sahi merve halaaa da gelemedi
internetçi karısı binnazzzzzz
teyyyy teyyyy teyyyyyy
nerdesinnn merveeeee vahşi cazibeni kullansana kocana
oda nekü ne :26:
iskendermi yoksam
tamam çıkıyom kimseler tutmasın beni bu topikte
kızzz benim sorunumda o zaten
bu aralar hiççç doyumuyomki eski dünürümm,
yap walla tr den gitmeden, elinden bi yemek yiyem
Sevibadeee sevibadeee bır tk ben degılm burda yemek konusan karı bana serıye taktı sımdı ben topuk yapacam gıtme bıyere heeeeeeeee tamam ususn yemek lafı kapansınnn
kızlar eve bir geldim alt komşum balkonda ızgara balık yapıyor çokk canım çekti. ağladım vallahi canım istiyo diye. ama komşum insafsız çıktı insan düşünür yani hamile bu kız bir kaç balık götüreyim der ama nerdee. resmen ağladım vallahi. çok kötü bişey bu hamile psikolojisi.:18:
kızlar eve bir geldim alt komşum balkonda ızgara balık yapıyor çokk canım çekti. ağladım vallahi canım istiyo diye. ama komşum insafsız çıktı insan düşünür yani hamile bu kız bir kaç balık götüreyim der ama nerdee. resmen ağladım vallahi. çok kötü bişey bu hamile psikolojisi.:18:
hoşgeldin. biz de çok şaşırdık, aceleci çıktı yaman bebek:))Selam kızlar bayadır giremiyorum topiğe suzi doğurmuş şokk geçirdim
çok affedersin ama alt komşumlar öküzün teki :) istenecek insan değiller mlsf
sadece sana mı diyom burda yemek konuşan herkese dedim
aaaa merve gibi kaşınma sende kızz
seriye taktık ne dedik
AY HADI YAAAAAAAA canım benımmm esın yokmu yanında alı verseydııı
ayy keşke gidip isteyseydin. gerçi ben de hayatta isteyemem ama annem hep uyarıyor canın bir şey çekerse sakın çekinme iste, hamilesin sen diye.
Selam kızlar bayadır giremiyorum topiğe suzi doğurmuş şokk geçirdim
çok affedersin ama alt komşumlar öküzün teki :) istenecek insan değiller mlsf
kız nasıl istesin birce???
bende isteyemem
aynı şoku dünde ben geçirdim denizcim
öküz olmasalardı düşünürlerdi zaten
çıkartmayım sopamı haaa
kızlar çıkıyorum ben yatayım belki uyuyunca unuturum balık ı . hepinize kucak kucak sevgi bebişlerinize öpücükk. iyi geceler.
biz topikçe avcumuzu yalayıp göğüslere sürüyoruz canımız bir şey çekince. öyle yap sen de
kız ben şu hamilelik kaşıntısından kurtulamadım, hayatı zehir ediyor bana, onunla uğraşıyorum bütün gün
ayy canım hala var dimi o kaşıntı keşke ilaçlar fayda etseydi hafiflerdi en azındankan testi yaptı doktor çıkmadı bir şey ama deli gibi kaşınıyorum. çok kötü ya, kollarım, bacaklarım yara bere içinde.
bence de gitsin her sabah kaşınarak uyanıyorum
ben neutrogena nın nemlendiricisini kullanıyorum yüzüme sabahları yüzümü yıkadıktan sonra sürerim hep yüzüme sürerken karın ve göğüslerede sürüyorum ama her zaman değil çok şükür çatlak yok şimdilik ama geçen farkettim selülit oluşmuş yaa ne sinir oldum aldığım kilodan olsa gerekMuntazam hanım ben hamile kaldıgımda 76 kiloydum yazmıssınız ben suanda 75 kiloyum ve hamile kalmak istiyorum :) kaç kilo aldınız hamileliğiniz boyunca birde çatlak için ne yaptınız tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım
bende catlak yokkk arkadsım
AY KIZLAR MERVE OLSA MORARTIRDI BENI AYY CANIM MERVEMI OZLEDIMMMMO KOCASINI VARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kız nasıl istesin birce???
bende isteyemem
hadı yaaaa neyse ıcınde tut ay olsan vallahı yollardım bısekılde ben dayanamam annem hep der sen ıste eger verırse verır vermesse gunahı kendı boynunamlsf eşim yok malum ay sonu mesaiye kalıyo 1 haftadır. onu aradım söyledim oda üzüldü ama yapcak bişey yok.
ayy canım hala var dimi o kaşıntı keşke ilaçlar fayda etseydi hafiflerdi en azındanaz kaldı Allahtan bebişler doğunca tüm sıkıntılar bitecek inşallah
ben neutrogena nın nemlendiricisini kullanıyorum yüzüme sabahları yüzümü yıkadıktan sonra sürerim hep yüzüme sürerken karın ve göğüslerede sürüyorum ama her zaman değil çok şükür çatlak yok şimdilik ama geçen farkettim selülit oluşmuş yaa ne sinir oldum aldığım kilodan olsa gerek
dimi merve olsa şimdi kızardı yine fit hamileler diye
hoşgeldin. biz de çok şaşırdık, aceleci çıktı yaman bebek:))
anladım canım. sen de yarın al yap kendin.
ahh bende yatsamda uyuyabilsem
bütün gece ordan oraya kıvrandım durdum,
uyusam belkim şu iki uyus karının saydığı yemekleri unutabilirdim
duyyy beni allahımmm
Nasıl durumu iyimiymiş kuvözde diye okudum inş iyidir canım benim yaa
offff sevıbade sus ıcıme der etme haaa dılım kopaydı heeeeeeeee
iyiymiş durumu. 10-15 güne çıkar demişler. hatta kuzu face.ten mesaj göndermiş suziye, kucağına alıp sevmiş dün. demek ki daha da iyiye gidiyor.
sen bana bakma bu aralar şu boğazımı tutmam lazım,
yoksa işim kötü
ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn
yarın doğurduk diye gelmeyinde buraya
Oh maşallahayy nasıl bi duygudur acaba
çok karışık herhalde, pamuk gibi çok güzel falan yazmış ama eve onsuz gelmek de kötü etkiliyormuş tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?