merhaba
en son kan değerin neydi sarecoeur
bende içmiyom ya ondan sordummm
aaa ben bgn gyno yazdırcaktım doktora unuttum yaaaaaaaa offffffff
yaaa fatma donup donmedını nasıl anlıyorsunuzzzz? benım kızdaa hep yukarda ve sag tarafımda hareket edıyor dondu demıstı 1 ay once ama
selam cnm hoşgeldin...merhaba kızlar
süt ve süt ürünler, çay kahve... vs bi sürü şey var etkisini azaltan (prospektüse bakmıştım). o yüzden yemeklerden yarım saat önce almaya çalışıyorum. geçen gün kan hapım bitmişti. dr kontrolüme daha da vardı( dr um 100 km mesafede). sağlık ocağına gittim bende. ordaki hemşire bilgisayardan istediğim ilaçları giriş yaptırdı. istersen kullandığın ilaçları 5 er tane yazabiliyoruz dedibenim de mideme dokunuyor yaama ben tam aç almıyorum canım ara öğünde alıyorum, önemli olan süt ürünüyle birlikte almamak zaten, ara öğünde de süt ürünün tüketmiyorum...
aaa ben bgn gyno yazdırcaktım doktora unuttum yaaaaaaaa offffffff
yaaa fatma donup donmedını nasıl anlıyorsunuzzzz? benım kızdaa hep yukarda ve sag tarafımda hareket edıyor dondu demıstı 1 ay once ama
ben anlamyorum dönüp dönemdğini cnm geçen hafta doktor demişti dönmemiş başı sağ tarafta diye.bugünde hep solda bilmiyorm ayaklarımı başımı o tarafta
canım aslında ben ultrasonda doktor söyleyince öğrenmiştim döndüğünü (29. haftamda). ama şunu söyleyebilirim, hareketlerini en yoğun hissttiğim yerde genelde ayakları/bacakları oluyor. önceden alt tarafta hissederdim, döndükten sonra kaburgamın altında hissetmeye başladım. bi de dönmeden önce çok sırt ağrısı oluyordu bende, ters duran bebeği taşıması daha zormuş, kafası alttaysa taşımak daha rahatmış.
canım hissedersin böle yuvarlakca geliniyo eline ben öle anlıyorum
selam cnm hoşgeldin...
süt ve süt ürünler, çay kahve... vs bi sürü şey var etkisini azaltan (prospektüse bakmıştım). o yüzden yemeklerden yarım saat önce almaya çalışıyorum. geçen gün kan hapım bitmişti. dr kontrolüme daha da vardı( dr um 100 km mesafede). sağlık ocağına gittim bende. ordaki hemşire bilgisayardan istediğim ilaçları giriş yaptırdı. istersen kullandığın ilaçları 5 er tane yazabiliyoruz dedi2 kutu kan hapı, 3 şişe gaviscon yazdırdım. dr imzalattı verdi elime, iyiymiş tek tek olmaması dedim
o zaman sola geçti.akşam atınca çok tuhaf oluyor ya.bi baktım tam ortada göbeğimin orda toplanmış yanlar bomboş
bende anlamıyorum ama bnmde dee daaa 27lerde belkıde bası asagıda demıstı ınsallah bıda donmemıstır...bende kaburgamın altında ve sag tarafımda hıssedıyorum hareketlerını heralde sag tarafımda olanlar ellerı kaburgada olanlar bacakları yavrumun:))::):):)
allaha sukur su ana kadar ole agrım sızım olmadı ama yavas yavass agırlasmaya baslıcam heralde
oturduğum zaman mideme yakın yerde hareket ediyo genelde. bi de sağ kaburga kemiğime hep biyerini dayıyo sıpam bi onu çözemedim bi de dönüp dönmediğini...canım aslında ben ultrasonda doktor söyleyince öğrenmiştim döndüğünü (29. haftamda). ama şunu söyleyebilirim, hareketlerini en yoğun hissttiğim yerde genelde ayakları/bacakları oluyor. önceden alt tarafta hissederdim, döndükten sonra kaburgamın altında hissetmeye başladım. bi de dönmeden önce çok sırt ağrısı oluyordu bende, ters duran bebeği taşıması daha zormuş, kafası alttaysa taşımak daha rahatmış.
ben folik asiti sorunsuz içtim 3 ay, ama bi defa kahvaltıdan sonra eleviti aldım ve boğazıma takıldı, tüm yediklerimi çıkardım, sonrasında zorlandım ama alıştım artık. gaviscon olmasa yaşayamam valla. sabah uyandım cayır cayır yanıyorum, aldım bi kaşık ohhhhhhhhhhh yok böyle bi rahatlama :)))hoşbulduk canım. bana da doktor son gittiğimde tekrar tekrar yazdırmam gerekmesin diye 2 kutu kan hapı, 5 kutu gaviscon yazmıştıama gavisconu çok kullanamıyorum, midemi bulandırıyor önceden ilaç içmek konusunda hiç sıkıntım yoktu ama hamileyken tiksindim resmen. folik asit bulantımı tetikleyince tüm ilaçlardan soğudum, foliki de ancak 3-5 gün kullanabildim. sanki bulantılarımın tek sebebi o ilaçmış gibi gelmişti bana o dönem...
aaaaa bende c.tesi gidicemmmm :))benımkı hala donmedı sanırım yaaa kasıgımda yuvarlak sert bıse var ama bılmıyorum mıdemdede aynı sey var ama hıckırdıgı zaman elımı kasıgıma koydugumda kasıgımda atyo dur bakalım gıdecez cmrtesı gunu ne dıyecek bızım dr
yapmz yaa çatı muayenesi 32 haftada bişey olmuyo ki normal muayenekızlar ya çatı muayenesi hakkında bir fikri olan var mı?
Yada aramızda çatı muayenesi yapılan var mı?
Ben çok merak ediyorum. Pazartesi günü doktor randevum var. acaba bana çatı muayenesi yapacaklar mı bu gidişimde. Doktorum da bir şey söylemedi ama
kızlar meraba bende 26. haftamdayım da bişey merak ettim ama sayfalar çok olunca hepsini okuyamadım maşallah:)
bu topikde bebeğinin cinsiyeti 20. haftadan sonra değişen oldu mu hiç acaba?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kızlar meraba bende 26. haftamdayım da bişey merak ettim ama sayfalar çok olunca hepsini okuyamadım maşallah:)
bu topikde bebeğinin cinsiyeti 20. haftadan sonra değişen oldu mu hiç acaba?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ben folik asiti sorunsuz içtim 3 ay, ama bi defa kahvaltıdan sonra eleviti aldım ve boğazıma takıldı, tüm yediklerimi çıkardım, sonrasında zorlandım ama alıştım artık. gaviscon olmasa yaşayamam valla. sabah uyandım cayır cayır yanıyorum, aldım bi kaşık ohhhhhhhhhhh yok böyle bi rahatlama :)))
aaaaa bende c.tesi gidicemmmm :))
benim kızım deminden beri bişey yapıyo, aynı çırpınan balık gibi, anlayamadım ne yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?