, şimdi hap kullanıyorum ama yutamasaydım ferplex'e devam ederdim. kan ilacı doğum için çok önemli, bi de şu an birinden kaçarken yarın iki doz alman gerekiyor diyebilir doktor.
hoşgeldinizzzzz
benim bünyem biraz zayıftır, ondan kan sayımım dşüyo olabilir. şuan bi de hapı aç karnına alıyorum tam etki etsin diye. midemde yanardağlar patlıyo sonra da
hep sağda hareket ederdi benim kız dana dönmemişti tabi bide.bugün hep solda döndümü acaba ya.cuma rapor almaya giitğimde bakalım bakalım minik kız ne yapıyor
merhaba kızlar
yarencim hap içemiyosan tüpte olanlardan iç, ben de içemiyordum çok bulantı yapıyordu kan ilacı, sonra tüpte olan bi ilaç verdi doktor, ferplex'ti sanırım. ondan bir kutu kullanarak alıştım, şimdi hap kullanıyorum ama yutamasaydım ferplex'e devam ederdim. kan ilacı doğum için çok önemli, bi de şu an birinden kaçarken yarın iki doz alman gerekiyor diyebilir doktor.
benimkide dönmemişti daha p.tesi günü
haklısın cnm yarındna itibaren balşıcam mutlaka..hapı ağzıma alıyorum ardından biraz ekme ekmeği yutarken o da gidiyor.becermiyorum ya tek suyla yutmayı.tam bi rezillk yani.geçen suyla baya uğraştım aktım yuttum şok oldum sonraki gün tekrar aynı deneem bu sefer hapın tadı ağzıma geliyor miem bulanıyor bundan aslında.
adam gibi içebilsemm
haklısın cnm yarındna itibaren balşıcam mutlaka..hapı ağzıma alıyorum ardından biraz ekme ekmeği yutarken o da gidiyor.becermiyorum ya tek suyla yutmayı.tam bi rezillk yani.geçen suyla baya uğraştım aktım yuttum şok oldum sonraki gün tekrar aynı deneem bu sefer hapın tadı ağzıma geliyor miem bulanıyor bundan aslında.
adam gibi içebilsemm
bana diyo bittimi hapların yok diyorum içmiyosun demek diyor doktor eşimde hemen cvp veriyor zaten içmiyr diye..1 taneyi içmiyordum ben geçen hafta artık ne kadar düştüyse 2 tane iç günde diyor..
benimkide dönmemişti daha p.tesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?