2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman allah korusun ne kuvezı beeeeeeee gunu dolmus kuzucuguma kuvez ne gerek gıt bacımmm ıyı gelır mıs gıbı yayla havasııı bırazda yorgunluk atarsınız ohh ne guzell

aman allah korusun ne kuvezı beeeeeeee gunu dolmus kuzucuguma kuvez ne gerek gıt bacımmm ıyı gelır mıs gıbı yayla havasııı bırazda yorgunluk atarsınız ohh ne guzell

kız imkanlar dogrultusunda dedim zaten erken gelirse burda oluyo

vitamin ilacı alıyorum ama kan ilacı almıyorum.demir eksikliği yok. ama kansızlık var. bende talasemi taşıyıcılığı var.kanım ondan düşük.bende buna yoruyodum bu çarpıntıları zaten..

tarifini ver bende yapayımmm da kıs ıncırı nerde buldun ya

kuru incir kısssss :))) ama hakikaten çok güzel bi tatlıymış... şiddetle tavsiye ederim...

incirli pasta(tatlı)
Malzemeler:
Kek:
7-8 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
1 su bardağı ceviz içi veya fındık içi
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
Şerbeti:
1,5 su bardağına yakın su
1 yemek kaşığı nescafe
yarım su bardağından biraz az toz şeker
Muhallebi:
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
4 su bar. süt
4 yemek kaşığı toz şeker
inmeye yakın 50gr tereyağı
piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
Hazırlanması:
Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.

Canım senin adına çok sevindim.. Bugün hiç giremedim çok işim vardı.. Az kaldı desene yakında alıyorsun bebişi kucağına.. Senin oğlan akılla valla, az kalcağını anlayıp ona göre semirmiş maşallah..
Bu arada sen daha önce normal doğummu yapmıştın merak ettim.. Anestezi demişsin, epidural mi yapçaksın doğumu..

Bu arada channel sen ne yaptın gittin mi doktora.

canım inşallah öyle bir şeye gerek olmaz hiçbirimiz için ama gene de bulunduğun yerde imkan sıkıntısı varsa git kafan rahat etsin. eşin de yetişir inşallah doğumuna, Rabb'im hayırlısını versin... kayınvalidenle, görümcelerinle falan iyi anlaşıyırsun zaten onlar da sana destek olurla inşallah..

vitamin ilacı alıyorum ama kan ilacı almıyorum.demir eksikliği yok. ama kansızlık var. bende talasemi taşıyıcılığı var.kanım ondan düşük.bende buna yoruyodum bu çarpıntıları zaten..

eeee bacım bas nedenı kansızlık kı zaten carpıntıyı fena yapıo offff bendede var kansızlık

burda hiçbişey yok canım hastane falan rezil pis bi yer zaten ... gideyim en iyisi inş. oğluşda babsını bekler yaaa

akşama hemen yapcam
eşim bi gün isyan edecek valla.hergün yeni bi pasta tarifiyle gidiyorum. yapıp yiyorum.sora da fenalaşıyorum

Buldum canım yazdıklarını.. Maşallah kızına, kilosu gayet iyi .. Diş işini de ihmal etme derim git yaptır... Hamilelikte plasenta birçok şeye karşı koruyor bebeği, doğumdan sonra süt verirken ilaç kullanmak daha tehlikeli oluyor doktorlar onun için hamilelikte halledin diyorlar.. Diş işini sakın ihmal etmeyin derim ben.. Tabi tercih sizin..

cnmmm hosgeldınnnnn
gıttım gıttım sabah ama cerrahpasaya gıttımmm haftaya esımle beraber gıtcez şifayaa oda gormek ıstıyorrr..

ya 2 dk baktılarr hersey normalmıs 1800 grmmıs bana bıraz az geldı kılosuda:))::)

bıde senın kıvılerı denımmm bareee:)

yumurta yıyorum ama cnm benımkıne pek etkı etmedı galıbaa:)

canım ben yediklerimizle çok alakalı olmayabileceğini düşünüyorum kilosunun aslında. tabi ki bebeğimizin sağlığı için dengeli beslenmeliyiz ama genetik faktörler daha çok etkiliyor sanırım gelişimlerini. bana da doktor ne iri ne de zayıf normal bir bebek dedi. zaten siz de stnadartsınız çok yapılı olduğunuz söylenemez demişti:)
Karakan, ben de şimdi okudum yazdıklarını, hayırlı olsun canım, ne heyecanlı ya yavaş yavaş kavuşmalar başlıyor, hayırlısı

Yok ya az değil sen hafta olarak geridesin ya bizden ondan öye geliyor.. Benim kızda 31+5 de 1890 gr. falandı.. Zaten en büyük sıçramayı 32-33. haftalarda yapıyorlar.. Bence gayet iyi kilosu, daha ne olsun.. Hem bizimkiler kız,, kızlar biraz daha zayıf doğarlar.. Kivi sana da enerji verir, ödemi de engeller ye bence de..

ayyy valla canım ıstedıı yaaa benım favorı tatlımm oo bıde tutmama derdıde pek olmuyor geneldeeee....
afıyet olsun cnmmm

ayy bende oykum ıste bebegı kucagıma alımda ole yaptırayım dıodum hep ama heralde yaptırcam mecburrr....

sen nasılsın cnm basladınmı yuruyuslere gezmeye

akşama hemen yapcam
eşim bi gün isyan edecek valla.hergün yeni bi pasta tarifiyle gidiyorum. yapıp yiyorum.sora da fenalaşıyorum
kocaman borcamla yaptım , dünden beri yarısı yedimmmmmmmmm
ayyy valla canım ıstedıı yaaa benım favorı tatlımm oo bıde tutmama derdıde pek olmuyor geneldeeee....
afıyet olsun cnmmm
ayyy canım kusura bakma canını da çektirdim hakkını helal et...
valla ben ilk defa denedim, benim aldığım tarifte şeker oranı baya fazla ve muhallebisini 1 lt sütle yapmışlardı, çok geliyodu baya düzeltme yaptım tarif üstünde...çok beğendim ama...

hahha kıs bende esımde 4 kılo dogmusuzz ırıyızz oyuzden cocuk bana garıp gelıyooo:):):):):):):)

oykummmmm valla ıcımı rahatlattın cnm yaa ozaman benımkıde normal sayılır zaten bana 3500 -3600 dogsa yeterrr sole ele gelsın sağlıklı olsun en onemlısı o:)

Seni yakalamışken yazayım sana ulaşmak çok zor bacım Geçen kanama için bize oda verdiler ya odayı baya bir inceledim.. Gayet güzel odalar.. Banyo falan tertemiz.. 5 yıldızlı otel gibi valla. Herşey çok hijyenikti. Banyoda havlular mavlular bile var.. Hiçbişey koymaya gerek yok.. Bİrde orada doğum yapan arkadaşıma sordum, bebeğe bütün kıyafetleri falan onlar veriyormuş, hatta çıkarkende hediye olarak tüm takım bebek kıyafeti veriyorlarmış.. Orkid bebek bezi falan onlara bile gerek yok dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…