dün doktora lavman yapılcak mı doğum öncesi dediim.. yok hiç gerek yok ancak 3 gün kabızlığın olur o zaman gerekir dedi.. çok sevindiiiiiiim hoşlanmıorum o olaydan
ipekçm duruyu görmedim enfeksiyonum var ya nur topu gibi nunla uğraştık duru için sonra gidicem:)))))ege dün doktordaydın galiba nasılmış duru
hahaha ailemizin dostu teşekkürler..egeee kesenizin dostun zinkerbel olarak jokerde bu tip yatakli parklar 99 tl idi sevgiler web sitesinden baksana
nbr kız özledim seni dün yazışamadık. Banada erkek bu ne dersen de diyorlar ağzının üstüne çarpasım geliyor..
Anacım herkes müneccim kesildi başımıza, ben diyorum benim durumum farklı zaten erkek bebeği bünyem yabancı bir cisim olarak algılıyor diye, hala ısrar ediyorlar deli mi ne ya bunlar.. Benim ikinci ya herhalde erkek çok istiyoruz diye düşünüp üzmek için mi söylüyorlar anlamadım ama biz kız çocuk çok severiz yani hele eşim kız hastası, anlamadım ben bu insanları..
ayy güle güle kullan bende alıcam kovasını felan cumartesi inşallahvalla ege yalan söylemeyeyim, markayı bilmiyorum...orda eşime trip atacam diye uğraşırken o aklıma gelmedi..ama 4 yıl garantiliymiş...
Viskon anti banteriyel yatak 50 tl.
Oyun parkı kampanyadaymış, 190 dan 150 ye düşmüş..
Uyku seti 79 tl..
10 tl.de üyelik kartı aldık, indirimli almak için..bu fiyatlar üyelere özel fiyatlarmış..toplam 289 a mal oldu..yanında chicconun bakım seti hediyeli çantasıyla beraber...içinde baya bişey var onun da..
Bi de müzikli oyuncak aldık hediye olarak..biraz çingenelik yaptık yani...
Bi de aklınızda olsun, bebek bezleri falan marketlerdeki fiyattan daha ucuz bebek mağazalarında..
Dün markette prima 58 lisi 20 tl.ydi.
Huggies 78 lisi 20 tl.ydi..
Orda molfix 13 tly.di..ama içinde kaç tane vardı bilmiyorum...ondan da aldık da, diyorum ya trip atacam diye aldıklarıma hiç bakmadım..söyledim kadın yazdı, almış olduk hepsi birlikte gelecek eve...
Kovası : 5 tl.
Tası : 2 tl..
Göğüs pedi chicconun kampanyada 11 tl.ye aldım...
Bunların yanına da yenidoğan emziği hediye istedim..tamam dediler...
ben bile heyecan yaptım şimdi sen benden önce doğurcan demi. Hadi hayırlsıevet çok az kaldı da az kaldıkça da bende korkular başladı, eşime sabah diyorum ki inşallah kendi kendine gelmeye kalkar, planlı olursa ben çok heyecanlanırım, korkarım diyorum, o da tam tersi planlı olsun istiyor.. Ben tarihi her seferinde sormayı erteliyorum, eşim sor diyor.. Planlı olunca çok panik yapıyorum..
Millete bakarsak yandık zaten...
Erkek olsa kız arıyo derler, kız olsa erkek arıyo derler..
Herkesin derdi başından aşmış, biz sağlıklı sıhhatli olsun diye dua ediyoruz...Millet cinsiyet peşinde..
Benim herifin kapalı kutu, ne çıkacağı belli değil dediği gibi..
aytık çok geç dobişim zaten
hadi yaaaa
cok kibar zarif bir adamdi zaten
sevindim telafi etmelerine helal olsun herkes yapmaz
kizinin sansina :))))
Evet çok az kaldı da az kaldıkça da bende korkular başladı, eşime sabah diyorum ki inşallah kendi kendine gelmeye kalkar, planlı olursa ben çok heyecanlanırım, korkarım diyorum, o da tam tersi planlı olsun istiyor.. Ben tarihi her seferinde sormayı erteliyorum, eşim sor diyor.. Planlı olunca çok panik yapıyorum..
Birde biz bu kadar uğraşmışken cinsiyetin ne önemi var Allah aşkına, çok enteresanlar, zaten bu kadar uğraştıktan sonra da kız erkek muhabbeti yapılır mı hiç Allahın gücüne gider..
Birde biz bu kadar uğraşmışken cinsiyetin ne önemi var Allah aşkına, çok enteresanlar, zaten bu kadar uğraştıktan sonra da kız erkek muhabbeti yapılır mı hiç Allahın gücüne gider..
işte o yüzden durdurun beni diyorum daha etkili bişeler söylemeniz lazım
işte o yüzden durdurun beni diyorum daha etkili bişeler söylemeniz lazım
Bak sonra ege gibi karnın bacaklarına değer haaaa...Etkili oldu mu...
Uzun zamandır uğraşmamıştım ağamla azıcık çatayım...
ben gecen gun dısardaydım yanıma da bı kız oturduu( ben kız sandım ılk) bana dedİ kaç aylıksın felann sonra dedıkıı: ben 2 hamılelıgımdede 28 kılo aldımmm. sok odum kadın hepsını vermısssssssssssss
Ben gün saydıkça eşim de panikliyor sayıp durma diye..
Ben de kendi kendine gelir diye çok korkuyorum öyküm yaa...
Telaşla hastaneye yetişmek istemiyorum...
ayy evet aynı yaaa. gıcık bir ağrı.
ödemden canım evet.
yanılma payları 400 gr. civarı canım. takılma iyi bebişin maşallah. tombiş olacak.
inşallah canım. odanızı çok beğendim güle güle kullanın. güzel günlerde inşallah.
inşallah kızlar sağolun.
inşallah bebişim.
ayyy ege ne iyi ettin bir hafta erken çıkmakla inan gözümde büyüyor. nasıl atlatıcam önümüzdeki haftayı bilmiyorum
hepimiz öyle. sabırsızlıkla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini.
kasık ağrısı arttı bende de. bu sabah zor dayandım serviste. sarstıkça canım acıdı. senin birde dikiş ağrın var canım yaaa. kıyamam.
sanki çöktü kaldı kasıklarıma feci baskı yapıyor.
ipekçm duruyu görmedim enfeksiyonum var ya nur topu gibi nunla uğraştık duru için sonra gidicem:)))))
hahaha ailemizin dostu teşekkürler..
nbr kız özledim seni dün yazışamadık. Banada erkek bu ne dersen de diyorlar ağzının üstüne çarpasım geliyor..
ayy güle güle kullan bende alıcam kovasını felan cumartesi inşallah
ben bile heyecan yaptım şimdi sen benden önce doğurcan demi. Hadi hayırlsı
ama ben ılk kez esmı okadar sınırlı gordum adam 2 dk sonra evdeydı:):):):):):):)ama calısan kızlarr cok kustahhh cok sıkayet ettım onalrı ama neyse yapacaklar tekrar::):):)
ayyyy ben daha dogum seklını bıle soramıyorum bırak tarıhını oykummm:):):):)kesın bende cok heyecanlanırdım amaaa.....
valla sen cok sanslısın 2 tane kız super bısı esın ısını bılıyorrrrrrr:)
bende anlam veremiyorum boyle insanlara
o kadar sansliyiznki
hamdolsun vatan sagolsum :))
cnm sende çık valla bugun bile geçmiyor 1 gün kaldı ya sanki 1 hafta gbi geliyor işleri sallayasım var..ayyy ege ne iyi ettin bir hafta erken çıkmakla inan gözümde büyüyor. Nasıl atlatıcam önümüzdeki haftayı bilmiyorum
anammmm benimki erkek olursa pembe giyer çocuk artık herşeyiniayyy bombaaaa sizeeee
dun bir tanidik dogum yapti
once erkek demislerdi sonra kiz dediler
gecen ay erkek dediler
kiz dogmusss :))))
maya mı hamur mayaaladın sanki maya mı koycan kız dalga geçerler gerçi hepsiyle geçecek bişey buluyorlar. Duru ya da hacışakir sabun felan diyorlar..sakagibi yaaa
bizimkisi o koca pipiye kiza donerse cok gulerim sonrada yasasin maya gelio derim kagani 2013 e. Sallariz ayyy olurmu ya icim tuhaf oldu
oturamıyorum. Karnım batıyyoooooo...
Yanlarım dolu. Anaaaam napıcam ben.
ben gecen gun dısardaydım yanıma da bı kız oturduu( ben kız sandım ılk) bana dedİ kaç aylıksın felann sonra dedıkıı: ben 2 hamılelıgımdede 28 kılo aldımmm. sok odum kadın hepsını vermısssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?