2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevibadeee sevibadeee bır tk ben degılm burda yemek konusan karı bana serıye taktı sımdı ben topuk yapacam gıtme bıyere heeeeeeeee tamam ususn yemek lafı kapansınnn

sadece sana mı diyom burda yemek konuşan herkese dedim
aaaa merve gibi kaşınma sende kızz
seriye taktık ne dedik

AY HADI YAAAAAAAA canım benımmm esın yokmu yanında alı verseydııı

ayy keşke gidip isteyseydin. gerçi ben de hayatta isteyemem ama annem hep uyarıyor canın bir şey çekerse sakın çekinme iste, hamilesin sen diye.

kız nasıl istesin birce???
bende isteyemem

Selam kızlar bayadır giremiyorum topiğe suzi doğurmuş şokk geçirdim

aynı şoku dünde ben geçirdim denizcim

çok affedersin ama alt komşumlar öküzün teki :) istenecek insan değiller mlsf

öküz olmasalardı düşünürlerdi zaten

çıkartmayım sopamı haaa

kız nasıl istesin birce???
bende isteyemem

aynı şoku dünde ben geçirdim denizcim

öküz olmasalardı düşünürlerdi zaten

çıkartmayım sopamı haaa

kızlar çıkıyorum ben yatayım belki uyuyunca unuturum balık ı . hepinize kucak kucak sevgi bebişlerinize öpücükk. iyi geceler.

kızlar çıkıyorum ben yatayım belki uyuyunca unuturum balık ı . hepinize kucak kucak sevgi bebişlerinize öpücükk. iyi geceler.

ahh bende yatsamda uyuyabilsem
bütün gece ordan oraya kıvrandım durdum,
uyusam belkim şu iki uyus karının saydığı yemekleri unutabilirdim
duyyy beni allahımmm

kan testi yaptı doktor çıkmadı bir şey ama deli gibi kaşınıyorum. çok kötü ya, kollarım, bacaklarım yara bere içinde.

bence de gitsin her sabah kaşınarak uyanıyorum
ayy canım hala var dimi o kaşıntı keşke ilaçlar fayda etseydi hafiflerdi en azından az kaldı Allahtan bebişler doğunca tüm sıkıntılar bitecek inşallah

ben neutrogena nın nemlendiricisini kullanıyorum yüzüme sabahları yüzümü yıkadıktan sonra sürerim hep yüzüme sürerken karın ve göğüslerede sürüyorum ama her zaman değil çok şükür çatlak yok şimdilik ama geçen farkettim selülit oluşmuş yaa ne sinir oldum aldığım kilodan olsa gerek
bende catlak yokkk arkadsım
AY KIZLAR MERVE OLSA MORARTIRDI BENI AYY CANIM MERVEMI OZLEDIMMMM O KOCASINI VARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dimi merve olsa şimdi kızardı yine fit hamileler diye

mlsf eşim yok malum ay sonu mesaiye kalıyo 1 haftadır. onu aradım söyledim oda üzüldü ama yapcak bişey yok.
hadı yaaaa neyse ıcınde tut ay olsan vallahı yollardım bısekılde ben dayanamam annem hep der sen ıste eger verırse verır vermesse gunahı kendı boynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…