2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ege ben dün öğleden sonra girdim sende doktordaydın görüşemedik. Bu arada yarın izne ayrılıyorsun dimi ohhhh ne güzel.. Ev ne alemde temizlik tamam mı

kız kuzuuu senin gösterdiğin yatağa bakıyorumda gerçekten güzelmiş dur akşam herif gelsn de ona da gösteriyim baksın anneme aldıriyim tabi hanımefendinin misafiri gelmezse daha kızının evine bile gelmiyo çarşıya nasıl çıkartıcam ben bu kadını

ege an itibari ile buz gibi sogudum senden
muhtemel 2013 de ailemize katilacak olan olasi kizimiza hamur mayasi gibi bir yakistirma yaptin daha derin dusunmeni beklerdim :)))
kocacimla benim ozumuz olan maya
hos merte boyle aciklama yapinca attirikmi demek istiyorsun diye hos olmayan bir yakistirmada babasi olacak adam demisti
)))))

hahahaha valla banada o kadın cok etkılı oldu yıyodum sımdı daha cok yıyorum kendımı tutamıyorum napımmmmmm

:):))):) sen yınede yeme ::):):)

Kızlar ne keşfettim ben biliyonuz mu, bana doktor multitabs diye bir demir ilacı vermişti ya onu içiyprdum, geçenlerde onu banka karşılamıyor diye gyno ferrosanol verdi, 2-3 gündür içiyorum ve iştahı hiç olmayan benim boğazım bir açıldı anlatamam. Yedikçe yiyesim geliyor kilo aldım ya sinir oldum bu ilaç beni mahfetti, tabi içinde b vitamini var, o da iştah açar yani normal ama iyi ki bu zamana kadar içmemişim dedim.. O ne be..

çok etkili oldu sağol. Gidip biraz daha yiyim
dur benide bekle geliyorum

bak sonra ege gibi karnın bacaklarına değer haaaa... Etkili oldu mu...

Uzun zamandır uğraşmamıştım ağamla azıcık çatayım...
pisssssss şişkoooooo

Kıs sen egeye ne bakıyon tas o tassss:):)
o eylulde de almıs ama yıne vermıs bundada verırrrrrrrrrr:):):):)
senin o silikonlu dudaklarını yesinler .. Ne güzel laf ettin sen ağan seni yesin emi

Valla kampanya varmış, bakın bence de..
Ya taşıma puseti ya da bebek bakım malzemeleri çantası hediyeli..
Çok gezdik, hemen hemen her yerde aynı fiyata geliyor herşey dahil....Kampanyadan yararlanmış olduk hem...
Kız, misafir gelirse de siz gidip ayıtabilirsiniz...Hemen para istemiyorlar almadığımız için..
Alınca ödeyeceğiz ücretini...Nasılsa alacakmış, kampanyadan yararlanırsınız...

gerçekten mi? ya ben 23.haftamdan beri onu içiyorum zaten demek suçlu o hapmış

Maya benim bir kızmın arkadaşının adı ilk başta değişik geliyor ama güzel bir isim bence.

Sultanlar günaydınnnnnnn
Gittim raporumu hallettiiimmmm :) üzerimden yük kalktı walla, 2 Haziran'a kadar çalılıcamm Allah izin verirse :))
Siz napıyosunuzzz? bi geçmişimi okusam acep :)

yooo valla gelmese bile parasını alırım yada babamı götürürüm babam gelir annem gelmez zaten bizim araba allah versin bayaa büyük otomobil değil yani panelvan ben aldıklarımı aldığım gün getiririm evime taşıma pusetimiz varda diğerini alırım ben heralde eşimle bakarız üyeyim ben oraya zaten

Son düzenleme:
dalan roxy sabun tozu aldım dün..Çok methettiler...Daha kullanmadım tabi...
Öykümün dediği jiletten aldım, pahalı yahu....
Bebişime johnsons baby şampuan ve kolonya aldım kampanyadaydı, 11 tly.di..

Bez hesabına girmedik daha, eşimin gözü döndü alalım deyince, benim eski atletleri kes de bez yap dedi garibim..
Bu bebek olayı çok masraflı yahu....

dört diyon dokuz diyon topluyon otuz diyon

hahahahahahah::):):):):):

benım yemem ondanmı acep oykummmm:):):)

ya 6. ayımda doktor dıyetısyene yolluycaktıya benı ozaman ben hıc tatlı yemedım hıcte kılo almamıstım adam sok oldu ama sımdı tatlı yıyorum doktor ıyısın dedıyaa hemen tatlıya sardım kıloda aldım ama oda aldırıyor olabılır canım:)

oykum sız besıgın ıcınee yatak (sunger) takımmı aldınz? onu nerden aldınız

dur benide bekle geliyorum

pisssssss şişkoooooo

senin o silikonlu dudaklarını yesinler .. Ne güzel laf ettin sen ağan seni yesin emi

ama dogru soluyorum egeeeeeeee

Valla herkeste aynı etkiyi yaratıyor mu bilemiyorum ama benim iştahımı açtığı kesin, çünkü hatırlarsınız belki geçen hafta burda yemek yiyemiiyorum diye şikayet ediyordum ben.

napıyım şimdi o hapı haaaaa artık çok geç bişey yapamam 1 ay kaldı zaten 2kilo daha alırım alsam alsam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…