2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dün doktora lavman yapılcak mı doğum öncesi dediim.. yok hiç gerek yok ancak 3 gün kabızlığın olur o zaman gerekir dedi.. çok sevindiiiiiiim hoşlanmıorum o olaydan

öfff kötü bişey ben de istemiyorum ama gerekliyse mecburen katlanacağız.

ege dün doktordaydın galiba nasılmış duru
ipekçm duruyu görmedim enfeksiyonum var ya nur topu gibi nunla uğraştık duru için sonra gidicem:)))))

egeee kesenizin dostun zinkerbel olarak jokerde bu tip yatakli parklar 99 tl idi sevgiler web sitesinden baksana
hahaha ailemizin dostu teşekkürler..

nbr kız özledim seni dün yazışamadık. Banada erkek bu ne dersen de diyorlar ağzının üstüne çarpasım geliyor..

ayy güle güle kullan bende alıcam kovasını felan cumartesi inşallah

ben bile heyecan yaptım şimdi sen benden önce doğurcan demi. Hadi hayırlsı

Millete bakarsak yandık zaten...
Erkek olsa kız arıyo derler, kız olsa erkek arıyo derler..
Herkesin derdi başından aşmış, biz sağlıklı sıhhatli olsun diye dua ediyoruz...Millet cinsiyet peşinde..

Birde biz bu kadar uğraşmışken cinsiyetin ne önemi var Allah aşkına, çok enteresanlar, zaten bu kadar uğraştıktan sonra da kız erkek muhabbeti yapılır mı hiç Allahın gücüne gider..

hadi yaaaa
cok kibar zarif bir adamdi zaten
sevindim telafi etmelerine helal olsun herkes yapmaz
kizinin sansina :))))

ama ben ılk kez esmı okadar sınırlı gordum adam 2 dk sonra evdeydı:):):):):):):)ama calısan kızlarr cok kustahhh cok sıkayet ettım onalrı ama neyse yapacaklar tekrar::):):)

ayyyy ben daha dogum seklını bıle soramıyorum bırak tarıhını oykummm:):):):)kesın bende cok heyecanlanırdım amaaa.....

valla sen cok sanslısın 2 tane kız super bısı esın ısını bılıyorrrrrrr:)

Birde biz bu kadar uğraşmışken cinsiyetin ne önemi var Allah aşkına, çok enteresanlar, zaten bu kadar uğraştıktan sonra da kız erkek muhabbeti yapılır mı hiç Allahın gücüne gider..

bende anlam veremiyorum boyle insanlara
o kadar sansliyiznki
hamdolsun vatan sagolsum :))

Evet, bence de..
En önemlisi sağlıkları, sıhhatleri...
cinsiyet en son düşünülecek şey...

Ben gün saydıkça eşim de panikliyor sayıp durma diye..
Ben de kendi kendine gelir diye çok korkuyorum öyküm yaa...
Telaşla hastaneye yetişmek istemiyorum...

Bende de tam tersi işte nedense, önceden bilmek istemem, birde kendi gelsin hazır olunca ben müdahale etmim isterdim hep, onun için ilkte normal çok istedim...

Sen de sürekli oturuyorsun senin durumunda zor canım, benim bu dikiş işini anlamdım ben herkeste oluyor mu acaba, ciddi ciddi ağrı yapıyor..

Valla en son herşey yolunda olunca doktor belki 38 i zorlarız dedi, belki sen benden önce de yapabilirsin belli olmaz..

Bence de iki kız iyi de hepsi iyi sonuçta evlat evlattır..

bende anlam veremiyorum boyle insanlara
o kadar sansliyiznki
hamdolsun vatan sagolsum :))

Valla şans işi insanlar pıtır pıtır doğurunca basit bir olay sanıyorlar halbuki hepimiz karnımızda bir mucize taişıyoruz..

ayyy ege ne iyi ettin bir hafta erken çıkmakla inan gözümde büyüyor. Nasıl atlatıcam önümüzdeki haftayı bilmiyorum
cnm sende çık valla bugun bile geçmiyor 1 gün kaldı ya sanki 1 hafta gbi geliyor işleri sallayasım var..
Sende çık boşver

ayyy bombaaaa sizeeee

dun bir tanidik dogum yapti
once erkek demislerdi sonra kiz dediler
gecen ay erkek dediler
kiz dogmusss :))))
anammmm benimki erkek olursa pembe giyer çocuk artık herşeyini

sakagibi yaaa
bizimkisi o koca pipiye kiza donerse cok gulerim sonrada yasasin maya gelio derim kagani 2013 e. Sallariz ayyy olurmu ya icim tuhaf oldu
maya mı hamur mayaaladın sanki maya mı koycan kız dalga geçerler gerçi hepsiyle geçecek bişey buluyorlar. Duru ya da hacışakir sabun felan diyorlar..

oturamıyorum. Karnım batıyyoooooo...
Yanlarım dolu. Anaaaam napıcam ben.

izin izin izin .....

channel o cocuk kalbinde sarisin sehla bir kiz vardi salak
ayy ne uyzdu
bana motifleri gostermemisti
biz kiz odasi begendik motifleri degistiricektik
ay gostermedi sonra bende carlamistim falan gerisi tadsiz bir hikaye ama adam cok kibardi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…