fmg iki dakikalık mutluluğu çok gördün demek hap iştah açıyormuş işte yaww sus
biz ne desek boş bacım. olay sende bitiyo :)
sonra çok kilo aldım diye mızıklama burda benim gibi
aman diyim size bişey olmasın. ben çekerim ağrıyı.
evet oturmak zor geliyor artık. evde dinlenirken bir sorun yok.
diğer sezeryan yapmış arkadaşlarda da oluyor mu acaba dikiş ağrısı?
sorma gözümde büyüyo artık.
izin lazım. az kaldı sıkıcam dişimi.
hapa mana bulmayın kızlar. obur hamişler sizi.
ben baştan beri içiyorum o ilacı. hiç iştahım yok
belki bünyem alıştı o ilaca. yıllardır kansızım ve onu içiyorum çünkü.
günaydın canım. hadi bakalım umarım dayanabilirsin 2 hazirana kadar.
hoşgeldin canikommm hayırlı olsun raporun kız sen izine ayrıldığında benim durum inşallah kucağımda olacak..
jilet derken anlamadım. Bebişemi aldın desem hönkürerek gülersiniz
masraflı tabi bizde 2 tane var..
sorma birce mikrop kadınım ben..
Yarın inşallah aksilik olmazsa son günüm. Bana hala cumartesi gelecekmisin diyor müdürüm. Bende şaşkın bişekilde geliyim m, dedim yok gelme dedi. Insaf yaaaa
benim her işim öle burnumdan getirmezlerse olmaz zaten 4b li olunca mı böle oldu anlamadım ki
ayyyyyyyyy ıkıızmmmmmmmm yaaa bız nası dayancaz hazırana kadar daha 1 ay burdayızzzzzzzz
jilet derken anlamadım. Bebişemi aldın desem hönkürerek gülersiniz
masraflı tabi bizde 2 tane var..
yenidoğan al ilk olarak sonra bakarsın.kız bişey sorcam bebek bezi alıcam prima premium 1 no mu yoksa 2n no mu alıcam.atıyorum 2800 doğdu????
evet bebekler çok masraflı oluyor değil mi, ama çok memnun kalırsın o jiletten benden söylemesi..
Ben kendim kapitoneli beyaz küpür aldım onu diktirdim.. çok güzel oldu.. Bembeyaz.. Hatta artan kumaşla battaniye, alt açma bile yaptırdım..
Olabilir canım valla bendeki etkisi böyle oldu..
Ohhh tertemiz olmuştur, güle güle kirletin.. Zamanla yaparsın dolapları falan boşver. Bende dün bitirdim yazlık işlerini, halıları yıkamaya yolladım, sineklikler takıldı dün.. Dolap içlerinin çoğu halloldu, benim k.valde biraz meraklı ben hastanedeyken herşeyi kurcalar. Altınlarımı falan bile kaldırdım artadan(pek bişi yok ama görmesin).. Bütün dolap içlarini düzenledim.. 1-2 bişey kaldı.. Kadında dün gelemedi yarın gelcek temizlik yapçak, o arada bende perdeleri yıkarım dedim..
öyküm ve bilenler hangi jiletten bahsediyorsunuz bana da söyleyin ne özelliği varmış
Sormayın çok ama salaklık ettim işte, 37. hafta bitiyor 2 haziranda, zaten izne çıkıp doğururum, 3 haftamda yanar gibi geliyor bana..
bilsem böyle hiçbişey istemediklerini 2 hafta önce gider alırdım raporumu ama napiyim basmadı kafamİnsan kaynaklarına sorup duruyorum, şu torba yasası bizim için geçerli mi, erken doğursam eklenir mi kalan süre diye bilen yok , kimisi sadece memurlara diyor, kimisi bizim için de geçerli diyor
egecim sana sorıyım ne jileti bu hayrına söyle de iyi bişeyse ben de alıyım gerçekten zor oluyor ağda
Kız ağda yapamıyorum artık...
Kuaföre de gitmeye utanıyorum..Keserim diye de korkuyorum...
öyküm bahsediyordu ya, venüs diye, sonuçta bebek vesilesiyle bana alındı....Ondan yazdım...
Gilette venus kızlar kesmeme özelliği var..
cılek benım bı arkadasım napmıs bılıyomusun doktoru 35. haftada 37 gıbı gostermıs bu evde yatmıs yatmıs zaten sezeryan olduuu 38.haftadaaa...
valla bende korkuyorum ızne cıkıp dogurursak dıyeee? sımdı doktor bıze 38. haftada sezeyan derse nolcekkkk??? off yaaaaaaaa
egecim sana sorıyım ne jileti bu hayrına söyle de iyi bişeyse ben de alıyım gerçekten zor oluyor ağda
aman ben dekıl çıkarmama özellii var sandım dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?