çok etkili oldu sağol. gidip biraz daha yiyim
cnm sende çık valla bugun bile geçmiyor 1 gün kaldı ya sanki 1 hafta gbi geliyor işleri sallayasım var..
Sende çık boşver
anammmm benimki erkek olursa pembe giyer çocuk artık herşeyini
maya mı hamur mayaaladın sanki maya mı koycan kız dalga geçerler gerçi hepsiyle geçecek bişey buluyorlar. Duru ya da hacışakir sabun felan diyorlar..
izin izin izin .....
cnm sende çık valla bugun bile geçmiyor 1 gün kaldı ya sanki 1 hafta gbi geliyor işleri sallayasım var..
Sende çık boşver
anammmm benimki erkek olursa pembe giyer çocuk artık herşeyini
maya mı hamur mayaaladın sanki maya mı koycan kız dalga geçerler gerçi hepsiyle geçecek bişey buluyorlar. Duru ya da hacışakir sabun felan diyorlar..
izin izin izin .....
hahahaha valla banada o kadın cok etkılı oldu yıyodum sımdı daha cok yıyorum kendımı tutamıyorum napımmmmmm
:):))):) sen yınede yeme ::):):)
hahahaha valla banada o kadın cok etkılı oldu yıyodum sımdı daha cok yıyorum kendımı tutamıyorum napımmmmmm
:):))):) sen yınede yeme ::):):)
channel o cocuk kalbinde sarisin sehla bir kiz vardi salak
ayy ne uyzdu
bana motifleri gostermemisti
biz kiz odasi begendik motifleri degistiricektik
ay gostermedi sonra bende carlamistim falan gerisi tadsiz bir hikaye ama adam cok kibardi :))
dur benide bekle geliyorumçok etkili oldu sağol. Gidip biraz daha yiyim
pisssssss şişkoooooobak sonra ege gibi karnın bacaklarına değer haaaa...Etkili oldu mu...
Uzun zamandır uğraşmamıştım ağamla azıcık çatayım...
senin o silikonlu dudaklarını yesinler .. Ne güzel laf ettin sen ağan seni yesin emi
Kıs sen egeye ne bakıyon tas o tassss:):)
o eylulde de almıs ama yıne vermıs bundada verırrrrrrrrrr:):):):)
kız kuzuuu senin gösterdiğin yatağa bakıyorumda gerçekten güzelmiş dur akşam herif gelsn de ona da gösteriyim baksın anneme aldıriyim tabi hanımefendinin misafiri gelmezse daha kızının evine bile gelmiyo çarşıya nasıl çıkartıcam ben bu kadını
Kızlar ne keşfettim ben biliyonuz mu, bana doktor multitabs diye bir demir ilacı vermişti ya onu içiyprdum, geçenlerde onu banka karşılamıyor diye gyno ferrosanol verdi, 2-3 gündür içiyorum ve iştahı hiç olmayan benim boğazım bir açıldı anlatamam. Yedikçe yiyesim geliyor kilo aldım ya sinir oldum bu ilaç beni mahfetti, tabi içinde b vitamini var, o da iştah açar yani normal ama iyi ki bu zamana kadar içmemişim dedim.. O ne be..
ege an itibari ile buz gibi sogudum senden
muhtemel 2013 de ailemize katilacak olan olasi kizimiza hamur mayasi gibi bir yakistirma yaptin daha derin dusunmeni beklerdim :)))
kocacimla benim ozumuz olan maya
hos merte boyle aciklama yapinca attirikmi demek istiyorsun diye hos olmayan bir yakistirmada babasi olacak adam demisti
)))))
gerçekten mi? ya ben 23.haftamdan beri onu içiyorum zatendemek suçlu o hapmış
Valla kampanya varmış, bakın bence de..
Ya taşıma puseti ya da bebek bakım malzemeleri çantası hediyeli..
Çok gezdik, hemen hemen her yerde aynı fiyata geliyor herşey dahil....Kampanyadan yararlanmış olduk hem...
Kız, misafir gelirse de siz gidip ayıtabilirsiniz...Hemen para istemiyorlar almadığımız için..
Alınca ödeyeceğiz ücretini...Nasılsa alacakmış, kampanyadan yararlanırsınız...
dört diyon dokuz diyon topluyon otuz diyon
Kızlar ne keşfettim ben biliyonuz mu, bana doktor multitabs diye bir demir ilacı vermişti ya onu içiyprdum, geçenlerde onu banka karşılamıyor diye gyno ferrosanol verdi, 2-3 gündür içiyorum ve iştahı hiç olmayan benim boğazım bir açıldı anlatamam. Yedikçe yiyesim geliyor kilo aldım ya sinir oldum bu ilaç beni mahfetti, tabi içinde b vitamini var, o da iştah açar yani normal ama iyi ki bu zamana kadar içmemişim dedim.. O ne be..
dur benide bekle geliyorum
pisssssss şişkoooooo
senin o silikonlu dudaklarını yesinler .. Ne güzel laf ettin sen ağan seni yesin emi
Sultanlar günaydınnnnnnn
Gittim raporumu hallettiiimmmm :) üzerimden yük kalktı walla, 2 Haziran'a kadar çalılıcamm Allah izin verirse :))
Siz napıyosunuzzz? bi geçmişimi okusam acep :)
Valla herkeste aynı etkiyi yaratıyor mu bilemiyorum ama benim iştahımı açtığı kesin, çünkü hatırlarsınız belki geçen hafta burda yemek yiyemiiyorum diye şikayet ediyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?