2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn..

sabah sabah suzinin haberini okumak süper oldu. harika ya, inşallah en kısa sürede evinde koklar inşallah Yaman'ını...

egee nedir senin bu enfeksiyondan çektiğin ya. inşallah izne çıkınca kökten hallolur. bu arada yarın sonmuş, çooook sevindiiiimmmmm...

ipekk odanız çok güzel olmuşşş. güzel günlerde kullansın oğluşun.

öykümm ben en başından beri gyno ferro sanal kullanıyorum. aldığım kilolaların müsebbibi mi o muymuş yoksa

iyi hatırlattın kız bende onu alıcaktım sonra kızlara bi soriyim dedim bende ondan alıyım o zaman

ege yarın izne çıkıyosun demek hayırlı olsun darısı fmg çilek fatma kuzu ve diğer kızlara
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

ben bir ay içtim zaptedemedim kendimi :))))))))) şimdi hiç bişey içmiyorum ohhh hepsi evde. Anam antbiyotikten sıra gelmiyorki.

hahahahahahah kız ölüdrdün gülmekten çatlak... Hatta dur reklamda yapayım. Pakmaya:))))))) şimdi yoldun beni...

ege ben dün öğleden sonra girdim sende doktordaydın görüşemedik. Bu arada yarın izne ayrılıyorsun dimi ohhhh ne güzel.. Ev ne alemde temizlik tamam mı

evettttttttttt yarın son geçici bile olsa kurtuluyorum bu illetten... Temizlik bitti ama 40 landı ev harika oldu. Sadece gardrop ve şifonyer kaldı çamaşır yıknacak gerisi temizlendi sanki taşındım odenli herbişey yıkandı.. Ama sinirimi bozan şey benim bu salak ev mineflo ve tırtırlı eylül yaş basar kayar diye tırtırlı yaptırdık. Ama aralarına boya girmiş tellemen lazım sanki yerler pis duruyor. Zamanla çıkar sanırım.. Bu akşamda annemde kalıcam çünkü eve gidersem iş yaparım diye annem yollamıyor bugun burda dinlen yarın izine çıkıcan gider evinde kalırsın hafta sonu yıkar paklarsın dedi eşimde kalalım bir gün daha dedi bugun uzancam eve gidince yani.
Amma yazdım yaa

geldim benn..........

hoşgeldinnnnn

ege yarın izne çıkıyosun demek hayırlı olsun darısı fmg çilek fatma kuzu ve diğer kızlara

Sağol zuzummm , ben bi aksilik olmazsa doğurmazsam 2 Haziran'a kadar burdayımmm
Ay bugün bi heyecan yaptım, raporu aldım ya çok yaklaşmış gibi geldi :))
bu izin işi çok keyifli sürekli doğurasım var bugün

nasıl hallettin kız raporu

Dünürüm eziyet etmişler kız sana.. 8:30da gittim polikliniğe sıra aldım, 9da sıram geldi, rapor alıcaktım dedim, adet tarihin dediler söyledim yazdılar, git imzalat kaşelet dediler, yaptım, 9:15de çıktım walla.. çok kolaymış, öyle heyet falan demediler..

Ay bu arada muayene olan kızlardan birinin kocasını çağırdılar içeri.. Benim kocam da panikledi, onu neden çağırdılar diye.. Dedim kızı ne zaman hamile bıraktın diye soruyorlar, söyleyemezsen raporu yazmıyorlar, sahtecelik olabilir bu işte diyorlar..
Yedi benimkii, bayağı bi uzattım ben, bu tarihi falan hatırlamaya çalışıyor, bana kızıyor sen hatırlamıyor musun diye, ay ölüyordum gülmekteeen

hahhhaaaaaaaaayyyyyyyy

iyi hatırlattın kız bende onu alıcaktım sonra kızlara bi soriyim dedim bende ondan alıyım o zaman

Ya ilk dalinin sıvı deterjanını almıştım, sonra öyküm ne de olsa deterjan falan dedi ya, içime sinmedi..Dün markette bunun tanıtımını yapıyorlardı, aldım ben de...İnşallah güzldr..

işte o yüzden durdurun beni diyorum daha etkili bişeler söylemeniz lazım

biz ne desek boş bacım. olay sende bitiyo :)
sonra çok kilo aldım diye mızıklama burda benim gibi

ay sen öyle diyincekasığıma bir ağrı girdi ki

aman diyim size bişey olmasın. ben çekerim ağrıyı.

Sen de sürekli oturuyorsun senin durumunda zor canım, benim bu dikiş işini anlamdım ben herkeste oluyor mu acaba, ciddi ciddi ağrı yapıyor..

evet oturmak zor geliyor artık. evde dinlenirken bir sorun yok.
diğer sezeryan yapmış arkadaşlarda da oluyor mu acaba dikiş ağrısı?

cnm sende çık valla bugun bile geçmiyor 1 gün kaldı ya sanki 1 hafta gbi geliyor işleri sallayasım var..
Sende çık boşver

izin izin izin .....

sorma gözümde büyüyo artık.
izin lazım. az kaldı sıkıcam dişimi.

gerçekten mi? ya ben 23.haftamdan beri onu içiyorum zaten demek suçlu o hapmış

hapa mana bulmayın kızlar. obur hamişler sizi.
ben baştan beri içiyorum o ilacı. hiç iştahım yok
belki bünyem alıştı o ilaca. yıllardır kansızım ve onu içiyorum çünkü.

Sultanlar günaydınnnnnnn
Gittim raporumu hallettiiimmmm :) üzerimden yük kalktı walla, 2 Haziran'a kadar çalılıcamm Allah izin verirse :))
Siz napıyosunuzzz? bi geçmişimi okusam acep :)

günaydın canım. hadi bakalım umarım dayanabilirsin 2 hazirana kadar.

sultanlar günaydınnnnnnn
gittim raporumu hallettiiimmmm :) üzerimden yük kalktı walla, 2 haziran'a kadar çalılıcamm allah izin verirse :))
siz napıyosunuzzz? Bi geçmişimi okusam acep :)
hoşgeldin canikommm hayırlı olsun raporun kız sen izine ayrıldığında benim durum inşallah kucağımda olacak..

jilet derken anlamadım. Bebişemi aldın desem hönkürerek gülersiniz
masraflı tabi bizde 2 tane var..

sorma birce mikrop kadınım ben..
Yarın inşallah aksilik olmazsa son günüm. Bana hala cumartesi gelecekmisin diyor müdürüm. Bende şaşkın bişekilde geliyim m, dedim yok gelme dedi. Insaf yaaaa

kızlar gunaydın ,,

bugun tetenoz iğnemizi olduk ben biraz geç gittim sağlık ocağına bugun bitti şükür

channel :) catlakti o kizz ben diyiim

ege pakmayadan sonra bana burayi terketmek duser bacim

arkadaslar ben yine bebek hayirli olsununa gidiyorum
herkes kendine iyi baksin
byeeeeee mujss

benim her işim öle burnumdan getirmezlerse olmaz zaten 4b li olunca mı böle oldu anlamadım ki

Günaydın canım...
Kız doğurana kadar çalışacan mı...2 hziranda kaç haftalık oluyon sen...

ıkızımmmm hosgeldınnnnnnnnnnnnn...
bende ogleden sonra alıcam raporumuuuuuuuuu

gözünaydın canım. dayanabilecek misin 2 hazirana kadar:44: çokmuş yawww

Sormayın çok ama salaklık ettim işte, 37. hafta bitiyor 2 haziranda, zaten izne çıkıp doğururum, 3 haftamda yanar gibi geliyor bana..
bilsem böyle hiçbişey istemediklerini 2 hafta önce gider alırdım raporumu ama napiyim basmadı kafam İnsan kaynaklarına sorup duruyorum, şu torba yasası bizim için geçerli mi, erken doğursam eklenir mi kalan süre diye bilen yok , kimisi sadece memurlara diyor, kimisi bizim için de geçerli diyor

Evet bebekler çok masraflı oluyor değil mi, ama çok memnun kalırsın o jiletten benden söylemesi..

Ben kendim kapitoneli beyaz küpür aldım onu diktirdim.. Çok güzel oldu.. Bembeyaz.. Hatta artan kumaşla battaniye, alt açma bile yaptırdım..

Olabilir canım valla bendeki etkisi böyle oldu..

Ohhh tertemiz olmuştur, güle güle kirletin.. Zamanla yaparsın dolapları falan boşver. Bende dün bitirdim yazlık işlerini, halıları yıkamaya yolladım, sineklikler takıldı dün.. Dolap içlerinin çoğu halloldu, benim k.valde biraz meraklı ben hastanedeyken herşeyi kurcalar. Altınlarımı falan bile kaldırdım artadan(pek bişi yok ama görmesin).. Bütün dolap içlarini düzenledim.. 1-2 bişey kaldı.. Kadında dün gelemedi yarın gelcek temizlik yapçak, o arada bende perdeleri yıkarım dedim..

ayyyyyyyyy ıkıızmmmmmmmm yaaa bız nası dayancaz hazırana kadar daha 1 ay burdayızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…