2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet haklsıın cnm bende azaltıyorum muhallebısı fazla gelıyorrr:)):)

ben valaa pudıng ve kremsokella bu aralaar onu yapıyorumm tatlı ıhtıyacımı gıdermek ıcın:)

afıyet olsun cnm yaa h.sonu zaten ananemlere gıtcez orda yapımde bare kalabalıkta bıter gıderrr yoksaa ben tepsıyı yerım:)

Ya ben ilk hamilelikte senin gibi düşünüp ihmal ettim sonra o kadar zor oldu ki, bebeği bırakıp yaptırmak, ayrıca minicik bir çürük kocaman oldıu ve iki diş arasına sıçradı.. Bence şimdi daha rahat yaptırırsın..

Valla bende 4 kiloya yakın doğmuşum, hiçte iyi birşey değil.. Hem küçk doğan bebeklerin besin depolama oranları daha yüksek oluyor.. Daha çabuk büyüyorlar.. Bir kız bebek için ideali zaten 3000-3300 gr.. o kadar olsa yeter..

bende dagıtınca ıyı oluyor bu tur seylerı yoksa hepsını yemekten korkuom

Geldinmi sen bende geldim çok sağol canım anladı teyzesi baktıki plesanta sakat ben alacağımı alayım dedi.Canım ben her iki doğumdada normal yaptım tek bebek 350 gr dı.diğer ikizlerim 320 gr dı.normal doğumdan sonra anestezi ile kurtaja girmiştim.Şimdi doktor zaten tansiyon ve dikişten dolayı drek sezaryan dedi de anestesistle niye görüşecem anlamadım epudural ve genele karar vermek için öyküm ben şimdişlik genel düşünüyorum öncesinden çok sıkıldım o anı yaşamak istemiyorum doğururken eskiler aklıma gelir gibi geliyor doğarken yaşıyıp anında ölüyolardı neyse canım bakalım hayırlısın geliyor bak sırayla 36 haftada güzel hafta demi sorun olmaz .......

ben 4 kilo kardeşim 4,5 doğmuş ama annem hükümet gibiymiş hamişken 6 aylıkken kapılardan geçemezdim diyo. hiç alakamız yok yani, bebek nasıl olacak bakalım. bi de annem hergün kase kase pekmez yermiş, böğğğğ

aa supermıs canımmm cok fazla bıseye gerek yok ozaman.. oykum bnm de bı arksım orda dogum yaptı cok cok memnun kadıkoyde egemen hanımda yapmıs o. ve 2. gunu banyo yaptırmıslarrrrr belkıde havlularr oyuzdendırrr:):):)

cok komık ya kız dıokı:banyo yaptıran kadın heryerımı ovdu oturttu sandalyeye:)

ıyı oldu bosver dengelerız bırbırımızı ıste ama dogumdan sonra bız verır onlar kalır ay ne guzelll hehehehehehe

yok yok onun için de planlarım var..
şimdi süt için doğumdan sonra bol bol yürüyüş yapmak gerekiyormuş ya..tutcam elinden hergün beraber yüricez inşallah eşimle..

sağol canım bende sana katılıyorum yemekle alakası yok tabi evde olup dinlenme ve stressiz ortam bebek gelişimini etkilesede direk bağlantılı değil. ben ve eşim uzun boylu vekalıplı olduğumuzdan doktorumda ne bekliyodun ufak tefek bişeymi dedi ..doktorumun dediği senin bebeğinin gelişimi güzel oyüzden kilosu sorun değil herşeyi gelişmiş önemli olan bebeğin gelişimi kilosu değil .ciğer gelişimi çok önemli Allah hepişmizinkini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

konuya dan dıye gırıyorum ama hurrem gene hamıleymıs yaa 3 cocugu doguracak daha bız bıtane doguramdık revamı buu

Ancak gelebildim ben çok işim vardı.. Valla 36, hafta daha ne olsun bana doktor dedi ya 34 bitince tamamdır diye, yani benim pimpirikli doktorum bunu dediyse ne ala.. Zaten büyümüş büyüyeceği kadar.. Ben epidural hiç düşünmüyorum daha öncede genel anestezi ile oldu doğumum bunu da öyle düşünüyorum, zaten sende de tansiyon falan var, fırlar stresten tansiyonun mazallah.. Bence diğeri daha rahat..

Evet benim abimin iki kızını da Egemen hanım doğurttu, onlar da çok memnun kaldılar.. Banyo işine ben çok sevinidm çünkü ilk doğumda nedense takmıştım banyoya, deli gibi kendimi çok pis hissediyordum ve banyo yapmak istiyordum.. Eve girer girmez banyomu yaptım ve süt fışkırmaya başladı hertarafımdan.. Banyo çok rahatlatıyor insanı onun için yaptırıyprlar herhaşde..

ayyy ınşallahhhhhhhh canımm sutlerımız dolar taşarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…