işde hilmi olmazsa dogumda bana koyacak baya bi ya ama napiyim bebiş için herşey Allah korusun sağlığında falan bişey olursa orada herşey var burada dogru düzgün küvöz falanda yok oda korkutuyo öle yani yaa.işde ben depresife bagladım işi galiba ama herşey gelio aklıma en iyisi gitmek
ıncırlı cevızlımı????
aman allah korusun ne kuvezı beeeeeeeegunu dolmus kuzucuguma kuvez ne gerek gıt bacımmm ıyı gelır mıs gıbı yayla havasııı bırazda yorgunluk atarsınız ohh ne guzell
oluyo bana canım bazen, ben de eğer evdeysm uyumaya çalışıyorum ya da kapı falan açıyorum hava değişimi olsun diye, iyi geliyo. zaten genellikle akşamları oluyor.
yumurta yemek iyi oluyor diyenler vardı, bilmiyorm ne kadar doğru ama...
kan, vitamin ilaçlarını alıyomusun canım? nefes alıp vermede zorluk benimde var ve kalp atışlarımın gümbürtüsünü her yerimden duyuyorum. parmak uçlarımın bile tık tık attığını hissediyorum.
kızlarrrrrrrrr acıktımmmmmmmmmmmmmm, dün bi incirli pasta yaptım, manyak bişe olduher misafire yaparım artık
kız imkanlar dogrultusunda dedim zaten erken gelirse burda oluyo
tarifini ver bende yapayımmm da kıs ıncırı nerde buldun ya
Günaydın Kızlar Biz geldik
Dün doktor kontrolümüzde kuzeyimiz 3.200 Gr olmuş yüzünü göstermedi hiç doktorumuz olsun artık nasılsa gerçeğini göreceksiniz dedi ,plesantam daki kireçlenme artmış orta derece olmuş idrar tahlili aldı protein için tansiyonum 13-8 çıktı ilaç kullandığım halde ama kontrol altında herşeyin normal tüm verileri değerlendirince 15 gün sonra sezaryan yaparım dedi .Kızlar haftaya anestezi ile randevu ayarladı salı gününe yine muayene verdi ve haftaya gün verecem dedi. 36,5 haftada bebeiği alırım dedi.Çok hıçkırması iyiymiş sürekli hıçkırıyodu benimki ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş ciğer geliştircide vururuz doğumu yaptırırız dedi ,ve bende heyecan başladı ,,,,,hiç bişey kalmadı kızlar
işde hilmi olmazsa dogumda bana koyacak baya bi ya ama napiyim bebiş için herşey Allah korusun sağlığında falan bişey olursa orada herşey var burada dogru düzgün küvöz falanda yok oda korkutuyo öle yani yaa.işde ben depresife bagladım işi galiba ama herşey gelio aklıma en iyisi gitmek
vitamin ilacı alıyorum ama kan ilacı almıyorum.demir eksikliği yok. ama kansızlık var. bende talasemi taşıyıcılığı var.kanım ondan düşük.bende buna yoruyodum bu çarpıntıları zaten..
canım inşallah öyle bir şeye gerek olmaz hiçbirimiz için ama gene de bulunduğun yerde imkan sıkıntısı varsa git kafan rahat etsin. eşin de yetişir inşallah doğumuna, Rabb'im hayırlısını versin... kayınvalidenle, görümcelerinle falan iyi anlaşıyırsun zaten onlar da sana destek olurla inşallah..
kuru incir kısssss :))) ama hakikaten çok güzel bi tatlıymış... şiddetle tavsiye ederim...
incirli pasta(tatlı)
Malzemeler:
Kek:
7-8 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
1 su bardağı ceviz içi veya fındık içi
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
Şerbeti:
1,5 su bardağına yakın su
1 yemek kaşığı nescafe
yarım su bardağından biraz az toz şeker
Muhallebi:
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
4 su bar. süt
4 yemek kaşığı toz şeker
inmeye yakın 50gr tereyağı
piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
Hazırlanması:
Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr..
aksam dıs agrısından gece 4te uyudum 2 saat uykumdada kabuslar gordumm erken dogum yapıyordum felannn felakettii.
bgn de cerrahpasaya gıttım hatta rıza mazadazlının kapısnı caldım diş olayını sordum yaptırabılırsın cocugun butun organları olustu artık dedı....
vee benım bebıs 1800 grmmıs doktor kılosu ve boyu haftasıyla uyumlu cok ıyı dedıııııııııı
Canım senin adına çok sevindim.. Bugün hiç giremedim çok işim vardı.. Az kaldı desene yakında alıyorsun bebişi kucağına.. Senin oğlan akılla valla, az kalcağını anlayıp ona göre semirmiş maşallah..
Bu arada sen daha önce normal doğummu yapmıştın merak ettim.. Anestezi demişsin, epidural mi yapçaksın doğumu..
Bu arada channel sen ne yaptın gittin mi doktora.
yumurta yıyorum ama cnm benımkıne pek etkı etmedı galıbaa:)
cnmmm hosgeldınnnnn
gıttım gıttım sabah ama cerrahpasaya gıttımmm haftaya esımle beraber gıtcez şifayaa oda gormek ıstıyorrr..
ya 2 dk baktılarr hersey normalmıs 1800 grmmıs bana bıraz az geldı kılosuda:))::)
bıde senın kıvılerı denımmm bareee:)
kuru incir kısssss :))) ama hakikaten çok güzel bi tatlıymış... şiddetle tavsiye ederim...
incirli pasta(tatlı)
Malzemeler:
Kek:
7-8 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
1 su bardağı ceviz içi veya fındık içi
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
Şerbeti:
1,5 su bardağına yakın su
1 yemek kaşığı nescafe
yarım su bardağından biraz az toz şeker
Muhallebi:
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
4 su bar. süt
4 yemek kaşığı toz şeker
inmeye yakın 50gr tereyağı
piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
Hazırlanması:
Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Buldum canım yazdıklarını.. Maşallah kızına, kilosu gayet iyi .. Diş işini de ihmal etme derim git yaptır... Hamilelikte plasenta birçok şeye karşı koruyor bebeği, doğumdan sonra süt verirken ilaç kullanmak daha tehlikeli oluyor doktorlar onun için hamilelikte halledin diyorlar.. Diş işini sakın ihmal etmeyin derim ben.. Tabi tercih sizin..
akşama hemen yapcam
eşim bi gün isyan edecek valla.hergün yeni bi pasta tarifiyle gidiyorum. yapıp yiyorum.sora da fenalaşıyorum
kocaman borcamla yaptım , dünden beri yarısı yedimmmmmmmmmakşama hemen yapcam
eşim bi gün isyan edecek valla.hergün yeni bi pasta tarifiyle gidiyorum. yapıp yiyorum.sora da fenalaşıyorum
ayyy canım kusura bakma canını da çektirdim hakkını helal et...ayyy valla canım ıstedıı yaaa benım favorı tatlımm oo bıde tutmama derdıde pek olmuyor geneldeeee....
afıyet olsun cnmmm
canım ben yediklerimizle çok alakalı olmayabileceğini düşünüyorum kilosunun aslında. tabi ki bebeğimizin sağlığı için dengeli beslenmeliyiz ama genetik faktörler daha çok etkiliyor sanırım gelişimlerini. bana da doktor ne iri ne de zayıf normal bir bebek dedi. zaten siz de stnadartsınız çok yapılı olduğunuz söylenemez demişti:)
Karakan, ben de şimdi okudum yazdıklarını, hayırlı olsun canım, ne heyecanlı ya yavaş yavaş kavuşmalar başlıyor, hayırlısı
Yok ya az değil sen hafta olarak geridesin ya bizden ondan öye geliyor.. Benim kızda 31+5 de 1890 gr. falandı.. Zaten en büyük sıçramayı 32-33. haftalarda yapıyorlar.. Bence gayet iyi kilosu, daha ne olsun.. Hem bizimkiler kız,, kızlar biraz daha zayıf doğarlar.. Kivi sana da enerji verir, ödemi de engeller ye bence de..
cnmmm hosgeldınnnnn
gıttım gıttım sabah ama cerrahpasaya gıttımmm haftaya esımle beraber gıtcez şifayaa oda gormek ıstıyorrr..
ya 2 dk baktılarr hersey normalmıs 1800 grmmıs bana bıraz az geldı kılosuda:))::)
bıde senın kıvılerı denımmm bareee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?