2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım Osmaniye'ye mi gidecektin Mersin'e mi doğum için ben iyice karıştırdım oraları:) erkene mi alıyorsunuz gidiş tarihini neden kafan yoğun?

herkese yapılan bir şey diye duymuştum da o yüzden.

normal doğum yada sezeryan olacağına çatı muayenesinden sonra karar veriyorlar. Çaın darsa sezeryan yapıyolar diye biliyorum

sezaryen isteyenlere ya da çatı muayenesinden önce sezaryen olması gerektiği belli olanlara ypmıyorlar canım. bizde de henüz kimseye yapılmadı son haftalarda yapılır diye düşünüyorum ben...

merhaba arkadaşlarrr...
bugün aşkımla tanışalı tam 3 yıl oldu...Allaha şükür, pek çok mutluluğu sığdırdık bu 3 yıla, tabi zor günlerimiz de oldu ama hep birbirimize destk olduk, aşık sevgili olmanın yanında birbirimizin en yakın dostu sırdaşı haline geldik...inşallah bebeğimizle birlikte nice yıldönümleri kutlamak nasip olur...
bu arada 34. haftayı bulduk, yarın bakalım doktorumuz ne diyecek, son durum ne olacak...kızımın eşyaları da yerleşiyo dolaplara bi yandan, haftaya da çantamı yerleşiriz heralde...
hepiniz dikkat edin kendinize, öpüyorum

hayırlı olsun canım, Allah sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin size birlikte

bende 19 eylulll

bakmam bakmam uyus karı sevıom senıııı
ayy bende seni seviom kızz sağol

osmaniyeye gidicem canım eşimin izin meselesi sıkıntılı ne zaman verecekleri belli değil beni bırakıp geri gelmesi lazım buraya nasıl olucak falan onsuz gitmek falan filan işde kafa yoruyom drduk yere

hayırlıca gidersiniz, eşin de olabilecek maksimum süre yanında kalır inşallah canım :)hamileyken insan neleri neleri kuruyor kafasında, ben bazen üniversiteye giden bir delikanlı bile hayal ediyorum, senin doğumda nasıl gideceğiz diye düşünmen gayet doğal:) ama takma kafana Allah yapmıştır onun da yerini muhakkak...

tabi canım ... ya ben eşimsiz gitmem diyordum iki üç gündür kafamda hadi dedim kendimi geçtim bebkde rezil olacak kimse olmucak yanımızda ee ben işey bilmiyorum hilmide öle bari dedim kendim rahat edemiceksem bile bebiş iyi olur dedim kendimce gideyim bari diye karar aldım.. işde hilminin de olmasını isterdim o beni bırakır geri döner ama ne zaman gelir belli olmaz

dogum ıcın bende adanaya mı gıtsem dıom da ya esımn ıznı tutmuyor bıde cok sıcak bızım oralar fatma klıma var ama ne ye yarar kı bebek ıcın ıyı olmasss burası yayla gıbı zonguldakta yapacam ben annem geleck şükür yaaaa e gel surda kac haftamız var dıom da okullar kapansın kardesımn dershanesının bıtmesını beklıo uyus karıı

benim son 1-2 haftadır ara ara kalbim güm güm atmaya başlıyo, bi halsizleşiyorum, daralıyorum ve ateş basıyo. size de böle şeyler oluyo mu? bi yarım saat kadar da sürüyo.size de böyle oluyo mu?

benim son 1-2 haftadır ara ara kalbim güm güm atmaya başlıyo, bi halsizleşiyorum, daralıyorum ve ateş basıyo. size de böle şeyler oluyo mu? bi yarım saat kadar da sürüyo.size de böyle oluyo mu?

bıde soruyomusun cnmmm bıde yavastan hızlanmaya baslasa bır atmaya baslıo güp güp dıee nefesım kesılıyor hormon sevıyesı ıyıce yukseldııgınde olyormus canım bıde bebek buyudu artık suan bıle nefes nefeseyım bıde mıdemın basına yasladı bır yerını ölecem artıkk

canım bizim tarafı biliyon gelen yok kayınvalide de yaşlı gelebilecek kimse yok y ben orda yapsam bile yaylaya çıkacaz zaten sıcak derdimiz yok zaten.

ya ne bileyim..kafamda neler neler kuruyorum bi bilsen:) herhangi bi olumsuzluk olduğunda sanki bi tek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum.

oluyo bana canım bazen, ben de eğer evdeysm uyumaya çalışıyorum ya da kapı falan açıyorum hava değişimi olsun diye, iyi geliyo. zaten genellikle akşamları oluyor.
bu cocuga ne yesemde kılo aldırsam acabaaaa:)):)::)
yumurta yemek iyi oluyor diyenler vardı, bilmiyorm ne kadar doğru ama...

aman ıyı barı fatma ne guzel sıcak gormessınız

işde hilmi olmazsa dogumda bana koyacak baya bi ya ama napiyim bebiş için herşey Allah korusun sağlığında falan bişey olursa orada herşey var burada dogru düzgün küvöz falanda yok oda korkutuyo öle yani yaa.işde ben depresife bagladım işi galiba ama herşey gelio aklıma en iyisi gitmek

kan, vitamin ilaçlarını alıyomusun canım? nefes alıp vermede zorluk benimde var ve kalp atışlarımın gümbürtüsünü her yerimden duyuyorum. parmak uçlarımın bile tık tık attığını hissediyorum.

kızlarrrrrrrrr acıktımmmmmmmmmmmmmm, dün bi incirli pasta yaptım, manyak bişe oldu her misafire yaparım artık

ya ne bileyim..kafamda neler neler kuruyorum bi bilsen:) herhangi bi olumsuzluk olduğunda sanki bi tek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum.

haklısın cnm tabıkı korkuluyor ama yapacak bıse yok bunlar olacak olan seyler bende korkuyorum her korktugumda anneme soryorum kadın cıldırcak artık sen dogurcan ama benıde 9 dogurtacan dıoo hele bu aralar hep mıdemde nefes alamıyorum ates basıoooo uyku yokkk az kadı sabırrrr :26:

tarifini ver bende yapayımmm da kıs ıncırı nerde buldun ya

Son düzenleme:

yumurta yıyorum ama cnm benımkıne pek etkı etmedı galıbaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…