2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnaşllah canım yaa..

Ay efet ben de onu düşündüm, sıralı doğurursak inşallah epey bi sonlara kalıyorum :)))

benim her işim öle burnumdan getirmezlerse olmaz zaten 4b li olunca mı böle oldu anlamadım ki

Ay aklıma sen geldin zaten, millet ne kadar zorlaştırıyor herşeyi, bayılttılar kızı diye

ayyyyyyyyy ıkıızmmmmmmmm yaaa bız nası dayancaz hazırana kadar daha 1 ay burdayızzzzzzzz

Takılırız biz seninle ikizim, ediyle büdü şakirle düdü

jilet derken anlamadım. Bebişemi aldın desem hönkürerek gülersiniz
masraflı tabi bizde 2 tane var..

Kız ağda yapamıyorum artık...
Kuaföre de gitmeye utanıyorum..Keserim diye de korkuyorum...
öyküm bahsediyordu ya, venüs diye, sonuçta bebek vesilesiyle bana alındı....Ondan yazdım...

egeeeeeeeee Allah seni napmasın jilete bayıldım ayyy rezil oldum cdii bi konuşma vardı burda rezil oldum kızzzzzz deli manyak

kız bişey sorcam bebek bezi alıcam prima premium 1 no mu yoksa 2n no mu alıcam.atıyorum 2800 doğdu????
yenidoğan al ilk olarak sonra bakarsın.

sende benden aşşa kalmamışsın bacım bitirmişsin. Dolaplar kalsın evde yavaş yavaş yaparım... Biraz dinleneyim..
Jilet ne jileti yaa özellikleri ne ki merak ettim.

Channel o yatak kenarlarını uyku seti alınca beraber alıyorsun içinde var.

cılek benım bı arkadasım napmıs bılıyomusun doktoru 35. haftada 37 gıbı gostermıs bu evde yatmıs yatmıs zaten sezeryan olduuu 38.haftadaaa...

valla bende korkuyorum ızne cıkıp dogurursak dıyeee? sımdı doktor bıze 38. haftada sezeyan derse nolcekkkk??? off yaaaaaaaa

ben korkarım öle şeylerden yaa yapamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…