2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi ticker a baktım da çok mutlu oldum 34 haftam bitiyor 35 e giriyorum... Ohhhhhh süper..

Ege nerde kızlar, o bugün doktora gitti değil mi..

Senin kocada bir enteresan benim eşim tam tersi ben hamile iken o da benle beraber kilo alıyor..Kendini hamile sanıyor galiba..

evt benimkide öle benim 2 katım yiyo dyorum bende bebek avr sen neyi büyütmeye çalışıyorsun bende babasıyım baba olucam hherhalde diyip yiyo napiyim yesin bari

Senin kocada bir enteresan benim eşim tam tersi ben hamile iken o da benle beraber kilo alıyor..Kendini hamile sanıyor galiba..

yaa butunnn kolestrolll tansıyıon fırlamıstıııııı:):)):)
heralde kızını gormeden gıtcem dıe bayagı bı abarttı ama ya bnm esım 1 haftada verdını gerı alırr yapısı bu:)

valla benim eşimin söylediği şu: öyle iştahlı yiyosun ki benim de canım çekiyo

evt benimkide öle benim 2 katım yiyo dyorum bende bebek avr sen neyi büyütmeye çalışıyorsun bende babasıyım baba olucam hherhalde diyip yiyo napiyim yesin bari

Genelde eşleri hamile olanlar kilo alırmış zaten.. Geçen doktor bana soruyor şişkinlik var mı diye, eşimde diyor ki valla doktor hanım o şişkinlik bende de var.. Doktorda dedi ki eeeee sizde hamilesiniz.

Genelde eşleri hamile olanlar kilo alırmış zaten.. Geçen doktor bana soruyor şişkinlik var mı diye, eşimde diyor ki valla doktor hanım o şişkinlik bende de var.. Doktorda dedi ki eeeee sizde hamilesiniz.

süpermiş yaa eşin.. benimkide ben tartılınca hemen arkamdan kendide tartılıyo
balık satılıyosa sızın oralarda al fırına ver yada onlar vresın sen ugrasma ben aksam oyle yapıcam hıcc ugrasamam her yerım agrıyo

ben balık yemiyom ki dokunamam bile

yaa butunnn kolestrolll tansıyıon fırlamıstıııııı:):)):)
heralde kızını gormeden gıtcem dıe bayagı bı abarttı ama ya bnm esım 1 haftada verdını gerı alırr yapısı bu:)

Benim eşim çok zayıftı evlendiğimizde, senelerce kilo almak için uğraştı şimdi de çok aldım diye şikayet ediyor.. Aslında kilo olarak çok fazlası yok ama hepsi göbekte toplandığından kötü duruyor... Şeker kolesterol benimkinde de fena..

Senin eşinde benim abim gibi herhalde o da özellikle ikinci çocuktan sonra kendine bir bakmaya başladı anlatamam.. Korkuyorlar herhalde dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…