canım Osmaniye'ye mi gidecektin Mersin'e mi doğum için ben iyice karıştırdım oraları:) erkene mi alıyorsunuz gidiş tarihini neden kafan yoğun?kız kusura bakma benim kafa dalgın yaa dogum için ben gitmeye karar verdim nasıl yapıcam nasıl edicem diye düşünüyorum ondan yaa kusura bakma nolurrrrrr
burda giden kimseye yapılmadı daha hemde bişy yokken niye çatı muayenesi yapsın ki
herkese yapılan bir şey diye duymuştum da o yüzden.
normal doğum yada sezeryan olacağına çatı muayenesinden sonra karar veriyorlar. Çaın darsa sezeryan yapıyolar diye biliyorum
merhaba arkadaşlarrr...
bugün aşkımla tanışalı tam 3 yıl oldu...Allaha şükür, pek çok mutluluğu sığdırdık bu 3 yıla, tabi zor günlerimiz de oldu ama hep birbirimize destk olduk, aşık sevgili olmanın yanında birbirimizin en yakın dostu sırdaşı haline geldik...inşallah bebeğimizle birlikte nice yıldönümleri kutlamak nasip olur...
bu arada 34. haftayı bulduk, yarın bakalım doktorumuz ne diyecek, son durum ne olacak...kızımın eşyaları da yerleşiyo dolaplara bi yandan, haftaya da çantamı yerleşiriz heralde...
hepiniz dikkat edin kendinize, öpüyorum
ayy bende seni seviom kızz sağolbende 19 eylulll
bakmam bakmam uyus karı sevıom senıııı
canım Osmaniye'ye mi gidecektin Mersin'e mi doğum için ben iyice karıştırdım oraları:) erkene mi alıyorsunuz gidiş tarihini neden kafan yoğun?
sezaryen isteyenlere ya da çatı muayenesinden önce sezaryen olması gerektiği belli olanlara ypmıyorlar canım. bizde de henüz kimseye yapılmadı son haftalarda yapılır diye düşünüyorum ben...
ayy bende seni seviom kızz sağol
osmaniyeye gidicem canım eşimin izin meselesi sıkıntılı ne zaman verecekleri belli değil beni bırakıp geri gelmesi lazım buraya nasıl olucak falan onsuz gitmek falan filan işde kafa yoruyom drduk yere
hayırlıca gidersiniz, eşin de olabilecek maksimum süre yanında kalır inşallah canım :)hamileyken insan neleri neleri kuruyor kafasında, ben bazen üniversiteye giden bir delikanlı bile hayal ediyorum, senin doğumda nasıl gideceğiz diye düşünmen gayet doğal:) ama takma kafana Allah yapmıştır onun da yerini muhakkak...
ayy bende seni seviom kızz sağol
osmaniyeye gidicem canım eşimin izin meselesi sıkıntılı ne zaman verecekleri belli değil beni bırakıp geri gelmesi lazım buraya nasıl olucak falan onsuz gitmek falan filan işde kafa yoruyom drduk yere
benim son 1-2 haftadır ara ara kalbim güm güm atmaya başlıyo, bi halsizleşiyorum, daralıyorum ve ateş basıyo. size de böle şeyler oluyo mu? bi yarım saat kadar da sürüyo.size de böyle oluyo mu?
dogum ıcın bende adanaya mı gıtsem dıom da ya esımn ıznı tutmuyor bıde cok sıcak bızım oralar fatma klıma var ama ne ye yarar kı bebek ıcın ıyı olmasss burası yayla gıbı zonguldakta yapacam ben annem geleck şükür yaaaa e gel surda kac haftamız var dıom da okullar kapansın kardesımn dershanesının bıtmesını beklıo uyus karıı
canım bizim tarafı biliyon gelen yok kayınvalide de yaşlı gelebilecek kimse yok y ben orda yapsam bile yaylaya çıkacaz zaten sıcak derdimiz yok zaten.
bıde soruyomusun cnmmmbıde yavastan hızlanmaya baslasa bır atmaya baslıo güp güp dıee nefesım kesılıyor hormon sevıyesı ıyıce yukseldııgınde olyormus canım bıde bebek buyudu artık suan bıle nefes nefeseyım bıde mıdemın basına yasladı bır yerını ölecem artıkk
oluyo bana canım bazen, ben de eğer evdeysm uyumaya çalışıyorum ya da kapı falan açıyorum hava değişimi olsun diye, iyi geliyo. zaten genellikle akşamları oluyor.benim son 1-2 haftadır ara ara kalbim güm güm atmaya başlıyo, bi halsizleşiyorum, daralıyorum ve ateş basıyo. size de böle şeyler oluyo mu? bi yarım saat kadar da sürüyo.size de böyle oluyo mu?
yumurta yemek iyi oluyor diyenler vardı, bilmiyorm ne kadar doğru ama...bu cocuga ne yesemde kılo aldırsam acabaaaa:)):)::)
aman ıyı barı fatma ne guzel sıcak gormessınız
benim son 1-2 haftadır ara ara kalbim güm güm atmaya başlıyo, bi halsizleşiyorum, daralıyorum ve ateş basıyo. size de böle şeyler oluyo mu? bi yarım saat kadar da sürüyo.size de böyle oluyo mu?
ya ne bileyim..kafamda neler neler kuruyorum bi bilsen:) herhangi bi olumsuzluk olduğunda sanki bi tek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum.
kan, vitamin ilaçlarını alıyomusun canım? nefes alıp vermede zorluk benimde var ve kalp atışlarımın gümbürtüsünü her yerimden duyuyorum. parmak uçlarımın bile tık tık attığını hissediyorum.
kızlarrrrrrrrr acıktımmmmmmmmmmmmmm, dün bi incirli pasta yaptım, manyak bişe olduher misafire yaparım artık
oluyo bana canım bazen, ben de eğer evdeysm uyumaya çalışıyorum ya da kapı falan açıyorum hava değişimi olsun diye, iyi geliyo. zaten genellikle akşamları oluyor.
yumurta yemek iyi oluyor diyenler vardı, bilmiyorm ne kadar doğru ama...
tarifini ver bende yapayımmm da kıs ıncırı nerde buldun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?