kocaman borcamla yaptım , dünden beri yarısı yedimmmmmmmmm
ayyy canım kusura bakma canını da çektirdim hakkını helal et...
valla ben ilk defa denedim, benim aldığım tarifte şeker oranı baya fazla ve muhallebisini 1 lt sütle yapmışlardı, çok geliyodu baya düzeltme yaptım tarif üstünde...çok beğendim ama...
ayyy valla canım ıstedıı yaaa benım favorı tatlımm oo bıde tutmama derdıde pek olmuyor geneldeeee....
afıyet olsun cnmmm
ayy bende oykum ıste bebegı kucagıma alımda ole yaptırayım dıodum hep ama heralde yaptırcam mecburrr....
sen nasılsın cnm basladınmı yuruyuslere gezmeye
hahha kıs bende esımde 4 kılo dogmusuzz ırıyızz oyuzden cocuk bana garıp gelıyooo:):):):):):):)
oykummmmm valla ıcımı rahatlattın cnm yaa ozaman benımkıde normal sayılır zaten bana 3500 -3600 dogsa yeterrr sole ele gelsın sağlıklı olsun en onemlısı o:)
evet evet haklsıın cnm bende azaltıyorum muhallebısı fazla gelıyorrr:)):)
ben valaa pudıng ve kremsokella bu aralaar onu yapıyorumm tatlı ıhtıyacımı gıdermek ıcın:)
afıyet olsun cnm yaa h.sonu zaten ananemlere gıtcez orda yapımde bare kalabalıkta bıter gıderrr yoksaa ben tepsıyı yerım:)
Canım senin adına çok sevindim.. Bugün hiç giremedim çok işim vardı.. Az kaldı desene yakında alıyorsun bebişi kucağına.. Senin oğlan akılla valla, az kalcağını anlayıp ona göre semirmiş maşallah..
Bu arada sen daha önce normal doğummu yapmıştın merak ettim.. Anestezi demişsin, epidural mi yapçaksın doğumu..
Bu arada channel sen ne yaptın gittin mi doktora.
aynı ama benımkı pasta sapıgı sıze bıse dıcem benım hamılelıgım boyonca ben 8 kg esım 5 kg aldı adam ısyan edeck
Seni yakalamışken yazayım sana ulaşmak çok zor bacımGeçen kanama için bize oda verdiler ya odayı baya bir inceledim.. Gayet güzel odalar.. Banyo falan tertemiz.. 5 yıldızlı otel gibi valla. Herşey çok hijyenikti. Banyoda havlular mavlular bile var.. Hiçbişey koymaya gerek yok.. Bİrde orada doğum yapan arkadaşıma sordum, bebeğe bütün kıyafetleri falan onlar veriyormuş, hatta çıkarkende hediye olarak tüm takım bebek kıyafeti veriyorlarmış.. Orkid bebek bezi falan onlara bile gerek yok dedi..
valla bizimki de 10 kilo aldıisyan etmesinler de napsınlar..
valla bizimki de 10 kilo aldıisyan etmesinler de napsınlar..
ıyı oldu bosver dengelerız bırbırımızı ıste ama dogumdan sonra bız verır onlar kalır ay ne guzelll hehehehehehe
canım ben yediklerimizle çok alakalı olmayabileceğini düşünüyorum kilosunun aslında. tabi ki bebeğimizin sağlığı için dengeli beslenmeliyiz ama genetik faktörler daha çok etkiliyor sanırım gelişimlerini. bana da doktor ne iri ne de zayıf normal bir bebek dedi. zaten siz de stnadartsınız çok yapılı olduğunuz söylenemez demişti:)
Karakan, ben de şimdi okudum yazdıklarını, hayırlı olsun canım, ne heyecanlı ya yavaş yavaş kavuşmalar başlıyor, hayırlısı
Geldinmi sen bende geldim çok sağol canım anladı teyzesi baktıki plesanta sakat ben alacağımı alayım dedi.Canım ben her iki doğumdada normal yaptım tek bebek 350 gr dı.diğer ikizlerim 320 gr dı.normal doğumdan sonra anestezi ile kurtaja girmiştim.Şimdi doktor zaten tansiyon ve dikişten dolayı drek sezaryan dedi de anestesistle niye görüşecem anlamadım epudural ve genele karar vermek için öyküm ben şimdişlik genel düşünüyorum öncesinden çok sıkıldım o anı yaşamak istemiyorum doğururken eskiler aklıma gelir gibi geliyor doğarken yaşıyıp anında ölüyolardı neyse canım bakalım hayırlısın geliyor bak sırayla 36 haftada güzel hafta demi sorun olmaz .......
aa supermıs canımmm cok fazla bıseye gerek yok ozaman.. oykum bnm de bı arksım orda dogum yaptı cok cok memnun kadıkoyde egemen hanımda yapmıs o. ve 2. gunu banyo yaptırmıslarrrrr belkıde havlularr oyuzdendırrr:):):)
cok komık ya kız dıokı:banyo yaptıran kadın heryerımı ovdu oturttu sandalyeye:)
konuya dan dıye gırıyorum ama hurrem gene hamıleymıs yaa 3 cocugu doguracak daha bız bıtane doguramdık revamı buu
evet bugun sülüman varr
evet bugun sülüman varr
bızımkıde bana ınat rejımde 15 kılo verdı:)
her sefrınde esım bak kadın 2 dogurdu sen hala bı tane doguramdın deyıp kızdırıyo duysakı 3 ye hamıle gordunmu bak kadın 3 doguruyo dıyecekkk komedı yaa
Ancak gelebildim ben çok işim vardı.. Valla 36, hafta daha ne olsun bana doktor dedi ya 34 bitince tamamdır diye, yani benim pimpirikli doktorum bunu dediyse ne ala.. Zaten büyümüş büyüyeceği kadar.. Ben epidural hiç düşünmüyorum daha öncede genel anestezi ile oldu doğumum bunu da öyle düşünüyorum, zaten sende de tansiyon falan var, fırlar stresten tansiyonun mazallah.. Bence diğeri daha rahat..
Evet benim abimin iki kızını da Egemen hanım doğurttu, onlar da çok memnun kaldılar.. Banyo işine ben çok sevinidm çünkü ilk doğumda nedense takmıştım banyoya, deli gibi kendimi çok pis hissediyordum ve banyo yapmak istiyordum.. Eve girer girmez banyomu yaptım ve süt fışkırmaya başladı hertarafımdan.. Banyo çok rahatlatıyor insanı onun için yaptırıyprlar herhaşde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?