2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay versene pogacaya bayılırım hadıııı yapım sımdııı

veriyorum o zaman:)

4,5 su bardağı un
1 yumurta akı (sarısı üstüne)
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı su
1 çay bardağı süt ( hafif ılık)
1 küp yaşmaya
tuz, şeker

mayayı süt ve 2 tatlı kaşığı kadar şekerle bir kasenin içinde eritiyorsun, ağzını bi çay tabağıyla falan kapatıp birazcık bekletiyorsun. sonra un, yumurta akı, tuzla karıştırıyorsun suyu ekliyorsun yavaş yavaş. sonra mayalanması için bekletiyorsun. hariak bi hamur oluyor. içini istediğin gibi doldur. şekillendir. üzerine önce sıvıyağ sürüyorsun fırçayla, sonra da yumurtanın sarısını sürüyorsun. fırında 180 derecede pişiriyorsun. işte böyle, afiyet olsun :)

kan testi yaptı doktor çıkmadı bir şey ama deli gibi kaşınıyorum. çok kötü ya, kollarım, bacaklarım yara bere içinde.
alla alla yaaaaaa bınde bır vuruyormus oda sanamı denk geldıı :26::26::26: delı kasıntı cekıl gıtttt oglumuzun ustunden

bence de gitsin her sabah kaşınarak uyanıyorum

Muntazam hanım ben hamile kaldıgımda 76 kiloydum yazmıssınız ben suanda 75 kiloyum ve hamile kalmak istiyorum :) kaç kilo aldınız hamileliğiniz boyunca birde çatlak için ne yaptınız tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım

tşk ettım canıkommmm tarıf guzele bensiooo

çookkkkkkkkkk kötüsünnnnnnnnn

bende catlak yokkk arkadsım
AY KIZLAR MERVE OLSA MORARTIRDI BENI AYY CANIM MERVEMI OZLEDIMMMM O KOCASINI VARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kan testi yaptı doktor çıkmadı bir şey ama deli gibi kaşınıyorum. çok kötü ya, kollarım, bacaklarım yara bere içinde.

Bence de gitsin her sabah kaşınarak uyanıyorum

ay allah yardımcın olsun canım benım yaaa sabır ınsallah gececek ofsss :26: O TAHLILE KARACIGERDE BISE VARMI YOKMU DIYE BAKIYOLAR IYI SEVINDIM CANIM KASINTININ COGU KARACIGERDEN GELIO ANNEMEDE YAPILMISTI SUKUR ONDADA BISE CIKMADI ODA HAMILEYDI KARDESIME

Son düzenleme:

Arkadaşım valla 76 kiloydum, ben çok bulantı kusma yaşadım bu yüzden kilo verdim. Elimde olmadan. Ve mide kapakçığım reflüye neden olduğu için halen de kusuyorum. Bu yüzden annca 68 kilodan 70 e çıkabildim. Çatlama felan yaşamadım, bir şey de yapmadım. Kusmam geçse, yemek yesem kilo alsam çatlasam yani o derece : )

kız sevibadee yemek yedikten sonra da canınız çekiyomu bişeyler? benim hiç istemez bişey canım tokken :))
ay canım arkadaşım gel ben sana yaparım beraber yeriz

Bebekpoyraz hanım çatlak oluşmaması için yağ krem kullandınız mı arkadasım johsons babay oil kllanıyor hiç çatlagım yok diyor

bebekpoyraz hanım çatlak oluşmaması için yağ krem kullandınız mı arkadasım johsons babay oil kllanıyor hiç çatlagım yok diyor

ben hıc bıse kullanmadım sadece oyle amac olsun dıe vaselın kakao yagı ıcerıklı kremınden surdum oda serıı olarak degıl aklıma geldıkceee canım keske bır krem kullanıp ıyı gelsede solesem sana

Sevibadeee sevibadeee bır tk ben degılm burda yemek konusan karı bana serıye taktı sımdı ben topuk yapacam gıtme bıyere heeeeeeeee tamam ususn yemek lafı kapansınnn

bende catlak yokkk arkadsım
AY KIZLAR MERVE OLSA MORARTIRDI BENI AYY CANIM MERVEMI OZLEDIMMMM O KOCASINI VARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sahi merve halaaa da gelemedi
internetçi karısı binnazzzzzz
teyyyy teyyyy teyyyyyy

nerdesinnn merveeeee vahşi cazibeni kullansana kocana

oda nekü ne :26:
iskendermi yoksam
tamam çıkıyom kimseler tutmasın beni bu topikte

kız sevibadee yemek yedikten sonra da canınız çekiyomu bişeyler? benim hiç istemez bişey canım tokken :))
ay canım arkadaşım gel ben sana yaparım beraber yeriz

kızzz benim sorunumda o zaten
bu aralar hiççç doyumuyomki eski dünürümm,
yap walla tr den gitmeden, elinden bi yemek yiyem

kızlar eve bir geldim alt komşum balkonda ızgara balık yapıyor çokk canım çekti. ağladım vallahi canım istiyo diye. ama komşum insafsız çıktı insan düşünür yani hamile bu kız bir kaç balık götüreyim der ama nerdee. resmen ağladım vallahi. çok kötü bişey bu hamile psikolojisi.:18:

ayy keşke gidip isteyseydin. gerçi ben de hayatta isteyemem ama annem hep uyarıyor canın bir şey çekerse sakın çekinme iste, hamilesin sen diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…