kızlar meraba bende 26. haftamdayım da bişey merak ettim ama sayfalar çok olunca hepsini okuyamadım maşallah:)
bu topikde bebeğinin cinsiyeti 20. haftadan sonra değişen oldu mu hiç acaba?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
yapmz yaa çatı muayenesi 32 haftada bişey olmuyo ki normal muayene
beniiimmm kızdı erkek oldu dr büyük ihtimalle kız demişti sonra kesin erkek dedi...
cnm ben kullandıgım ıcın soyledım gogse felan yada buhu degıl ayak tabanına sur eger öksuruk ıcınse cok ıyı gelıyor ben 2.5 aylık hamıleyken yaptım dr uma da danıstım yaptımm ok..
başım ağrıyor yaaa
evet bak ağzıma aldıktansonra yutmak için bekliyorum bi kaç saniyo, böğğ diyorum bi, hemen su içiyorum. demekki sadece bende yokmuş, tadı kötü değil ama acayip bi bulantı yapıto birden.var canım, Fatmanınki kızdan erkeğe dönmüştü:):) kendi de yazar zaten:)
Ezgicim, ben de geceleri uyanırsam yanmadan ötürü (ki her gece kalkıyorum), o zaman içiyorum zorlabeni de çok rahatlatıyor ama yutarken kendimi çok kötü hissediyorum...
nieki canommmmmbaşım ağrıyor yaaa
geçen ay benimki de yan durup, cihaza bakıyodu kafayı çevirmiş. tabi her zamanki gibi eller yüzünde... :))en azından nerde olduğunu biliyosunuz benimki ne zaman nerde ne yapıyo yetişemiyom
delecek yine biyerleride sıkıntıya girecem
çapraz duruyo benimki sanki
dr yan dedi ama
başım ağrıyor yaaa
tamam canım ayaklarıma sürüyom şimdi.
en azından nerde olduğunu biliyosunuz benimki ne zaman nerde ne yapıyo yetişemiyom
delecek yine biyerleride sıkıntıya girecem
çapraz duruyo benimki sanki
dr yan dedi ama
yaa.. Bana da 13 de erkek demişti 20 de kız dedi 24 te de kız dedi ama içimden hala erkek geciyor o yüzden başını biraz ağrıtabilirim hakkını helal et.. Sana hangi haftalarda söledi, bi de kesinmi konustu? Belirtilerin filan nasıldı?
geçmiş olsun canım ya...
ben folik asiti sorunsuz içtim 3 ay, ama bi defa kahvaltıdan sonra eleviti aldım ve boğazıma takıldı, tüm yediklerimi çıkardım, sonrasında zorlandım ama alıştım artık. gaviscon olmasa yaşayamam valla. sabah uyandım cayır cayır yanıyorum, aldım bi kaşık ohhhhhhhhhhh yok böyle bi rahatlama :)))
aaaaa bende c.tesi gidicemmmm :))
benim kızım deminden beri bişey yapıyo, aynı çırpınan balık gibi, anlayamadım ne yaptığını
uyus karı okadar yasdım ne ege ne sen tık yok cvp yok
cnm yatarken daha ıyı olurdu gece yatmadan oncede sur topuklarında yogunlaş ama bıraz daha fazla sur corap gıy yat ben dr uma sordum cunkı bıse yapmas korkma dedıı olsa bana olurdu ıkı bucuk aylık hamıleydım
beniö de nerde neresi var anlamıyordum, C şeklinde duruyormuş meğerse. kafasıyla ayakları sağ tarafımda poposu sol tarafımda:) o nedenle sol tarafımda neredeyse hiç hareket hissetmiyorum. zaten bebeklerin geneli sağ tarafta olurmuş öyle söylemişti doktorum.
kız noldu noldu ne yazdında örmedim
adastık dımı senleadas oldugumuz yetmıoo basak burcuydum ve aynı gun dr ne guzel yaaaa sanırım bır dogum gunumuz ayrı
kız kusura bakma benim kafa dalgın yaa dogum için ben gitmeye karar verdim nasıl yapıcam nasıl edicem diye düşünüyorum ondan yaa kusura bakma nolurrrrrrben geldım dıyorum tık yok nasılsınız dıyorum cvp yok uyus karılar sevıom sızı varya yoksaaa
teşekkürler fatma
peki ne zaman ve nasıl yapılıyor bir fikrin varmı?
banada genelde kızlar sagda erkekler solda olur demıslerdıı:):)::)
ya gece bı uyanıyorum bazen sagıma yatmısım dıomkı cocuk ezıldı:)
bende 19 eylulllevetttttttben eylülün ilk haftasıyım canem
kız kusura bakma benim kafa dalgın yaa dogum için ben gitmeye karar verdim nasıl yapıcam nasıl edicem diye düşünüyorum ondan yaa kusura bakma nolurrrrrr
burda giden kimseye yapılmadı daha hemde bişy yokken niye çatı muayenesi yapsın ki
herkese yapılan bir şey diye duymuştum da o yüzden.
normal doğum yada sezeryan olacağına çatı muayenesinden sonra karar veriyorlar. Çaın darsa sezeryan yapıyolar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?